2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

öyle mi yapıyım saol tatlım ne kadar yatıcam ki birde bizim evde asansör yok merdivenden çıkıcam mecbur oda düşündürüyor

öyle mi yapıyım saol tatlım ne kadar yatıcam ki birde bizim evde asansör yok merdivenden çıkıcam mecbur oda düşündürüyor

Dinlenerk cikarsin dicem ama sen bilirsin dr sorarsin cnm hayirli olsun cok etkiliycgini sanmiyorum mecbursun cikmaya disarida bekleyemezsin ki ya da en guzeli git 2gece otelde kal hersey hazir gelir hem eline dinlenirsin sende

Dinlenerk cikarsin dicem ama sen bilirsin dr sorarsin cnm hayirli olsun cok etkiliycgini sanmiyorum mecbursun cikmaya disarida bekleyemezsin ki ya da en guzeli git 2gece otelde kal hersey hazir gelir hem eline dinlenirsin sende

iyi geceler kızlar ben aranıza yeni katıldım ben de tüp bebek yaptırmaya karar verdim nerede yaptırıyosunuz ne kadara mal oluyor biraz bnilgi verirmisiniz

canım sen hiç kafanı karıştırma içini ferah tut dr un eğer isterse yaptırırsın inş dondurulmuşla hamiş kalırız bizde aralık ayında canım ben kürtaj olmadım 1.aşılamamda değerin yükselmesi beklendi 2 gün sonra yine istemişlerdi ve olmadı ama o aşılamamda adetim çok olmuştu aşılama yaptırdığım merkez çok umursuz olduğu için açıklama bile yapmamışlardı başka gittiğim dr bebek tutmuş sonra sonlanmış demişti

Benim transferimin olduğu gün aksi gibi klinikteki asansör bozulmuştu transferden sonra bir süre transfer odasında kaldım ondan sonra 1 kat aşağıya merdivenlerden indim.

iyi geceler kızlar ben aranıza yeni katıldım ben de tüp bebek yaptırmaya karar verdim nerede yaptırıyosunuz ne kadara mal oluyor biraz bnilgi verirmisiniz

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun ben bahçeci fulyada yaptırdım transfer ücreti 4000tl ilaçlar kişiye göre değişiyo 1000 tl 2500 tl arası değiyor benim ilaçlar yaklaşık 1500 tuttu

beklemek çok zor canım ya eşime diyorum yarın test yapalım varsa belki çıkar yok diyo gününü bekliyelim

valla herkes erkenden yapma diyo yarın senin 10.günün benim pazara geliyo o yüzden salıyı bekliycem ama senin yerinde olsam heralde yapardım cnm sen bilirsin bende seni çok merak ediyorum

valla herkes erkenden yapma diyo yarın senin 10.günün benim pazara geliyo o yüzden salıyı bekliycem ama senin yerinde olsam heralde yapardım cnm sen bilirsin bende seni çok merak ediyorum

bende yapmak istiyorum ama eşim engelliyo bide aksilik bizim burda klinik falan yok hani az bi masafe olsa yürüyerek gidicemde uzak ya eşim götürücek yada münübüse falan binicem onada eşim müsade etmez bide eşimin işi evimizin altında oyle olmasaydı biner münübüse gidrdim valla gerçi oda benim için diyo ama napim işte

herşeyde vardır bi hayır canım pazartesiyi bekle o zmn hayırlı haberle gel ertesi günde ben gelcem inş :)

pınarım çok sevindim ya maaşallah ver arkadaşım her gün kan ver ne olcak, ama pekmez ye ki kansız kalma oldu mu abuşların annesi :)))))))))
sağol kuzumm napalım kan verip mutlu oluyoruz Rabbime şükürler olsun. bende sana yazacaktım akşam napıyosun görünmüyosun senin abuşlar seni durmadan uyutuyooooo sanırım diye:)))

Çok çok geçmiş olsun, süper olmuş için rahatlamıştır. Bak herşeyde bir hayır var, şükür ki tertemiz başlayacaksın yeni denemene. İnşallah son olacak bu denemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…