canım valla benim ilk denemem o aşamaya hiç gelemedim daha ama burdan öğrendiğime göre azla balayıp sonradan uçan değerler varmış seninde öyle olur hayatım inş yüreğini fedrah tut ben 12.güne kadar sabretcem inş yapmıcam
canım dayanamıyo işte insan değerlere çok aklına takma ne olursun. değerin düşük falan değil kişiden kişiye değişiyo.sağlıkla artsın yeter..ilk etapta zaten sadece %60 artması yeterliymiş. yani eğer 2 ye katlamazsa sakın ama sakın telaş yapma bana buradaki arkadaşlar ve doktorum bunu söyledi. gerçektende öyle...
pınarcım inşallah artacak benimde değerim takmicam artık çok şükür kanama yada lekelenme de yok ee daha ne olsun dimi cumartesi tam netleşecek bebişim ondan sonra herşey daha güzel olacak:))inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html
bak canım bu linkte günlere göre ortalama hcg değerlerinin kaç olması gerektiği yazıyo linkte göreceğin gini 12. gün ortalama değerin 48 olması gerekiyomuş. senin bugün 10. günün ve değerinin 24 demekki ortala değerler içerisinde yani 12. gün 48 olması gerekiyosa demekki 10. gün ortalama 24 olması gereekir :))
şimdi stres yok anlaştıkmı şekerim:))
ayy ne güzel hamiş arkadaşlara çok imrendimsizlere darısı bizlerin başınaa heyyy hamişlerr bizlere çok dua edinn bizde sizlere katılalım inşallah
benim transfer cuma günüydü dr aradı cumartesi olcakmış inşallah Allahım yardımcım olsun...
Selan hatunlar maşallah eller baya çalışmış :))
bugün ben de kan verdim ve sonucunda da çatlatma iğnesi yapıldı..
meliscim ben senin transfer olduunu sanıyordum yanlış mı okudum
neyse opuna çok az kalmış, işallah güzel güel yumoşların olsun tatlım
çok sevindim yok böyle birmucize canım rabin kucana almayıda nasip etsin inşalah
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin :)
pınarcım değerin oooooooo uçmuş gitmiş valla çok sevindim yürü be canım kim tutar seni :) darısı hepimize olsun inş
bbeydam değerin bence 10.güne göre iyi gibi arkadaşım 12.günde bi bakmışsın 100 lere yaklaşmış inş sevin hayatım sevin 12.gün değerini sabırsızlıkla bekliyoruz hayatım
hly senin için de işte allahımın mucizesi diyorum çok sevindim canım inş herkes senin gibi bi mutlulukla karşılaşır bizim durumumuza gelemden yavrusuna kavuşur gözün aydın lafı sana çok uydu şimdiii GÖZÜN AYDINNNNN :)
hazirancım canım allahım sabrını ve tekrar başlamak için azmini versin canım, bol bol dut et allahım sabrını verir inş canım
15 KASIM DA BENDE HAMİLEYİMMMMMMMM DEMEK İSTİYORUM ARTIK YAAAAAAAAAAAAAÇOK BIKTIM BEKLEMEKTEN GÜNLER AY GİBİ GEÇMEK BİLMİYOR
DOLU DOLU MAŞALLAH DİYORUM..ya kısmete bak rabbim ne büyük sen doktor yurt dışına çıkıyo diye tedaviyi ertele yavrun kendiliğinden gelsin seni ve eşini tebrik ediyorum darısı isteyen herkese rabbim bi mucize daha gösterdi dualara devam inşallah
pınarcm ay cnm benım allah senden de razı olsun hepimizın kucagı bebişlerimizle dolsun inş.ay çok hoşsun ya bıraktım işte yumişlerı bu gün basladılar aşka :) bakalım yarın haberler nasıl olucak.bayram dolayısıyla yazamadım arrasıra baktım sizlerre ama geçmişi çok okuyamamıştım.ay guzel bebişin annesi senı, allahım nazarlardan saklasın inş
hly ay cnm benım tebrık ederım allah tamamını erdırsın allahın mucızesı işte bebişin sana geldı bak
Merhaba kızlar ...
Hly öncelikle seni tebrik ederim , Rabbim tamamına erdirsin inşallah ..
Kızlar ben bugün hastandeydim yeni geldim , puregondan sonra ilk kontrolüm vardı ..
3 gün 100 ünite vurulup gitmiştim bu akşam 4. yü vurucam ..
Sağda en büyüğü 7.5 mm olan 7-8 tane yumoşum ..
Solda en büyüğü 6 mm olan 8-9 yumoşum varmış..
Bugün 4. puregonu vurup yarın tekrar gideceğim ..
Durumum nasıl sizce ?
kızlarrrrr 10.gün değerim 24,19 nasıl sizce??????????????????
sevinsemmi???
duygularımı anlatabildimmihala şoktayım kızlar... ben adet olup tüpe başlamayı beklerken hamile olduğumu öğrendim... 484.5 çıktı değerim Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallahhhhhh
hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar... Allah sizlere de nasip etsin.. Rabbimin bana verdiği resmen mucize başka açıklaması olamaz bunun... inşallah herşey yolunda devam eder
nasılsın arkadaşım? yazıları yeni okuyorum hazırladığın liste çok güzel ,fakat beni yanlış yere yazmışsın canım sonuç bekleyen listeye eklemişsin ben buay tedaviye başlıycam canım düzeltirsen sevinirim...
İnşallah temizdir sonucun, işlem bitmiştir elbet bu saate:)yarın sabah 11 30da histeroskopi işlemim var kokmuyorum ama nedense strese girdim banada dua edin inş temiz çıksın sonuçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?