Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm tedavin hayırlı olsun.ne güzel en azından teselli bulabilecğin bı kızın var. allah gönlüne göre versın
çok geçmiş olsun tatlım ilaçla düzelebilen bi sorun çok şükür ilaçlarını aldığın müddetçe send bebeğinde sağlıklı merak etme:))
baby canım bence sen tahlillerni mutlaka yaptır hayat bu tüm sürprizlere hazırlıklı olmalıyız devlet has. ücretsiz nasılsa hiç olmazsa aklın rahat eder...
baharcım ne güzel Allah bağışlasın kızını inşallah sağlıklı bir kardeşi olur fıstığın:))
ayy hadi bi hamiş daha geliyo demekki ne güzel hayırlısı olsun canım...
hadi hayırlısı canım.allah yardımcımız olsun hepimizin.inş.herşey yolunda gıder ve hamış kalırsın
hoşgeldın aramıza canım merkez için yardımcı olamayacağım çünkü yaşadığımız iller farklı ama farklı konularda tedavi ile ilgili sormak istediğin bişey olursa bildiğimi paylaşırım şimdiden hayırlı olsun tedavin inş bebişine kavuşursun çok beklemeden
cloudly, baby çok saolun iyi dilekleriniz için.. bakalım yarın ne olcak? Rabbim hayırlısını versin.. inşallah sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz..
yeni başlayan arkadaşlar hayırlı olsun tedaviniz.. inşallah hepimiz iyi haberlerle döneriz..
canım cvp verdigin için tşkr ederim ben ankaradayım bu ikinci tüp bebegin ilki yarım kaldı inşallah bu sefer tamamlanır ve yavrumu kucagıma almayı nasip eder rabbim 12 senedir bekliyorum inşallahh daha fazla bekletmez bu son tedavim olur
ya kızlar benim ohss riskim vardı sanırım bahsetmiştim
bugün karnım şiş biraz ve göğüs ağrım var inş kötü bişey olmaz
bilgisi olan var mı???
teşekkür ederim canım
evt allahıma çok şükür kızım var...
canım cvp verdigin için tşkr ederim ben ankaradayım bu ikinci tüp bebegin ilki yarım kaldı inşallah bu sefer tamamlanır ve yavrumu kucagıma almayı nasip eder rabbim 12 senedir bekliyorum inşallahh daha fazla bekletmez bu son tedavim olur
ayy ağzından bal damlıyo inş inş tatlım
Amin tatlım inş hepimiz hamiş kalırız sen tarnsferini oldun sanırım hadi bakalım bekliyoz hamiş haberlerini
çok geçmiş olsun tatlım ilaçla düzelebilen bi sorun çok şükür ilaçlarını aldığın müddetçe send bebeğinde sağlıklı merak etme:))
baby canım bence sen tahlillerni mutlaka yaptır hayat bu tüm sürprizlere hazırlıklı olmalıyız devlet has. ücretsiz nasılsa hiç olmazsa aklın rahat eder...
baharcım ne güzel Allah bağışlasın kızını inşallah sağlıklı bir kardeşi olur fıstığın:))
ayy hadi bi hamiş daha geliyo demekki ne güzel hayırlısı olsun canım...
meraba kızlar bende lucrıne basladım 2 gun oldu gunde 10 dozaj vuruyorum 10 gun sonra e2 degerıme ve progestorana bakılacak.sonra dıger asamalara gecılecek ıgnelerı cok yadırgamadım cok sukur sorunsuz yapabılıyorum.bakalım gelısmelerı paylasıcam sızlerle ınsalh hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alıcagız.
meraba kızlar bende lucrıne basladım 2 gun oldu gunde 10 dozaj vuruyorum 10 gun sonra e2 degerıme ve progestorana bakılacak.sonra dıger asamalara gecılecek ıgnelerı cok yadırgamadım cok sukur sorunsuz yapabılıyorum.bakalım gelısmelerı paylasıcam sızlerle ınsalh hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza alıcagız.
Selam kızlar :)
kızlar benimde bugün kistim aspire edildi ve ilk iğnemi yaptırdım puregon
tedavim basladı cok sükür yapmam gereken bişi var mı
hıım anladım canım ama sen moralini bozma inş ilaçlar fayda verir yeter ki düzenli kullan hiç canını sıkma.ya bişey sorucam benım doktora verdiğim tum tahlillerim yaklaşık 2 yıl önce falan yapılmıştı işte kan tahlili rahim filmi eşimin sperm sonuçları vb... gibi bunları yeniletmedi işte 25 yaşında bı kadında bu değerler kolay kolay değişmez dedi ama bende endişe duyuyorum acaba benımde değerlerimde bı sorun olmuşmudur hamiş kalmamı embriyonun tutunmasını etkiler mi diye kafamda soru işareti olustu.senın onceden bu tahlillerın varmıydı.yoksa ilk kez mı yapılıyor yada vardı ama tekrar istediler mi? :97:
kızlar benimde bugün kistim aspire edildi ve ilk iğnemi yaptırdım puregon
tedavim basladı cok sükür yapmam gereken bişi var mı