2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar benim embriyolar teste gittiği için şu an donmuş vaziyette sonucu bekliyorlar.ikişer ikişer mi donduruluyor embriyolar.o zaman benim transfer olacağı zaman iki tane mi çözülecek.bi de benimkiler cgh genetik test olduğu için tek tek dondurmuş olabilirler mi ayırt edebilmek için.eğer iki tane ise ona göre bende diğer embriyonun telef olmasına izin veremem yani.çünkü iki embriyo transferi yapmamakta kararlı doktorum.offf help meeeeee:18::18::18::18::18::18:

Ayy , heyecanlı bir gün desene, yani ben ilk başladığım gün heyecanlı olurum, sanki mutlu sona çook yaklaşmış gibi hissederim de.. Hayırlı olsun canım

Cnm panik olma ohss olma diye hergün çağırıyorlar. Git gor yumoslarini hergün :)
Benim icinde artık bundan sonrası bekleyiş olacak Rabbim hayırlısını versin ins

Tabii ki herkesin farklı olabiliyor takibi, kendimden bir örnek vereyim, sabah 9 da ultrason kontrolüne girdim, öğleden sonra ilaç dozumu bildirmek için arıyorlar zannettim ,meğer aynı gün saaat 17 de 2. usg için çağırıyorlarmış :18: yumurta toplamaya ramakm kaldığında böyle sık sık çağırabiliyorlar gönlünü ferah tut

abadi bu süper bi haberr:)o zaman ikiz olabilirrrrr:):):)belki de oralarda karşılaşmış bile olabiliriz:).)

evet canım bide tutarasa süper belkide dediğingibi karşılaşmışızdır. ama umarım karşılaşırızda canım gidicemiz günleri takip edelim :)))

ya kızlar benim sorumu görmediniz sanırım.çok meraklandım yaaa.abadiiiii bişiler söyle lütfen.zor bulmuşum o kadar birinci kalite embriyoyu çöpe atmazlar dimi yaaaaaa

kızlar bugün süper bişey oldu kardeşim 2 aylık evli adeti 2gün geçikmiş evde tes yapmış 2 izgi çıkmış baya neti sonra kan testi yaptırdık 205,46 çıktı hamiledir bimi neolur cvp yaz

ya kızlar benim sorumu görmediniz sanırım.çok meraklandım yaaa.abadiiiii bişiler söyle lütfen.zor bulmuşum o kadar birinci kalite embriyoyu çöpe atmazlar dimi yaaaaaa

işallah atmazlar canım bunu doktorunla konuşman gerekiyo kaçtane yumoşun var dondurulmuş???????

6 tane var ama testten kaç tanesi iyi çıkar bilmiyorummm

canım üzülme aynı aşamadayız bende sonuç bekliyorum bide benim 2 tanecik ben birinden biri iyi deyilse biri var diyorum kendimi umutlandırıyorum sende öyle yap doktorun onu ayarlar ziyan etmezler üzme kendini inan birtaneye bile razıyım morelini yüksek tut şimdi sanamorel lazım üzülme yaaa bak bende üzülüyorum gül bakıyım gül

sağol çok teşekkür ederim.güldümmmgülünce de çok çirkin oldum yavvvv

e2ni kontrol etmek için hergün kan alıyolar demekki ay çok sinir bişey değilmi kan vermek hergün vermek daha zordur heralde inşaallah kaliteli yumurtaların sonrada kaliteli embriyoların sonrada sağlıklı bebeklerin olsun inşaallah

tedavin hayırlı olsun cnm senin gittiğin hastaneye bi tanıdık gitmişti 2embriyo koymuşlar ama biri bölünmüş 3üz olmuş bebeklerbi akrabamızda oraya gidiyo daha yeni başlıcak tedaviye inşaallah güzel sonuçlanır tedavin

ay cnm bigün bebeğin doğduğu için heyecan yaptığınıda okuruz inşaallah diğer topiği doldurcaz daha

cnm sor istersen kaçar tane dondurulduğunu 2şer 4er yada hepsi bir dondurulabiliyomuş benimkiler 4er tane donduruldu hatta doktorum dediki 4üde sağlıklı devam ederse 2si transfer 2si tekrar dondurulcakmış

kızlar bugün süper bişey oldu kardeşim 2 aylık evli adeti 2gün geçikmiş evde tes yapmış 2 izgi çıkmış baya neti sonra kan testi yaptırdık 205,46 çıktı hamiledir bimi neolur cvp yaz

gozun aydın cnm hamıle kız kardasın hadı hayırlısı tebrık ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…