2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

herkese slm umarım herkes iyidir tuanacım hayırlısı olsun transferin tatlımm ben çok grip oldum bide adet olacağım stresliyimmm çok sanırım tam belli olmamakla beraber belki gelecek ayda başlayamayacağım tedaviye toplantılarım yüzünden tam belli değil ama bakalım hayırlısı ne ise öyle olsun diyorum o nedenle çok keyfim yok umarım herkesin kalbindeki gibi olur herşey sevgiler..

kızlar size bişi sormak istiyorum.bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum.ilk randevuyu adetin 2. günümü alıyoruz?yoksa onların verdiği tarihtemi gidiyoruz.Allah hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah

teşekkür ederim cnm geçmiş olsun bu arada,tedavinin ertelenme ihtimaline üzüldüm inşaallah senin için hayırlı zaman ne zamansa ozaman başlarsın inşaallah seninde kalbindeki dileğin kabul olur

adetin 2.veya 3.günü ama sen yinede merkezle görüş onlar daha net bilgi verirler kısa protokolda dediğim gibi ama uzun protokolda değişirmi bilmiyorum :44:tedavin hayırlı olsun

pınarcım geçmiş olssun öncelikle.. tedavine ise inşallah en hayırlı zamanda başlarsın Allah sonuna kadar getirsin inş.

tuanacım walla doktor iyi diyo herşey için ama insan stres oluyor ister istemez.. inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız..

ilk haber senden gelecek :))

öncelikle hoşgeldiniz.. tedaviniz hayırlı olsun.. kısa protokolden bahsedilmiş.. benim ki uzundu.. adetin 21. günü lucrine başladım adetin 3. günü gonal f eklenerek devam ediyor tedavim.. artık adet olmayı beklemeden gebeliği bekliyoruz inşallah..

seninde fazla kalmadı sonuç almana inşaallah olumlu sonuçlar alırız daha fazla üzüntüyü kaldıramam gibi geliyor yüce mevlam evlat yokluğuyla daha fazla imtihan etmez inşaallah yarın transferden sonra yazamam bi kaçgün kayınvalidemde kalıcam ne olur ne olmaz ama hemşirelere kalsa normal hayatınıza dönebilirsiniz diyo biraz daha dikkat ederek bizim bebeklerimiz çok değerli bu sefer daha dikkat edicem wcden hariç kalkmıcam akşam eşime diyorumki keşke tost makinası alsaydık rahat olurdu dedim diyoki yok ben işyerinde kahvaltı ederim diyo e ben nolucam dedim yemezsin diyo dalga geçiyo bende tabi duygu sömürüsü ben aç dururumda bebekler acıkır falan dedim ses yok ben her istediğini yaptım şimdi sıra onda önceki tedavimde gerçi ev bile süpürdü bide bilmişlik taslıyodu bu evi hiç süpürmüyomuydun diyesanki ev hiç pislenmeden duran bişeymiş gibi

yaa erkekler anlasın şimdi kıymetimizi :))
gerçi benim eşim benden daha hassas.. transferden sonra 5 gün rapor alıcaz hiçbir şey yapmadan yatcan diyo ama iş var nasıl yapayım o kadar :s biz de dün hemşireye sorduk o da öyle dedi ilk gün dinlenmen yeter dedi.. sonraki yatmalar sonucu değiştirmez tutucaksa tutar dedi.. eğer gebelik olursa ve risk varsa o zaman istirahat veriyoruz hatta wcye bile gitmiyorsun dedi.. ayy Allahım ne zor işler yaa.. inşallah pozitif olsunda herşeye razıyız..

Kızlar adet oldum. yarın hastaneyi arayacağım..Genelde kaçıncı gün gidiliyor ilaçlara başlamak için.Bana adetin olduğunda ara dediler ama hastanedeki tüp b .ünitesi kapalı :)) napcam ben şimdik....

slm hanımlar
iğnelerimin 7. günü bugün
yarın yine kont var
iyi gidiyor dedi dr
sanırım bu hafta olur toplama işlemi

Allahın bu son olur inş

melis83 canım yarın sabahta arayabilirsin öğleden sonra gidersin yada onlar seni araya sıkıştırır

ama yarın sabahtan mutlaka ara

çümki ben diğer denemelerimde 4. günü bile gitmiştim
ama bu merkez 2. gün mutlaka gel dedi

Kızlar adet oldum. yarın hastaneyi arayacağım..Genelde kaçıncı gün gidiliyor ilaçlara başlamak için.Bana adetin olduğunda ara dediler ama hastanedeki tüp b .ünitesi kapalı :)) napcam ben şimdik....

daha önce hiç görüşmeye gitmiş miydin? kısa ya da uzun protokol belirlendi mi? kısayda adetin 2. veya 3. günü, uzunsa 21. günü gitmelisin cnm..

şu an kaç yumurtan varmış cnm? heralde senin kısa protokol.. kaçıncı denemendi? neresi?

ne bileyim benimde kafam karışıyo yatma konusunda olsun mümkün olduğunca yatıcam bugün alışverişe gittim en çnemli şeyleri unuttuk ananasla kabak çekirdeği alacaktım tutunması için iyiymiş diye okumuştum forumda yarın carrfeurdan alıcaz artık:44:

hadi gözün aydın yepyeni bir başlangıç yepyeni umutlar bende 2.günü gitmiştim

suanver ne güzel seninde çok az kalmış sonuca pozitif sonuçlanır inşaallah ,son olurmu cnm bebeklerimize kardeş yapmak için gideriz yine bende ne fenayım he daha 1tanesine kavuşamamışım 2.yi düşünüyorum hadi maaşaallah peşpeşe hamile kalcaz inşaallah

Son düzenleme:
kızlar aranızda menopur kullanan var mı? ben daha önce ki denemelerimde hep gonal f kullanmıştım yaptıktan sonra acı olmuyordu ama menopurda yaparken ilac çok yakıyor sizde de böyle mi?
bu arada yarın yine gidicem merkeze sanırım hafta sonuna yumurtalar toplanır gibime geliyor ne yapıcaz bakalım.

Sağol kuzum.vala ben hep muayene ve tahlil için gittim hastaneye.bana adetin olunca ara dediler.bugün de kapalı hastane.yarın erkenden arayıp bilgi alayım. inşallah açarlar telefonları hep meşgül ( olmadı salıya kalır artık.ancak ilkkez gideceğim için d.kontrol hapı ve folik asit falan verilip diğer aya kalırmış diye arkadaşım yazmış bana.bilmiyorum bakalım.devlet ya bence böyle olacak.
Senin de hayırlı uğurlu olsun canım ya.sen nerdesin hangi merkezdesin tatlım?
daha önce hiç görüşmeye gitmiş miydin? kısa ya da uzun protokol belirlendi mi? kısayda adetin 2. veya 3. günü, uzunsa 21. günü gitmelisin cnm..
Yok gitmedim canım . protokollerimini ve öngörüşmelerim olmadı sanırım bunun için giderim gelin derlerse bile.Bizim şiddetli erkek inf.olduğu için sanırım kısa olur .hayırlısı bakalım teşekkürler sabahtan arayım ben.
İnşallah canım benim, tedirgin olsam da bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum diye tesselli ediyorum kendimi.
Evet her gün 3 dilim ananas yemelisin transferden sonra ve 3 gün yatmak lazımmış.Hayırlısı olsun hepimiz için

Ne güzel !

canım mrb ben aşılamalarımda menogon kullandım...kalçadan vurunuyosun tozlu yakan bir iğne ama çok etkili...hiç şüphen olmasın yani..şimdiden geçmiş olsun

slm kızlar 2 gündr misafirim vardı yoğundum ondan yazamadım size...hepinizin tedavisi hayırlı olsun ben de adet oldum sol yumurtalığımda çatlamamış yumurtDAN kalma bir kist çıktı..3 ay önceki aşılamadan kalma bişe..onun için doğum kontrol hapı kullancam bu ay...buarada kaç embriyo transferi yapılıyor ücretli veya devlet raaporuyla yapılandan fark ediyormu sayı..:18: bunu merak ettm herkese iyi akşamlar

Tuanacım şimdiden hayırlı olsun bebeğin...we transeferim olcak diye yazdığında sanki hamileyim demiş gibi geldi bana inan içimden gelenleri söylüyorum..bu defa kesin tutacak emin ol ! bnm hislerim çok kuwwetlidir..sağlıklı gelsinler inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…