transfere giderken makyaj yapabilir miyim kiii
öyle mi yapıyım saol tatlım ne kadar yatıcam ki birde bizim evde asansör yok merdivenden çıkıcam mecbur oda düşündürüyor
Dinlenerk cikarsin dicem ama sen bilirsin dr sorarsin cnm hayirli olsun cok etkiliycgini sanmiyorum mecbursun cikmaya disarida bekleyemezsin ki ya da en guzeli git 2gece otelde kal hersey hazir gelir hem eline dinlenirsin sende
Him anladim cnm saol bilgi icin benim randevu gunu adetin 16.gunu olucak yani kacirdim ben bu ayi bilmiyrm kararim yaptirmamakti ama senin yazdklari okuyunca kararsz kaldim sen iyi yapmissin arkdsm insllh tutunmalarida nasip olur bebislerin insallh hersey istedigin gibi olur ozel oluck ama sen de daha once kurtaj varmi hic arkadasim neden oluyor bu sorunlar bizde
transfere giderken makyaj yapabilir miyim kiii
iyi geceler kızlar ben aranıza yeni katıldım ben de tüp bebek yaptırmaya karar verdim nerede yaptırıyosunuz ne kadara mal oluyor biraz bnilgi verirmisiniz
öyle mi yapıyım saol tatlım ne kadar yatıcam ki birde bizim evde asansör yok merdivenden çıkıcam mecbur oda düşündürüyor
iyi geceler kızlar ben aranıza yeni katıldım ben de tüp bebek yaptırmaya karar verdim nerede yaptırıyosunuz ne kadara mal oluyor biraz bnilgi verirmisiniz
cnm bugün nasılsın ? varmı ağrın sızın lekelenmen falan
iyim canım lekelenme falan olmadı sol kasıgımınla bel agrım devem ediyo sen nasılsın iyimisin.
Hosgldin cnm hayrli olsun insllh bu is enaz 5bin tl yaklasik ilacdahil ben irenbede yatrdim izmie
bende de lekelenme felan hiç olmadı başından beri cnm bugün de hiç bi belirti yok çok garip
beklemek çok zor canım ya eşime diyorum yarın test yapalım varsa belki çıkar yok diyo gününü bekliyelim
valla herkes erkenden yapma diyo yarın senin 10.günün benim pazara geliyo o yüzden salıyı bekliycem ama senin yerinde olsam heralde yapardım cnm sen bilirsin bende seni çok merak ediyorum
bende yapmak istiyorum ama eşim engelliyo bide aksilik bizim burda klinik falan yok hani az bi masafe olsa yürüyerek gidicemde uzak ya eşim götürücek yada münübüse falan binicem onada eşim müsade etmez bide eşimin işi evimizin altında oyle olmasaydı biner münübüse gidrdim valla gerçi oda benim için diyo ama napim işte
sağol kuzumm napalım kan verip mutlu oluyoruz Rabbime şükürler olsun. bende sana yazacaktım akşam napıyosun görünmüyosun senin abuşlar seni durmadan uyutuyooooo sanırım diye:)))pınarım çok sevindim ya maaşallah ver arkadaşım her gün kan ver ne olcak, ama pekmez ye ki kansız kalma oldu mu abuşların annesi :)))))))))
merhaba arkadaşlar 2 gündür yoktum geçmişi okuyamadım dün histeroskopi işlemim vardı iyiki bu ay yaptırmışım diyorum aralıkta donmuş tedaviye başlayacaktım dr um histeroskopi kararını bana bırakmıştı işlemde endometrium dokusunun geniş tabanlı polip görüldü yazıyordü dr um açıklama yaptı ama ben narkozun etkisinden bişey anlamdım polip vardı alındı dediler videoyu bana verdiler resmen içimde sanki pamuk şekeri var onları makasla temizlediler insanın iç organları görmesi çok farklı bişeymiş intihap var dedi 3. derece antibiyotik tedavisi uygulanıcak inş aralık ayınada bomba gibi hazırlanıyorum şimdi içim çok rahat en azından neden olmadığın farkındayım tabi herşey rabbimin elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?