gunaydin arkadaslar,,,,,az once merkezi aradim,11 yumurtamin 9'u olgun cikmis 8'i bolunmeye baslamis,iki gun sonra tekrar bakilcakmis,insallah gelisimleri saglikli devam eder...ne garip bir sey ,senden birseyler orada hayata dogru kosuyor,,,kaderde ne varsa o gelecek ....herkese hayirli evlat,saglikli bireyler nasib etsin rabbim
çok güzel canımm maşallahh inşallah çok kaliteli embriyoların olur..sonrada anneciklerine konulurlar orda büyümeye devam ederler inşallahh..
canım sakın idrar yapma ben 10. gün yaptırdığımda 77 çıkmıştı, eve geldim idrar yaptım çıkmadı, boşuna üzersin kendini idrar testi çıkmayabilir.
bu arada rüyan çok güzel, işallah bebeklerinin varlığına işarettir , işallah iyi haberler verirsin bize..
arkadaşlar benim ara ara vajinadan böyle top top beyaz bazende kahve beyaz karışık kuru bişeyler geliyo bu sabah kullanıdığımız vajianya sıkılan jelden içeride kuruyup sonra bu şekilde geri mi geliyo sizce sizde olan oldumu acaba böyle çok komik ya sabahları jeli kullanacakta ayna ile bakıyorum tam vajina girişinde duruyo top gibi onu ordab almasam jelin plastiğini sokunca içine gidecek bende kulak çubuğla aldım içeri geri gitmesin diye sizede olmuşmuydu acaba?
idrar testi alamadım canım eczane kapalıydı nöbetçide bakmadım
inşallah güzel haberle gelirim yarın allahım hepimize nasip etsin yüksek değerleri görmeyi
İnşallah canım ..onların orda olması ve hayata bağlanmaya çalısmaları gercekten ibretli bir hakikat... Aslında biz çok aceleci davranıyoruz ....onlar bulcaklar annelerinin sicacik rahimlerini... Ben buna inanıyorum
bence de idrar testi yapma hatta kan testi içinde gününü bekle canım.. öyle bir gün veriliyorsa elbette tıbbi bir açıklaması vardır.. ondan önce yapıp moral bozukluğu olmasın.. inşallah pozitif sonuç alırsın cnm..
Kızlar evime donüyorum, aksam geç de olsa girer listeyi düzenlerim. Hiçbir şey okuyamadım, çok merak ediyorum sizleri. Şimdilik öptüm...
hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
seyirlik değil ömürlük olsun
bir yastıkta nasip olsun
:)))) hamileyimmm 9. gün değerim 28.62
dualarınızı lütfen eksik etmeyin herkesten binlerce kere Allah razı olsun:))
Cloudly pinarr ikinizi de tebrik ederimm,Allah tamamina erdirsin,degerleriniz cok guzel:))
Pinarcim endiseni anliyorum ama nolursun bosuna kendini uzme,perla bu durumda hakkatten cok reel ve iyi bir ornek:)insallah cuma gunu daha da guzel hbrlerini aliriz
Oprah sonece sizleride cook tebrik ederim,Allah kucagimiza almayi da nasip etsin:)
Abadicim iyi haverlerini okudum cok guzel degerlerin canim:)
Neccim son yazina tamamen katiliyorum,Rabbim cook buyuk,benim mercimegim henuz 0.77 cm ama kalbi var ve atiyor,bu Rabbimin bi mucizesinden baska bir sey olamaz
Allah suan hasretle bebegini bekleyen tum arkadaslarima tez zamanda mucizelerini yollasin İnsAllahhh...
elon çok sağol canım aslında tek başına bakılınca değerim 12. gün için güzel çok şükür ama inan sen çok aha iyi biliyorsundur stres bitmiyomuş. şimdi cuma gününü bekliyorum sonra kese kalp atımı.Rabbim yardımcımız olsun evlatlarımızı bize bağışlasın. isteyen herkesede nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu:))Cloudly pinarr ikinizi de tebrik ederimm,Allah tamamina erdirsin,degerleriniz cok guzel:))
Pinarcim endiseni anliyorum ama nolursun bosuna kendini uzme,perla bu durumda hakkatten cok reel ve iyi bir ornek:)insallah cuma gunu daha da guzel hbrlerini aliriz
Oprah sonece sizleride cook tebrik ederim,Allah kucagimiza almayi da nasip etsin:)
Abadicim iyi haverlerini okudum cok guzel degerlerin canim:)
Neccim son yazina tamamen katiliyorum,Rabbim cook buyuk,benim mercimegim henuz 0.77 cm ama kalbi var ve atiyor,bu Rabbimin bi mucizesinden baska bir sey olamaz
Allah suan hasretle bebegini bekleyen tum arkadaslarima tez zamanda mucizelerini yollasin İnsAllahhh...
pınarcım siteye inan seni merak edip girdim..tahlil günün yarın dı ya..belki erken yapmıştır diye bir bakayım dedim..tüylerim diken diken oldu..çoook sevindim canım...bilseydim daha önce siteye bakardım..şimdi dikkat et kendine ve bebişine yada bebişlerine...kutluyorum seni..inşallah kucağınada alıcaksın..öpüyorum seni...[/Q
UOTE]
canım çok sağolll..pozitif çıktı değerim biraz stres oldum ama şimdi iyiyim çok şükür ..cuma günü testi tekrarlayacağım ne olur benim için dua et güzel defnenin annesi:)) bu arada benim kuzum tek gibi :))
sağ sağlıklı dön gel evine yumişlerinde gezdi ohh bidahakine abuşlarınla inşallah:))Kızlar evime donüyorum, aksam geç de olsa girer listeyi düzenlerim. Hiçbir şey okuyamadım, çok merak ediyorum sizleri. Şimdilik öptüm...
Kızlar evime donüyorum, aksam geç de olsa girer listeyi düzenlerim. Hiçbir şey okuyamadım, çok merak ediyorum sizleri. Şimdilik öptüm...
kızlar transferimin 2 günü çok değisik bır duygu yatsam mı kalksam mı
bilemiyorum düşünmeyecem diyorum olmuyor allahım enzor sınav
kaldı 10 gün 21 kasım test günü
ben progestan fitil coraspirin ve
folik asit kullanıyorum normal mi sizden kullanan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?