ne bileyim benimde kafam karışıyo yatma konusunda olsun mümkün olduğunca yatıcam bugün alışverişe gittim en çnemli şeyleri unuttuk ananasla kabak çekirdeği alacaktım tutunması için iyiymiş diye okumuştum forumda yarın carrfeurdan alıcaz artık:44:
hadi gözün aydın yepyeni bir başlangıç yepyeni umutlar bende 2.günü gitmiştim
suanver ne güzel seninde çok az kalmış sonuca pozitif sonuçlanır inşaallah ,son olurmu cnm bebeklerimize kardeş yapmak için gideriz yine bende ne fenayım he daha 1tanesine kavuşamamışım 2.yi düşünüyorum hadi maaşaallah peşpeşe hamile kalcaz inşaallah
merhaba arkadaşlar, ben de geçen yıl çikolata kisti ameliyatı oldum. 10 ay sonra tekrarladı. ilk kontrolde 6 cm di. sonra soğan kürü uyguladım. 2. kontrolde kistim 4 cm' e düşmüş....doktorum direkt tüp bebek önerdi. tüp bebek merkezi ile görüştüm. şimdi adet oldum ....salı günü ilk muayene için gideceğim. yani ilk tüp bebek denememize başlıyoruz. bu yolda ilerleyen herkese bol şanslar dilerim. Allah hepimizin yardımcısı olsun....
canım mrb ben aşılamalarımda menogon kullandım...kalçadan vurunuyosun tozlu yakan bir iğne ama çok etkili...hiç şüphen olmasın yani..şimdiden geçmiş olsun
evet adımlarımız tedirgin ama inş emeklerimizin karşılığını alırız yarın hastaneden önce alırız heralde :44:
Sağol kuzum.vala ben hep muayene ve tahlil için gittim hastaneye.bana adetin olunca ara dediler.bugün de kapalı hastane.yarın erkenden arayıp bilgi alayım. inşallah açarlar telefonları hep meşgül( olmadı salıya kalır artık.ancak ilkkez gideceğim için d.kontrol hapı ve folik asit falan verilip diğer aya kalırmış diye arkadaşım yazmış bana.bilmiyorum bakalım.devlet ya bence böyle olacak.
Senin de hayırlı uğurlu olsun canım ya.sen nerdesin hangi merkezdesin tatlım?
Yok gitmedim canım . protokollerimini ve öngörüşmelerim olmadı sanırım bunun için giderim gelin derlerse bile.Bizim şiddetli erkek inf.olduğu için sanırım kısa olur .hayırlısı bakalım teşekkürler sabahtan arayım ben.
İnşallah canım benim, tedirgin olsam da bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum diye tesselli ediyorum kendimi.
Evet her gün 3 dilim ananas yemelisin transferden sonra ve 3 gün yatmak lazımmış.Hayırlısı olsun hepimiz için
Ne güzel !
teşekkür ederim cnm ayyy inşaallah tutunurlar bebişlerimiz bi tanıdık tüpbebek yaptırdı ilk denemesiydi eşindeymiş sorun spem az bulunmuş doktorda 2embriyo koyalım demiş bidaha şansınız olmaz diye veeeeeeyumurtanın 1tanesi bölünmüş 3.üz gebelik oluşmuş yaniiTuanacım şimdiden hayırlı olsun bebeğin...we transeferim olcak diye yazdığında sanki hamileyim demiş gibi geldi bana inan içimden gelenleri söylüyorum..bu defa kesin tutacak emin ol ! bnm hislerim çok kuwwetlidir..sağlıklı gelsinler inş..
inşaallah cnm ya yelekler patikler örelim bebişlere değilmi benim 3.tedavim ilki tuttu ve düşük oldu 2.tutmadı şuandada 3deyim durum bu cnm kızlarrrr bi kaçgün yazamayabilirm k.i.bevet canım az kaldı
inş burad gebeliğimizi konuşuyor oluruz bu kış
sen hangi aşamadasın?kaçıncı deneme?
evet adımlarımız tedirgin ama inş emeklerimizin karşılığını alırız yarın hastaneden önce alırız heralde :44:
teşekkür ederim cnm ayyy inşaallah tutunurlar bebişlerimiz bi tanıdık tüpbebek yaptırdı ilk denemesiydi eşindeymiş sorun spem az bulunmuş doktorda 2embriyo koyalım demiş bidaha şansınız olmaz diye veeeeeeyumurtanın 1tanesi bölünmüş 3.üz gebelik oluşmuş yanii
inşaallah cnm ya yelekler patikler örelim bebişlere değilmi benim 3.tedavim ilki tuttu ve düşük oldu 2.tutmadı şuandada 3deyim durum bu cnm kızlarrrr bi kaçgün yazamayabilirm k.i.b
merhaba arkadaşlar, ben de geçen yıl çikolata kisti ameliyatı oldum. 10 ay sonra tekrarladı. ilk kontrolde 6 cm di. sonra soğan kürü uyguladım. 2. kontrolde kistim 4 cm' e düşmüş....doktorum direkt tüp bebek önerdi. tüp bebek merkezi ile görüştüm. şimdi adet oldum ....salı günü ilk muayene için gideceğim. yani ilk tüp bebek denememize başlıyoruz. bu yolda ilerleyen herkese bol şanslar dilerim. Allah hepimizin yardımcısı olsun....
yesim ben karnımdan yapıyorum bunu neyse bu yola bas koyduk ne olursa olsun katlanıcaz artık.
bu arada geçmiş olsun tedavin öbür aya kalmıs sanırım olsun ama canını sıkma geç olsun ama sonucu güzel olsun.
ne kadar güzel anlatmışsın sanki kendi duygularımı okumuş gibiyim.rabbim sana bana buradaki tüm arkadaşlara anneliği tattırsın.bizi bu sevgiden hayırlısı ile mahrum bırakmasın.her geçen gün dahada yorulduğumu hissediyorum araştırmaktan yeni bişeyler varmı diye bakmaktan.rabbim tez zamanda bebeklerimizi göndersin.tedavilerimizi hayırlı kılsın işimizi kolaylaştırsın.bebeğim kuzum gözümün nuru yavrum nerelerdesin nerdesin neden bu kadar beklettin annecimmm
seni seviyorumm ben seni çok seviyorum bugün bir kez daha çıktım yola senin için her neredeysen seni çekip oradan koynuma alabilmek için ama umutlanamadım bu defa sanki yine naz yapacakmışssın gibi geliyor beni yine üzecekmişsin gibi geliyor içimi bir umutsuzluk kaplıyor
konuşuyoruz babanla olsun diyor olmazsa olmaz bi daha deneriz sonuna kadar olana kadar bebeğimiz bize gelene kadar
önceden derdim ki ben bir şekilde anne olacağım nasıl bilmiyorum tüp bebek donasyon evlat edinme nasıl bilmiyorum ama olacağım diyodum şimdi içimden bişeyler çekildi sanki
kafamda bin tane düşünce kalbimde bir tek sen ya kokun çekemezsem o kokuyu içime seni görmeden nefesini hissetmeden ölürsem ya yalnız ölürsemmmmmm
tüm gün internet başında acaba yeni bir umut olurmu bir şeyler bana diyerek dolaşıp duruyorum durmadan farklı insanlarla konuşup bi şeyleer öğrenmeye çalışıyorum yeni planlar yapıp sonra yaptığım planların içinde kayboluyorum ve hiç bir şey yapamıyrummmm
artık babanlada konuşamıyorum lütfen sakin ol diyo bana yine bişeyler araştırmışsın belli diyo çaresizce kabul ediyo önce bulduğum sonra vazgeçtiğim şeyleri..
Seni burada değil başka bir yerlerde aramak istiyorum aslında ben
beki ist belki ank
ama vaktim yokkk yok bebeğim yok işte diceksin ki anne hani çok istiyodun beni hadi gel al buradan gelemiyorum annecim seni istemediğimden değil yemin ederim sadece her şey o kadar karışık ki benim işlerim babanın işleri vakit mekan darlığı
sonra dalıyorum uzaklara okulların önünde geçemiyorum hamilelere bakamıyorum artık çocuk sevemiyorummm
seni nasıl yetiştireceğime dair akademik kitaplar okurken bu acıyla baş etmekte o kadar acizim ki
dua ediyorum şükrediyorum ve seni bekliyorummmm
ne kadar güzel anlatmışsın sanki kendi duygularımı okumuş gibiyim.rabbim sana bana buradaki tüm arkadaşlara anneliği tattırsın.bizi bu sevgiden hayırlısı ile mahrum bırakmasın.her geçen gün dahada yorulduğumu hissediyorum araştırmaktan yeni bişeyler varmı diye bakmaktan.rabbim tez zamanda bebeklerimizi göndersin.tedavilerimizi hayırlı kılsın işimizi kolaylaştırsın.
canım duaların kabul olsun rabbim bizimde yüzümüze baksın sağlıkla acısız mutlulukla gelsin bebeklerimiz gelip üzüleceksek
öyle olmasın mutluluğumuza mutluluk katsın neşemize neşe amin canımmm
arkadaşlar herkese merhabal öncelikle tedavi aşamasındakiler Allahım hepimize kolaylık versin tuanacım transferin bugündü sanırım al evlatlarını gel sıkı sıkı tutunsunlar inşallah sana:))
bende adet oldum bugün gittim doktora doğum kontrol hapı vitamin ve coraspinle başladık bugün inşallah hayırlı olur..
canım duaların kabul olsun Rabbim bizimde yüzümüze baksın sağlıkla acısız mutlulukla gelsin bebeklerimiz gelip üzüleceksek
öyle olmasın mutluluğumuza mutluluk katsın neşemize neşe amin canımmm
canım özel mesajın için teşekkür ederim tatlım.
Sen de başladın süperrrrr..
Ancak ben bugün iş yerinde erkenden başladım hastaneyi aramaya.Size döneceğiz dediler ama aramadılar beni.üstüne raporunuz daha çıkmamış demezler mi.ben anlamadım bu işi ya geçen hafta da çıktı dediler.iyice kafayı yicem.Hakkımızda hayırlısı olsun.yarın adetimin 3.günü acaba ararlar mı :))
arkadaşlar herkese merhabal öncelikle tedavi aşamasındakiler Allahım hepimize kolaylık versin tuanacım transferin bugündü sanırım al evlatlarını gel sıkı sıkı tutunsunlar inşallah sana:))
bende adet oldum bugün gittim doktora doğum kontrol hapı vitamin ve coraspinle başladık bugün inşallah hayırlı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?