2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar 12. gün 80 olan değerim 14. gün 204 olmuş şükürler olsun kuzummm benimle hepinize duacıyım ne olur sizde dualarınızı eksik etmeyin.....

Pınarcım çok sevindim senin adına. Allah tamamına erdirsinnn. Dualarım seninle

Benim maalesef tutmadı dün test yaptırdıkkk. Hakkımızda Allah hayırlısını versinnn

çok sevindim yok böyle birmucize canım rabin kucana almayıda nasip etsin inşalah

pınarcım dua etmez olurmuyum..buradaki herkes için dua ediyorum..değerin çok güzel de katlanmış canım..ama tek çift olayına gelince...bir arkadaşımın değeri diğer arkadaşına göre daha düşüktü..ama arkadaşımın ikiz diğer arkadaşınsa tekti..yani bu belli olmaz..aman sağlıklı olsunda ..farketmez...

canım Allah razı olsun diyorum ya benim kuzum dualarla geldi Rabbim kabul etti dualarımızı çok şükür:))sağlıklı olsunlarda ben tek çift razıyım yeterki sağlıkla mutlulukl a alayım kucağıma... hala inanamıyorum biliyomusun hala inanamıyorum justing......

Pınarcım çok sevindim senin adına. Allah tamamına erdirsinnn. Dualarım seninle

Benim maalesef tutmadı dün test yaptırdıkkk. Hakkımızda Allah hayırlısını versinnn
öncelikle çok teşekkür ederim.canım ne desem bilemedim hayırlıs böyleymiş diyeceğim ama hiç bir söz bilirim ki hafifletmez acını lütfen ağla üzül ama sonra toparlanıp yola devam et umarım tedaviye gerek kalmadan gelsin kuzucuğun...

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin :)

pınarcım 8 ay sonra kucağına alınca inanırsın...gerçi o zaman da inanamıyo insan..bu benimmi karnımdan çıkan bumu diyeceksin..bazen eşimle diyoruz nerden geliverdi hayatımıza..nasıl oldu diye ..anlıyacağın hala inanamıyoruz biz...

Kızlar 14. gün testimi yapmaya gerek yokmuş doktorumla konuştum ohhh rahatladım çünkü az da olsa korkuyordum ya az çıkarsa diye. 12. gün 100ün üzerinde çıkarsa değer tekrarlamaya gerek yokmuş. Stres olmuştum valla.Şimdi 15 gün sonrayı bekleyip kesemizi görmeye gidicez hayırlısıyla bakalım.Hepimize duacıyım valla isteyen bekleyen herkesin darısı başına,hamile olanlarımızın Allah sonuna kadar sağlıkla devam etmesine yardım etsin.

Son düzenleme:
pınarcım değerin oooooooo uçmuş gitmiş valla çok sevindim yürü be canım kim tutar seni :) darısı hepimize olsun inş

bbeydam değerin bence 10.güne göre iyi gibi arkadaşım 12.günde bi bakmışsın 100 lere yaklaşmış inş sevin hayatım sevin 12.gün değerini sabırsızlıkla bekliyoruz hayatım

hly senin için de işte allahımın mucizesi diyorum çok sevindim canım inş herkes senin gibi bi mutlulukla karşılaşır bizim durumumuza gelemden yavrusuna kavuşur gözün aydın lafı sana çok uydu şimdiii GÖZÜN AYDINNNNN :)

hazirancım canım allahım sabrını ve tekrar başlamak için azmini versin canım, bol bol dut et allahım sabrını verir inş canım

15 KASIM DA BENDE HAMİLEYİMMMMMMMM DEMEK İSTİYORUM ARTIK YAAAAAAAAAAAAA ÇOK BIKTIM BEKLEMEKTEN GÜNLER AY GİBİ GEÇMEK BİLMİYOR

DOLU DOLU MAŞALLAH DİYORUM..ya kısmete bak rabbim ne büyük sen doktor yurt dışına çıkıyo diye tedaviyi ertele yavrun kendiliğinden gelsin seni ve eşini tebrik ediyorum darısı isteyen herkese rabbim bi mucize daha gösterdi dualara devam inşallah

"
ahh canım ya bi gelse o günler nasıl heyecanlıyım o yüzümdeki garip gülümseme geçmedi hala inan şükrediyorum her nefesimde Rabbime bu günleri gösterdi ya bana kucağıma alacağım günleride göreceğim inşallah:))

derencim sağolasım daha iyiy değerleri hepinizin olsun inşallah. ne kaldı şunun şurasında biraz daha sabır canım benim biraz daha:))

anneee oluyorum...allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin..

pınarcm ay cnm benım allah senden de razı olsun hepimizın kucagı bebişlerimizle dolsun inş.ay çok hoşsun ya bıraktım işte yumişlerı bu gün basladılar aşka :) bakalım yarın haberler nasıl olucak.bayram dolayısıyla yazamadım arrasıra baktım sizlerre ama geçmişi çok okuyamamıştım.ay guzel bebişin annesi senı, allahım nazarlardan saklasın inş

hly ay cnm benım tebrık ederım allah tamamını erdırsın allahın mucızesı işte bebişin sana geldı bak

Son düzenleme:
cnm naber? nerelerdesin? ne durumdasın?

iyiyim cnm ddaha öncekı sayfalarda bende sana bıkez yazdım ama sen görmedın sanırım cvvp gelmeyınce anladım :)
bugun de ben bu msjını görmeden tatıl nasıl geçtı falan yazdım (syf 477) sana şimdide senın msjını gördum kalpler karşılıklıymış
bayram nedenıyle çok gıremedım cnm iiyım bugun opum vardı kısmetse 14-15 gıbı transferim olcak kısmetse blast ve 2 embıryo olucak.bnede senın yumoşları sormuştum senınkıler ne durumda gezdırdın onları :))
benım 17 yumoş toplandı evde yatıyorum bugun ....
listeyide degiştirirsen sevınırım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ...
Hly öncelikle seni tebrik ederim , Rabbim tamamına erdirsin inşallah ..

Kızlar ben bugün hastandeydim yeni geldim , puregondan sonra ilk kontrolüm vardı ..
3 gün 100 ünite vurulup gitmiştim bu akşam 4. yü vurucam ..

Sağda en büyüğü 7.5 mm olan 7-8 tane yumoşum ..
Solda en büyüğü 6 mm olan 8-9 yumoşum varmış..

Bugün 4. puregonu vurup yarın tekrar gideceğim ..
Durumum nasıl sizce ?

:)) öle ama aşkk yapıyolar orda aşk bebeği bizim kuzucuklarımız aşşkkkk hemde en büyükk aşk .sende al onları göbüşüne sımsıkı tutunsunlar inşallah sana :))

ohh maşallah hayırlısı olsun ne güzel ben çok anlamıyorum mm den ama gayet iyi gibi duruyo hayırlıs olsun inş:))

inşallah sende pozitifi göreceksin deren cim inşallah
benim değer biaz düşük geldi bana( ya artmazsa diye korkmaya başladım keşke hiç yaptırmasaydım testi
cumartesi asıl test günüm o zaman öğrenirdim neyse insan dayanamıyo işte
12. güne en az kaç olması gerekiyo nasıl hesaplanıyo anlamadım gitti 10.gün 24,19 100e çıkarmıki?

:)) öle ama aşkk yapıyolar orda aşk bebeği bizim kuzucuklarımız aşşkkkk hemde en büyükk aşk .sende al onları göbüşüne sımsıkı tutunsunlar inşallah sana :))

cnm inş nasıl istıyorum varya allahım herkese kısmet etsın inş.
evet bızım bebişler aşk bebişi vallahı hem kocişlerimize duydugumuz aşk hemde bebişlerimize demi ama :)

canım valla benim ilk denemem o aşamaya hiç gelemedim daha ama burdan öğrendiğime göre azla balayıp sonradan uçan değerler varmış seninde öyle olur hayatım inş yüreğini fedrah tut ben 12.güne kadar sabretcem inş yapmıcam

canım dayanamıyo işte insan değerlere çok aklına takma ne olursun. değerin düşük falan değil kişiden kişiye değişiyo.sağlıkla artsın yeter..ilk etapta zaten sadece %60 artması yeterliymiş. yani eğer 2 ye katlamazsa sakın ama sakın telaş yapma bana buradaki arkadaşlar ve doktorum bunu söyledi. gerçektende öyle...

cnm inş nasıl istıyorum varya allahım herkese kısmet etsın inş.
evet bızım bebişler aşk bebişi vallahı hem kocişlerimize duydugumuz aşk hemde bebişlerimize demi ama :)
aminn canım inşallah. öle tabi bizim bebeklerimiz aşkın en büyük kanıtı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…