kızlar estrofem adet gecikmesi yapar mı????
Test tarihimiz aynı,benim de bugün akşama doğru adet sancısına benzer kasık ağrılarım başladı sanki, gerçi transferden itibaren kasık ağrılarım oldu ama bugünkü sanki adet sancısına da benziyor,korkuyorum,gerçi daha önceki olumlu olan denememde de adet sancım var sanmıştım,bilmiyorum ne düşüneceğimi ve bu ağrıları neye yoracağımı
hiç kullanan yok muu
Bilmiyorum ama ben senden çok umutluyum, ve sen pozitif sonuç alırsan ben de pozitif sonuç alıcam gibi geliyor:18: senden 2 gün sonra da ben alıcam sonucumu, heyecan dorukta
Ben kullanıyorum transfer günümden beri günde 3 kez tok karnına, ama neden verdiğini bilmiyorum.. geçen tedavide de kullandım..bebeğin tutunmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum, zaten gebelik yoksa ilaçları kullanmayı bırakınca 3. gün adet görüyorsun o zaman muhtemelen geciktirme etkiside olmuş olabilir..
" aynen cnm bende de aynısı bende de oluyo bazen ıgne batar gıbı oluyo ama bılmıyorum bakalım cok heyecanlıyım ama ıcım de bı umut var ama allah kımseyı umutsuz bırakmasın
herkeze iyi geceler bir süre girmem herhalde allahım hepinize yardım etsin
iyi geceler herkese..
adet olmayı bekliyorum
cok cnm acıdı anlatamam su 2 gündür yanlıs anlasılmasın bunları isyan etmek için sölemiyorum
cünkü biliyorum Allahın merhametini ve verdiği nimetlere binlerce kez hamdolsun
ama durup dururken gözlerimden yaslar süzülüyor esimi üzmemek için içime akıtmaya calısıyorum ama beceremiyorum
annem aradığında konusamıyorum sadece yutkunup kalıyorum boğazım düğümleniyor
ne kadar zorlu bi yola girdiğimi yeni yeni algılayabiliyorum..
benim psikolojim bozuldu galiba atlatabilecek miyim
gecececek mi bu içimdeki acı,ben cok bıcır bıcır bi insandım arkadaslarım seninle moralimiz düzeliyor der hep ama suratsız asabi birine dönüsüyorum..
esim saolsun herseyim benim..
azcık yüzüm gülsün die yapmadığı sey kalmadı ama gülmeyi bile beceremiyorum
tam azıcık unutuyorum ama bian yine kaplıyor içimi acı..
gecicek di mi bu günler bigün bende yazabilecem buraya hamileyim die
kusuruma bakmayın amacım kesinlikle isyan etmek diil ya da sizleri karamsarlığa itmek..
cok doldum bi sekilde paylasmak istedim
ben bidaha tedaviye baslıyacak gücü kendimde görmüyorum
esimde en azından azcıkta olsa bizimleydi bu bize umut olmalı diyor
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..
nec cnm hayırlı olsun bebisi görmüsün
hayalim tebrikler tatlım
cloudly,pınar opuya az kalmıs hayırlı olsun simdiden
aliasblue yumurtalar toplanmıs
bilgem tsk ..,
kyr listeci basımız saolasın ama üzülmemk cok zor
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
arkadaşlar bende dün antalya ya geldim yarın inşallah randevumuz var bakalım neler olacak
hamile arkadaşlar çok gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin hepimize versin inşallah
kızlar çatlatma iğnemi yaptımmm inşallah çıktığım bu yolu bebeğim kucağımda bitiririmmm
AMİN canım inş hayırlı olsun kucaklarımız bebişlerde dolsun :)
öncelikle hoşgeldin aramıza inşaallah 12.gün pozitif sonucu alırsın ve sağlıkla sonrada kucağına ALLAHIN iziniyle benim sorum olucaktı benimde 3.gün 8hücreli embriyolarım 8hücreli 1kalite olmuyomuydu :44::26::) inşallah canım hayırlısı olsun diyorum artık, mylady cnm bnm kıyamıyorum ona hiç... 3. gün embriyosu cnm 2 tane 2.kalite ve 3.kalite, 2. kalite 10 hücreli diğeri 8 hücreli bakalım nolucak.. Ne olumlu ne olumsuz bişey hissedemiyorum.. Ama çok kasık ağrım var ve gaz sancım var..
merhaba wish bahçeciye gidiyomuşsun beki hangi doktora gidyosun bende ordayımda
halit fırat erdene gidiyorum canım sen hangisine gidiyorsun?
AMİN canım inş hayırlı olsun kucaklarımız bebişlerde dolsun :)
tabikien iyisini yapmışsınız dinlenmeklee vücut sürekli hormona maruz kalmamalı...selam hepinize..
2 aşılama yaptık olmadı...
bu ay bayrama denk geliyo die ara verelim dedik ne dersiniz bu konuda. dinlendirmek vücudu iyimi değil mi?
bide tüp tedavisi nin maliyeti ortalama nekadar beim ilaçlarımı kurum ödemediği için rapordan da faydalanamıyorum
bi fikir veriri misiniz..
hayırlısı olur umarımmmmMerhabalar, benimde ikinci denemem, aslında ilk denememden sonra kk girmeme kararı almıştım ama bu gece nedense birden girmek istedim.. Benim yarın sabah transferimin 7. günü olucak.. 29 ekimde tahlilim var, bakalım bu seferki duygular nasıl olucak.. Ece22 nasılsın cnm?
gözlerim doldu yazını okurken her tedaviden her transferden her 12 gün sonunda beklemeden sonra hep aynı soru: geçecek mi bu acı.iyi geceler herkese..
adet olmayı bekliyorum
cok cnm acıdı anlatamam su 2 gündür yanlıs anlasılmasın bunları isyan etmek için sölemiyorum
ama durup dururken gözlerimden yaslar süzülüyor esimi üzmemek için içime akıtmaya calısıyorum ama beceremiyorum
gecececek mi bu içimdeki acı,ben cok bıcır bıcır bi insandım arkadaslarım seninle moralimiz düzeliyor der hep ama suratsız asabi birine dönüsüyorum..
kusuruma bakmayın amacım kesinlikle isyan etmek diil ya da sizleri karamsarlığa itmek..
hayalim tebrikler tatlım
bilgem tsk ..,
ne desek boş çok üzüldüm....sonuç çıktı 01 kısmet değilmiş çok üzgünüm
Cnmm güzel güzel çatlasınlar inşallah, hepsi dolu dolu olsun, bir sürü yumurta, o sağlıklı yumurtalardan da biricik bebeğin olsun. Hayırlı olsun, bugün cloudly, yarın sen. Son zamanlar yaklaştı, dualarım sizlerle.kızlar çatlatma iğnemi yaptımmm inşallah çıktığım bu yolu bebeğim kucağımda bitiririmmm
Geçmiş olsun, Allahım sabır versin.sonuç çıktı 01 kısmet değilmiş çok üzgünüm
Cnmmm o kadar net ki herbirimiz çok yakın şeyler yaşadık, ilk zamanlar geçmez gibi geliyor, bir daha gücün olmaz ama inan oluyor, hem de daha çok. İçimizdeki evlat isteği öyle yüce ki Allah bir şekilde yardım ediyor, acın dinmese de yerini yeni tedavi heyecanı alıyor, yeni hazırlıklar, yeni umutlar. Ben 3. deneme aşamasındayım, ilk denemem de aynı şeyleri hissettim, aynı acılarla yüzleştim, 2. çok daha kolay geçti. Benim 2 denememde de gebelik hiç oluşmadı. Sonlansa bile gebeliğin oluşmasına seviniyor doktorlar. İçinden gelenleri yaşa, biraz zaman tanı kendine, bir bakmışsın hepsi geride kalmış. Eşine sarıl, onsuz evlat da anlamsız çünkü, Allaha güven, kaderinde varsa bir evlat birgün mutlaka senin olacak. Allahım sana bir sonrakinde tattırsın.iyi geceler herkese..
adet olmayı bekliyorum
hayalim tebrikler tatlım
bilgem tsk ..,
Hoşgeldin aramıza. Dilerim sevinirsin, bizler de ortak oluruz sevincine.Merhabalar, benimde ikinci denemem, aslında ilk denememden sonra kk girmeme kararı almıştım ama bu gece nedense birden girmek istedim.. Benim yarın sabah transferimin 7. günü olucak.. 29 ekimde tahlilim var, bakalım bu seferki duygular nasıl olucak.. Ece22 nasılsın cnm?
Cnm olur mu olur. Hem de ne güzel olur. Listeden baktım senin başlama tarihin 17ekim yazıyor, değiştirmiyorum tarihi olur ya seni direk hamilelere transfer ederiz:))ben adetin 14.günü kullanmaya başlamıştım dün adet günümdü 15 yıldır hiç şaşmadı günü...hala tık yok. adet olunca 2.günümde iğnem başlayacak kısa protokol.. ama işte yok yokkk..belki hamileyimdir:)))
Doktorlar da dinlenme taraftarı, hemen arka arkaya çok önerilen birşey değil. Ama tabii senin aşılama mazin var, ben hiç aşılama olmadım. O nasıl bir tedavi bilmiyorum. Doktorun en doğrusunu önerecektir sana. Heryerde yaklaşık aynı rakamlar benim bildiğim. 3.000-4.000tl hastane. 1.500-2.000tl ilaçlar toplamda 4.500-6.000tl tutuyor tedavi. Bu rakama istenilen tahliller, ekstra tetkikler dahil değil.selam hepinize..
2 aşılama yaptık olmadı...
bu ay bayrama denk geliyo die ara verelim dedik ne dersiniz bu konuda. dinlendirmek vücudu iyimi değil mi?
bide tüp tedavisi nin maliyeti ortalama nekadar beim ilaçlarımı kurum ödemediği için rapordan da faydalanamıyorum
bi fikir veriri misiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?