2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

bencede bekle canım12.günü insan böyle daha çok stress yapıyo artacakmı artmayacakmı diye:2:

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html
bak canım bu linkte günlere göre ortalama hcg değerlerinin kaç olması gerektiği yazıyo linkte göreceğin gini 12. gün ortalama değerin 48 olması gerekiyomuş. senin bugün 10. günün ve değerinin 24 demekki ortala değerler içerisinde yani 12. gün 48 olması gerekiyosa demekki 10. gün ortalama 24 olması gereekir :))
şimdi stres yok anlaştıkmı şekerim:))

çok saol canım benim içim rahatladı tamam no stress no panic:)))

kızlar selam forum almış başını gitmiş vallahi :)

ben de bugün merkezde kan verdim değerim 345 olmuş, şükürlerolsun doktorum herşey yolunda dedi :)))

pazartesi tekrar gideceğim 10 güne kadar keseyi görürüz dedi, ayyy çok heyecanlıyım ya bebeiğimle ilk buluşmam olacak kısmetse .....

tedavigören arkadaşlarımııza da rabbim bu duyguyu tattırsın işallah :))))

ayy ne güzel hamiş arkadaşlara çok imrendim sizlere darısı bizlerin başınaa heyyy hamişlerr bizlere çok dua edinn bizde sizlere katılalım inşallah
benim transfer cuma günüydü dr aradı cumartesi olcakmış inşallah Allahım yardımcım olsun...

ahh canım etmezmiyim hiç inan hepinize duacıyımmm Allahım kabul etsin inşallah...

çok sevindim yok böyle birmucize canım rabin kucana almayıda nasip etsin inşalah

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin :)

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar... Allah sizlere de nasip etsin.. Rabbimin bana verdiği resmen mucize başka açıklaması olamaz bunun... inşallah herşey yolunda devam eder

rabbim çok büyük o ne derse o olur canım allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş...

kızlar hamışler adına cooookk sevındım.. gercekten beklerken gunler gecmek bılmıyo.. hamıle arkadasların kucakları tez zamanda dolsun.. darısı basımıza..

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar... Allah sizlere de nasip etsin.. Rabbimin bana verdiği resmen mucize başka açıklaması olamaz bunun... inşallah herşey yolunda devam eder

ayy canım çok sevindim ya Rabbim ne büyük..Mercimeğini kucağına almak nasip olsun kuzum..

Allahımmm nasıl güzelll haberlerrrr maşallah hepimizeeee

derencim folik asite başla hemen bence çünkü asıl gebelikten 3 ay önce başlanması gerekiyormuş..

pınarcımmm harika bir değer yine cumayı beklememişin :) ama kendi test gününde değerin çok iyi...

hly7 süpriz diye buna denir.. bebişine iyi bak annesiiii.. Allah tamamına erdirsinnnn canımm

Cnm kusura bakma liste çok arttı, bir de bayramda çok giremedim, karıştırmışım. Ben biraz aceleci dayranıp senin adına başlatmışım da bitirmişim denemeni:) Kusuruma bakma nolur. Hayırlısıyla başla inşallah ben de rahat rahat yazayım sonucunu mavi boncukla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…