2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

tamam pınarcım olumsuz düşünmeyi yasaklıyorum kendime senin tedavi süreci nasıl gidiyor cnm yumurta toplama nezaman inşaallah tedavin olumlu sonuçlanır akşam eşim bidahaki regle başlarız deyince biraz üzülmüştüm işte ben 2011bitmeden o müjdeli haberi almak istiyorum yeni yıla hamile olarak gireriz inşaallah

:2::2::2: kızlar ben kacar şehitlerimi için yürüüğüş var oraya katılıcam burdan tüm şehitlerimize rahmet aylelerine sabır biliyorum dü akşam çok ağladım bizler evlat hasreti çekerken oo annalarımız yavrularını yitirdiler bu mübaraek günde allah hepsine sabır versin by by

hah şöyle canım ya olumsuz düşünmek yok herşey bizim için iyi düşünelim iyi olsun:))sen bakma o eşlere ellerinde olmadan üzerler bazen insan. ellerinde değil yapıları :))
ben yarın kontrole gidiyorum sanırım opu tarihi belli olur. inşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır:))

ne kadar duyarlısın Allah razı olsun senden. dilerim senin gibi insanların sayısı artar ülkemizde. bende baş sağlığı diliyorum. burada bahsetmek istemedim kimseyi üzmemek için ama aslında çokkk doluyumm. Rabbim herkesin evladını bağışlasın korusun inşallah.

bugün yine ultrason yine kan tahlili iğnelere devam. eve geldim ..... yarın yine merkeze 4 gündür sürekli ultrason ve kan veriyorum.....herkesin böyle mi oldu yumurta takibi ya, endişelenmemek içten değil yani....menagonu kestik . cetrotide ve gonal fe devam.......hoş bugün iğnelerin 8. günü gerçi...

alias canım transfer günün belli oldu haa gözünaydın açıkcası ben 2. gün 5. gün transferi hk. hiç bilgim yok, umarım sonuçları güzel olur tatlım, bebeiğin sana sımsıkı tutunur ,

xeda burda olan bilgiler lazım kyr arkadaşımız seni eklicek

erkeklerde dediğin gibi içlerine atıyolar bizim gibi değiller ama işte bende şartladığım için kendimi heralde ondan neyse geç oluyo ama güç olmaz inşaallah benim bebişim sizinkilerden büyük olucaktı ama şimdi sizinkiler abisi ablası olucaklar inşaallah güzel sonuçlanır tedavin ALLAHIM emeklerimizi boşa çıkarmıcak inşaallah

olsun kuzum geç olsun güç olmasın sakın takma bunları kafana olumsuz düşünme olur mu?
aminnn..

cnm ilacın dozunu ayarlamak kontrol altında tutmak için alıyolar kanı bendende bigün arayla alıyolardı kanı kaç ml olmuş yumurtalar cnm kaç yumurtan var inşaallah tedavin olumlu sonuçlanır

kızlar temmuz aağustos doğum topiğimize haziranıda eklettim yani grubumuzdan kimse ayrılmayacak nazar boncuğunu alanlar hemen diğer topiğe:))
tabi yeni gelen arkadaşlar olursa onlarda katılırlar bize..

canım çok normal böyle yapmaları aslında takip altında olmak çok güzel lütfen canını sıkma olurmu. yumurta toplamaa ne zaman bişey söylemediler mi?

cnm ilacın dozunu ayarlamak kontrol altında tutmak için alıyolar kanı bendende bigün arayla alıyolardı kanı kaç ml olmuş yumurtalar cnm kaç yumurtan var inşaallah tedavin olumlu sonuçlanır

E2 3300 lere çıkmış, kaç yumurta olduğunu söylemedi, ultrasonda 4 ya da 5 tane bişiyi ölçtü, herhalde onlar yumoşlardı, sayıyı sordum ama doktor opu da belli olacak dedi. işallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

merhaba kızlar,ben 31 eşim 34 yaşında.3. tüp bebek denememiz olacak. daha önce olumsuz sonuçlara yumurta kalitesizliği dedi doktorlar.şimdi fulya bahçeci kliniğine gidiyorum doktorum halit bey. benim yumurta kalitesizliği sorunum eşimin de sperminde hareket ve şekil bozukluğu var. bunlara rağmen kendiliğimden hamile kaldım ama kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj olmak zorunda kaldım. 2 senedir de hamile kalamıyorum. tüp bebekle bile en son halit bey yumurtalarımı topladıktan sonra dondurdu ve histeroskopi yaptı. enfeksiyon olduğu için transferimiz ertelendi. bu arada 1 iyi 1 de orta kaliteli embriyomuz donduruldu.enfeksiyon tedavim de pazar günü bitiyo reglinin 2 .günü de doktor gidicez.gerçi halit bey tekrar yumurta toplayalım dedi o yüzden büyük ihtimal gitttiğimizde tekrar başlıcaz iğnelere. eğer enfeksiyon da bittiyse transfer olacak Allahın izniyle. beni de listeye eklerseniz çok sevinirim.

abadi bu süper bi haberr:)o zaman ikiz olabilirrrrr:):):)belki de oralarda karşılaşmış bile olabiliriz:).)

canım çok normal böyle yapmaları aslında takip altında olmak çok güzel lütfen canını sıkma olurmu. yumurta toplamaa ne zaman bişey söylemediler mi?

hayır pınarcım söylemediler ne zaman olacak, ölçtü biçti yarın tekrar gel dedi, doğru söylüyorsun aslında canım takip altında olmak iyi de işte ne biliyiyiym bu gün biraz moralsiizm sanki, niye bilmiyorum ara ara böyle oluyorum işte

toobecim ben hsonu nete giremeyebilirm,hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
arkadaşlar hepinize iyi haftasonları,bol bol pozitif enerji depolayın,Allah hepimizin duasını kabul etsinn.

Sevgilerr

slm kızlar şimdi merkezden geldım lucrınlerımı aldım da geldım bugun bı taneyı yaptı bıle hemşirem hem gösterdı nasıl olucagını.
bırde folbıol folık asit verdi.ay çok mutluyum ben ya.
kyr cım lucrın başladı dıye degiştirirmısın lısteden beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…