Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bebeğim niye kırılayım!haklıya haklı haksıza haksız diyen insanım kim olursa olsun bu anam babam da dahildir buna!ewet eşim sosyal bil.öğretmeni we bunları okumuş birinin düşünmesi beni de çok incitti...buarada o akıntı çatlama değilde yumurtlama belirtisi bana doktorum öyle demişti...yumurta çatlarken kasıklarında hafif hafif bir ağzı oluyo o kdr.burada paylaşıyorz eleştirmek kızmak serbest
cnm çook teşekkür ederim güzel dilekler için sabah toplandı yumurtalarım 15tane yumurtam var bakalım kaçı döllenecek :44:ALLAH yardımcımız olsun
inş cnm ya ..seninde tedavin hayırlı olsun pozitifle sonrada vakti saatinde doğumla sonuçlansın inşaallah sadece pozitifi görmekte yetmiyoryumoşların bol bol döllenirde tutunur inş sana.allahım hakkımızda hayırlısını versin inş.bende bugun farlutal ile başladım tedaviye :)
inşaallah cnm ya benim e25000lere fırlamış geçende hemşire 5000 e fırlarsa ohss riskin var demişti yumurta toplama işleminde serum verdiler ohss olmasın diye bide transferde vericeklermiş tam tane hap bide jel verdi inşaallah bu üzüntülü hasret dolu günler bitmiştir bizler içinohh maşallah canımmm inşallah böyle güzel devam eder işlemlerinn sağlıkla kaliteli döllensinler inşallahhhhhhh
inş cnm ya ..seninde tedavin hayırlı olsun pozitifle sonrada vakti saatinde doğumla sonuçlansın inşaallah sadece pozitifi görmekte yetmiyor
inşaallah cnm ya benim e25000lere fırlamış geçende hemşire 5000 e fırlarsa ohss riskin var demişti yumurta toplama işleminde serum verdiler ohss olmasın diye bide transferde vericeklermiş tam tane hap bide jel verdi inşaallah bu üzüntülü hasret dolu günler bitmiştir bizler için
e2nin normalde kaç olması gerektiğini bilmiyorum bi ara 3000lerdeydi benim hemşire 5000 olursa riskli olur diyodu 2gün sonra 5000 oldu ... ohss karnın şişmesi nefes alamama gibi durum oluşuyo hastanelik bile olunabiliyomuş aslında diğer doktor amh testimi gördükten sonra söylemişti ilaç dozunu iyi ayarlamak gerekiyo transfer bile iptal edilebiliyo şimdilik bende böyle bi durum yok inşaallahta olmazE2 nin kaç olması gerek canım.. beni 47.29 çıktı adetin 4. günü :26::26:
ohss nedemek onuda bilmiyorumm :26::26::26: ama inşallah kötü bişi değildirr Rabbim korusun seni ohss 'dan inşallahh
inşallah çektiğimiz sıkıntıların sonucunu bebeklerimizi kucağımıza vererek sonlandırır Rabbimm inşalahhh :)
cnm çook teşekkür ederim güzel dilekler için sabah toplandı yumurtalarım 15tane yumurtam var bakalım kaçı döllenecek :44:ALLAH yardımcımız olsun
tuana0225 canım öncelikle gecmiş olsun en zorunu atlatmışsın. yumurta sayın cok güzel inşallah döllenme asamalarıda güzel olur.haberlerini bekliyoruz.
teşekkürler cnm inşaallah bende hastanenin aramasını bekliyorum bakalım hayırlısı. seninde tedavin başlamış hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşaallahcnm çook teşekkür ederim güzel dilekler için sabah toplandı yumurtalarım 15tane yumurtam var bakalım kaçı döllenecek :44:ALLAH yardımcımız olsun
tuana0225 canım öncelikle gecmiş olsun en zorunu atlatmışsın. yumurta sayın cok güzel inşallah döllenme asamalarıda güzel olur.haberlerini bekliyoruz.
e2nin normalde kaç olması gerektiğini bilmiyorum bi ara 3000lerdeydi benim hemşire 5000 olursa riskli olur diyodu 2gün sonra 5000 oldu ... ohss karnın şişmesi nefes alamama gibi durum oluşuyo hastanelik bile olunabiliyomuş aslında diğer doktor amh testimi gördükten sonra söylemişti ilaç dozunu iyi ayarlamak gerekiyo transfer bile iptal edilebiliyo şimdilik bende böyle bi durum yok inşaallahta olmaz
selam kızlar benimde bugün adetın 3. günüydü gittim e2 ve ultrasonla bakıldı yalnız gecen aydan kalan bi tane yumurta varmıs onu aspire etcez dediler kücük ve basit bi işlem dediler ama çok canım yandı agrım cok oldu.neyse ki fazla sürmedi ağrım.bugün menopur a basladım ben önce ki tedavilerimde hep gonal f kullanmıştım bu sefer bunu verdiler tozu suyu karıştırmak biraz zor geldi oldu mu olmadı mı diye tereddüt ettim. inşallah dogru yapıyorumdur.pazartesi tekrar gidicem e2 ye bakılacak hayırlısı bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun.
inşaallah sıkıntısız atlatırım bu dönemi inşaallah bugün aradılar pazartesi transferim var hayırlısıyla seninde sıkıntısız ve güzel geçsin tedavin cnmcanımm Allah korusun seni inşallah olmazsın canım sağlıkla atlatırsın bu evreleri inşallah :).
inşaallah sıkıntısız atlatırım bu dönemi inşaallah bugün aradılar pazartesi transferim var hayırlısıyla seninde sıkıntısız ve güzel geçsin tedavin cnm
inşaallah sıkıntısız atlatırım bu dönemi inşaallah bugün aradılar pazartesi transferim var hayırlısıyla seninde sıkıntısız ve güzel geçsin tedavin cnm
ayy transfer zamanı mı geldi tuanacımm?? hadi hayırlısı.. bundan sonra da herşey yolunda devam eder inş.
kaç yumurtan vardı cnm kaçı döllenmiş??
evet cnm bebeklerimi alıcam hayırlısıyla beni bekliyolar acaba hangisi benim bebeğim olucak ?hadi bakalım hayırlısı bebişler seni bekliyo desene
inşaallah cnm o sıkıcı bekleme dönemi geliyo yani 15yumurtadan 14ü olgun çıkmış 10u döllenmiş senin tedavin nasıl gidiyo cnm seninle aramızda fazla yoktu bellimi yumurta toplama zamanı ?inşaallah seninde güzel sonuçlanırayy transfer zamanı mı geldi tuanacımm?? hadi hayırlısı.. bundan sonra da herşey yolunda devam eder inş.
kaç yumurtan vardı cnm kaçı döllenmiş??
2tane ambriyo transferi olucak büyük ihtimalle 3.tedavim olduğu için gerisi dondurulcak inş biran önce adet olursun ve başlarsın tedaviye ve bu heyecanın bebeğin büyürken tatlı heyecanlar olarak devam eder inşaallah bu arada kızlar vajinal jele başladım ben jel alttan kullanılıyo malum bunu kullandıktan sonra boy abdesti almam gerekiyomu acaba ben gerek yok diye biliyorum ama:44:
Maşalllah canım ya hadi hayırlısı.Evet ben de meraklardayım.Kaç tane embriyo transferi olacak.?
Bu arada benim adetim hala gelmedi yaaaa vala her ay gelmesin diyordum şimdi gelsin diye gözüne bakar oldum.tedavim için çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm seninde güzel yumurta sayın inş tedavin güzel sonuçlanır haftaya pazar falanda transferin olur büyük ihtimallee,inşaallah hayırlı ve sağlıklı şekilde kavuşuruz artık[QUOTE inşaallah cnm o sıkıcı bekleme dönemi geliyo yani 15yumurtadan 14ü olgun çıkmış 10u döllenmiş senin tedavin nasıl gidiyo cnm seninle aramızda fazla yoktu bellimi yumurta toplama zamanı ?inşaallah seninde güzel sonuçlanır :71QUOTE]
bende bugün gittim canım 10 kadar filan oluşmuş yumurtalarım.. 13-14 mmdeler.. pazartesi gidicem tekrar.. yolunda olursa inş perşembe yumurta toplama işlemi olurmuş.. maşallah canım seninkiler gayet iyi.. inşallah transferde başarılı geçerde yavruşlarını alırsın kucağına.. hepimiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh