cnm hikayemiz cok benziyor bende 2 kez çikolata kisti yüzünden ameliyat oldum(simdi de 6 cmlik bi kistim var )
crs baslıyorum tüp bebeğe ins hayırlı uğurlu olur
amin arkadaşım.senınde tedavin hayırlı olsun.bende ilk tüp bebek tedavime başladım 3 gün önce benım uzun protokol olacak farlutal kullanıyım 10 gün içicem adet olnca 3. gün d.kontrol başlıcam burdan paylaşalım tedavi sürecimizi.hem birbirimizden bışeyler öğrenirirz.
slm bu kışın anne adayları
ben 2 gündür hast uğraşıyorum işte
cuma opum var
yumurtam çok muş dr her defasında çok su iç diyo zaten içiyodum diyet yapıyorum
bugünde enerji içeceği iç dedionu ilk kez duydum ohss olmayım diye sanırırm ama enerji içeceği ne alaka
hemde diyette iken mazallah 100 kilo olurum
işte benden haberler böle heyecan başladı
pınarcım iyi dileklerin için sagol sende baslamışsın tedaviye hadi bakalım hayırlısı inşallah.
kızlar bu gün tuana nın transferi vardı inşallah bebişler sıkı sıkı tutunmuştur annelerine.
tuana için zorlu geri sayım başladı ilk hamile haberini ondan alıcagız inşallah.
bende hiç duymamıştım enerji içeceği ilginç hayırlısı olsun inşallah o yumurtalar güzel güzel bebiş olsun:))
inşallah hayırlısı ile sağlıklı bebekler olur:))
sana da hayırlı olsun canım. ben de bu uzun protokol kısa protokol olayını anlamadım, herhalde doktor yarın bilgi verir değil mi?
saol canım.ya uzun protokol olunca iğnelere falan biraz daha geç başlayacağım doğum kontrol hapı kullanacağım 1 ay yanı tedavi süresi biraz daha uzun.kısa protokol de ise daha çabuk gelişiyor yumurta takibi iğneler yumurta toplama transfer ....falan yani.benım aslında kısa protokol olur du ama ben kendim uzattım çunku ekim sonu bı seyahatım olacak e transfer yapılırsa dinlenmek lazım diye biraz geciktrdm transfer olayını
anladım canım . olsun geç olsun güç olmasın değil mi? :)ben de daha yeni geldim hastaneden benim de uzun protokol.... aslında benim merkezde genelde öyle yapıyorlarmış. d.k hapı ve vitamin verdiler. adet bitince ofis h/s yapılacakmış. ancak farklı bir sorunum çıktı.... tsh yüksek çıktığı için endokrin dr.u da görsün dedi. haşimato hastalığı çıktı. gebeliğe kadar devam edecekmişim. gebelikte de sürekli takip gerekiyormuş. hatta ömrümün sonuna kadar. umarım ilaçlar işe yarar da değerler düşer... umarım tedavi sürecimi etkilemez.
bence de olsun :))))işallah iyi haberlerimizi paylaşırız.... tsh biraz yüksek çıktı.doktor bir endekrin uzmanı görsün ilaç kullanmaya başla dedi. bugün hemen endokrin doktoruna muayene oldum... o da istedi birkaç tetkik sonra da hoşimato teşhisi kondu. gebelikte bile ilaç kullanmam gerekiyormuş. erken doğuma neden olabilirmiş. canım sıkıldı tabi ama ne yapalım ilaçlarla düzelir umarım....evet öyle geç olsun mu acaba bilemedim ki ya yok yok hayırlısıyla hemencecik olsunya bebişlerimiz :86: uzun protokol demek senınde inş aynı dönemde hamişliğimizi de böle konuşuruz burdan.ben şuan fartulal kullanıyom o bitince adet olup 3.gün d.kontrol başlıcam ama vitamin vermediler bana.bu haşimato hastalığı neymiş.allah şifa versin inş.
Merhaba arkadaşlar..
pınarcım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallahh iyi haberler alırız...
yeni başlayan arkadaşlara da hayırlı olsun nş hepimizi bebişlerimize kavuşuruz..
ben de bu akşam ovitrelle oldum perşembe yumurta toplama işlemim var inş.
dualarım sizinle.. dualarınızı bekliyorum..
bence de olsun :))))işallah iyi haberlerimizi paylaşırız.... tsh biraz yüksek çıktı.doktor bir endekrin uzmanı görsün ilaç kullanmaya başla dedi. bugün hemen endokrin doktoruna muayene oldum... o da istedi birkaç tetkik sonra da hoşimato teşhisi kondu. gebelikte bile ilaç kullanmam gerekiyormuş. erken doğuma neden olabilirmiş. canım sıkıldı tabi ama ne yapalım ilaçlarla düzelir umarım....
slm hatunlar ekim ayında bende tüp bebek tedavime başlayacagım kısmetse hangi hastaneye gidiyorsunuz yazarsanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar..
pınarcım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallahh iyi haberler alırız...
yeni başlayan arkadaşlara da hayırlı olsun nş hepimizi bebişlerimize kavuşuruz..
ben de bu akşam ovitrelle oldum perşembe yumurta toplama işlemim var inş.
dualarım sizinle.. dualarınızı bekliyorum..
bende 2 ay doğum kontrol hapı kullandım 16 eylül de hapım bitti bugün adet olmayı bekliyorum hemen iynelere başlayacağım
izmir smyrna tüp bebek merkezinde olacak tedavim 33 yaşındayım 7 yaşında bir kızım var allaha çok şükür
2 dış gebelik ve 2 tüpüm alındı şimdi tüp bebek deneyeceğiz
inşallah pozitif sonuçlar alırız zor bir dönem bizi bekliyor
hepimize bol şanslarrr...
slm hanımlar
bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum prengly 1 tane yapacakmışım
yumurtam çokmuş o yüzden sizler kaç tane vuruldunuz????
ohss riskim var sanırım dr demedi ama çok tembihliyo su iç diye
cuma toplama işlemi var
Rabbim inş bu son denemelerimiz olur
dua edin kızlar
görüşürüz yine.....
bence de olsun :))))işallah iyi haberlerimizi paylaşırız.... tsh biraz yüksek çıktı.doktor bir endekrin uzmanı görsün ilaç kullanmaya başla dedi. bugün hemen endokrin doktoruna muayene oldum... o da istedi birkaç tetkik sonra da hoşimato teşhisi kondu. gebelikte bile ilaç kullanmam gerekiyormuş. erken doğuma neden olabilirmiş. canım sıkıldı tabi ama ne yapalım ilaçlarla düzelir umarım....
hıım anladım canım ama sen moralini bozma inş ilaçlar fayda verir yeter ki düzenli kullan hiç canını sıkma.ya bişey sorucam benım doktora verdiğim tum tahlillerim yaklaşık 2 yıl önce falan yapılmıştı işte kan tahlili rahim filmi eşimin sperm sonuçları vb... gibi bunları yeniletmedi işte 25 yaşında bı kadında bu değerler kolay kolay değişmez dedi ama bende endişe duyuyorum acaba benımde değerlerimde bı sorun olmuşmudur hamiş kalmamı embriyonun tutunmasını etkiler mi diye kafamda soru işareti olustu.senın onceden bu tahlillerın varmıydı.yoksa ilk kez mı yapılıyor yada vardı ama tekrar istediler mi? :97:
bende 2 ay doğum kontrol hapı kullandım 16 eylül de hapım bitti bugün adet olmayı bekliyorum hemen iynelere başlayacağım
izmir smyrna tüp bebek merkezinde olacak tedavim 33 yaşındayım 7 yaşında bir kızım var allaha çok şükür
2 dış gebelik ve 2 tüpüm alındı şimdi tüp bebek deneyeceğiz
inşallah pozitif sonuçlar alırız zor bir dönem bizi bekliyor
hepimize bol şanslarrr...
slm hanımlar
bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum prengly 1 tane yapacakmışım
yumurtam çokmuş o yüzden sizler kaç tane vuruldunuz????
ohss riskim var sanırım dr demedi ama çok tembihliyo su iç diye
cuma toplama işlemi var
Rabbim inş bu son denemelerimiz olur
dua edin kızlar
görüşürüz yine.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?