• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar merhaba
Merkezle görüştüm yarın belki transferim olacak :(
2. Gün emnriyosu olacak tutma ihtimali daha az değil mı?
Sizin ne zaman oldu transferleriniz?
hiç endişelenme benim eltim 2. gün tırasferi idi hamele kaldı ikiz bebeklere
ben ilki 3. tırasfer edildi 2. tüp bebekte ise 5. gün tırasfer edildi iliside olmadı
rabbim nasip etmedemi olmuyo bunu kafana takma
5. gün tırsaferi 2 yıldır yapılıyo daha önceden hep 2. ve 3. gün tırsfer yapılıyodu
ve çoğununda oluyodu allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğin sımsıkı tutunur annesine

hiç endişelenme benim eltim 2. gün tırasferi idi hamele kaldı ikiz bebeklere
ben ilki 3. tırasfer edildi 2. tüp bebekte ise 5. gün tırasfer edildi iliside olmadı
rabbim nasip etmedemi olmuyo bunu kafana takma
5. gün tırsaferi 2 yıldır yapılıyo daha önceden hep 2. ve 3. gün tırsfer yapılıyodu
ve çoğununda oluyodu allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğin sımsıkı tutunur annesine

Allah razı olsun arkadasım :) iyi seyler duymaya ihtiyacım var.3.gun pazar diye mı bizi apar topar çağırdılar acaba hastaneye diyorum ? İnşallah öyle değildir

Allah razı olsun arkadasım :) iyi seyler duymaya ihtiyacım var.3.gun pazar diye mı bizi apar topar çağırdılar acaba hastaneye diyorum ? İnşallah öyle değildir
içini ferah tut varsa kısmette olacak inan
sanmıyorum üyle olduğunu inşallah bebeyin tutunur inşallah emeklerin boşa gitmez

Kızlar merhaba

inşaallah sımsıkı tutunur bebeğin sana :nazar:

Ilk kızına kavuşan kaç seneni aldı... Allah bağışlasın evlatlarını... Ben 3 yıla yakın evliyim 1 aşılama yaptırdık bu sonuçlarla aşılama pek mantıklı gelmedi o yüzden bu sefer rabbim yardımcımız olsun tüp bebek düşünüyoruz...

ben 9 yıllık evliyim ilk yıl düşünmemiştik sanki hemen olacak gibi soraki yılın sonlarında bebek istiyoruz diye dr başvurduk ve tedavi süreci baslamış oldu bizim için önce ilaç sonra asılama en sonundada tüp bebek ve evliliğimden 5 yıl sonra hamile kaldım şükürler olsun aradan 3.5 yıl gecti şimdi ikinci bebeğime hamilyim.
inşallah sen benim kadar uğrasıp beklemezsin bebeğin bir an önce gelir sana.

Merhaba arkadaşlar, transfer sonrası 4. günüm, psikolojik açıdan rahatım ama yüzümü ve boynumu sivilceler basmaya başladı, acaba ilaçlar mı yapıyor yoksa rahat olduğumu düşünüyorum ama bilinçaltımda gerginlik mi var ki???:27:

cnm teşekkür ederim duaların için ne bileyim akşam umutsuzluk kaplamıştı içimi bide eşim demezmi tedaviyi 2.adetinle başlarız diye hepten moralim bozulmuştu sonra d.kontrol hapını 5.6gün fazla içip reglimi geciktiricem dedim razı oldu eşim:1:ya zaten zor sabrediyorum bebeğini ALLAH tamamına erdirir inşaallah kızınıda öp benim yerime çok kıymetli onlar değilmi ALLAH kötü gün göstermesin onlara :55:evde bebek kokusu olsun istiyorum artık :emir_bebek:inşaallah bizlerde kavuşuruz hayırlısıyla :

çok çok kıymetliler allahım sizlerede en kısa sürede tattırsında o mis kokusu evinizden hic eksik olmasın duaların için cok sağol allah gönlüne göre versin.

cnm ikiside tutunur ikiz olur inşaallah senin donmuş embriyo transferimi olucak neler kullandın rahim kalınlığı için bana doktor sadece hap vereceğini söylemişti :44:ve kaçgün sürdü rahimin hazırlanması bende ALLAH kısmet ederse kasımda başlıcamda:26:

sagol canım işallah rabim yardım eder..agızdan hap olarak ecopirin,estofem ve vitamin verdi13 sürdü bün gitigimde rahim duvarı 7.8 cmm olmustu şimdide vajinel jel verdi salıya haber vericekler hayırlıysıla gidicem tanada şimdiden iyi şansla allah yardımcın olsun unutma olumsuz hiç bişey düşünmek yok pozitif ol ben busefer öyleyim sende öyle ol:34::34::34:

kızlar benim yarın test günümdü bu gün yaptırdım çıkmadı bu gün 10 günüm 5 gün tranfer yapılmıştı yarın yada öbür gün yaptırsam çıkarmı sizce lütfen fikirlerinizi yazın çok kötüyüm

kızlar herkese günaydın...kış temizliği yaptığımdan dolayı sabah girip son sürat okudum herkesi gün içinde vaktim olmaz belki diye... bugun inşallah yeni hamile haberleri alırızz...ben de 21.günümden beri ilaç kullanıyorum 3 çeşit bulantı oluyor hafif...tahminen salı çarş.iğne başlar kısa prot.zaten çabucak geçer biter inşallah ama bir mucize olsada pzt. adet olmasam bayramı çifte kutlasam nolur kiii...kimbilir belki olurr...çıkmadık candan ümit kesilmezz di mi:))

bnm de ilk denememde karnımda şişlik olmuştu hemde epeyde büyüktü 3-4 aylık hamile gib...ama ohss olmadım çok şükür şişlikler bir müddet sonra inmeye başlıyor

kaçıncı denemendi senin 2 taneyi yasal olarak mı koyuyorlar?? ben birçok merkezde 35yaş altındaki kişilere bile 1. 2. denemede 2 tane koyduklarını duydum...ya banada öyle birşey yapsalar keşke..
canım benimki sebebi bilinmeyen hastalık diye geciyo ikinci denemem ama aşılamalarım çok şu an 2 yumoşum var saglıklı çözülürseler 1 çöpe gitcek yoksa tekini kulancam yasal olarak yasak ama dokt kıyamıyo eyer yasal süreçten gece bilirsem bişanşım varmış belki konur dedi sende başlıyınca konuş belki olur kısmet hayırlısı allah yardımcımız olsun :34::34:

kızlar benim yarın test günümdü bu gün yaptırdım çıkmadı bu gün 10 günüm 5 gün tranfer yapılmıştı yarın yada öbür gün yaptırsam çıkarmı sizce lütfen fikirlerinizi yazın çok kötüyüm

benide fazla bibilgim yok ama sonrada deyerderin artıgını çok okudum umudunu kesme pozitif ol yumoşların seni duyar annem çok mutlu biz kalalım der kalırlar azıcık şımart onları:1::1:ratla Rabim yardımcın olsun

abadi çok sağol içimi biraz rahatlattın burdan okuyacağım herşey bana umut olacak o yüzden her kelimesinin dikkatlice okuyorum allah razı olsun ayrıca hiç kanama falan yada leke olmadı daha sizce tahlili birkaç gün sonra yaptırsam çıkarmı benim gibi olan varmı lütfen bir kişi de olsa bana umut olacak lütfen yazın

abadi çok sağol içimi biraz rahatlattın burdan okuyacağım herşey bana umut olacak o yüzden her kelimesinin dikkatlice okuyorum allah razı olsun ayrıca hiç kanama falan yada leke olmadı daha sizce tahlili birkaç gün sonra yaptırsam çıkarmı benim gibi olan varmı lütfen bir kişi de olsa bana umut olacak lütfen yazın

canım biliyorum beklemek çok zor hepimiz bunları yaşıyoruz ama bukadar gerilme dekle tahlil yaptıkcada kendini sitrese sokuyosun mesela 5gün bekle:1:çokmu 4 bekle ama kendini bukadar sıkma senin içi rezerve yaptırdım ayrıca duva etcemmm:1::1::1:

Merhaba arkadaşlar, transfer sonrası 4. günüm, psikolojik açıdan rahatım ama yüzümü ve boynumu sivilceler basmaya başladı, acaba ilaçlar mı yapıyor yoksa rahat olduğumu düşünüyorum ama bilinçaltımda gerginlik mi var ki???:27:
tatlım onlar genellikle kullandığımız hormonlar nedeni ile oluyo sakın kafana takıp stres yapma:))

hayırlısı olsun ne denebilir ki mucize var ama ne zaman kendini gösterir bilemiyoruz umarım mucizen seninledir.

kızlar herkese günaydın...kış temizliği yaptığımdan dolayı sabah girip son sürat okudum herkesi gün içinde vaktim olmaz belki diye... bugun inşallah yeni hamile haberleri alırızz...ben de 21.günümden beri ilaç kullanıyorum 3 çeşit bulantı oluyor hafif...tahminen salı çarş.iğne başlar kısa prot.zaten çabucak geçer biter inşallah ama bir mucize olsada pzt. adet olmasam bayramı çifte kutlasam nolur kiii...kimbilir belki olurr...çıkmadık candan ümit kesilmezz di mi:)
kaçıncı denemendi senin 2 taneyi yasal olarak mı koyuyorlar?? ben birçok merkezde 35yaş altındaki kişilere bile 1. 2. denemede 2 tane koyduklarını duydum...ya banada öyle birşey yapsalar keşke..
inşallah kalbine göre olsun herşey. ohh ne güzel temizlikte bitmiş rahatsın:))

Günaydın kizlarrr
Kizlar bii korku atlattım gerçi halada atlatmış sayılmam
Dedimya kahverengi leke geldi wc gittim bayaa kan geldi ilk regl olursununya aynen öyle hemen Dr aradım korkma dedi kan çoğalırsa gel dedi hayır dedim beklmem gelicem dedim peki dedi gittik
2 transfer edilmişti 1tane kese görüldü o zaman çok rahatladım rahim ağzı sıkı dedi bu iyi dedi
Kanamam düşük yok ama ona işaret olabilir dedi bol si iç dedi vücudum süsuz kalmış 2 sise serum verdiler bol istirat dedi
Kanamam durdu ama arada çok az kahverengi geliyo
canım iyiki gitmişsin hemen doktora Rabbim yardımcın olsun bol bol dinlen ve su iç.tabi dua etmeyide unutma..

Kızlar merhaba
canım ben daha dün akşam okudum bak sende bi araştır adını hatırlayamadım topiğin ama ya ilk yada ikinci sayfada olmalı 2. gün embriyosu 4 yada 6 hücreli gibi bi başlığı var. tesadüf olmuş . 4 sayfa var inan tek tek okudum ve 2. gün embriyo transferi olanların isimlerinden profillerine baktım hepsi kucaklamış evlatlarını. inan konu gözüme takıldı şans işte, bende merak edip okudum hepsi anne olmuşlar son yazanların ise zaten transferleri yeni olmuş. lütfen olumlu düşün canım. ne düşünürsek onu çekiyoruz jkendimize. inanıyorum ki herşey çok güzel olacak:))

pınarcım hadi bkalım cmartesi işallah iyi haberlerini bekliyoruz tatlım..... ben de yumoşlar büyüdüğü için düşündüm ama insan işte tedirgin oluyorsenin dediğin gibi yarın doktra soracağım şişliği .... rabbim hepimizin yüzünü güldürür işallah....
inşallah iyi habrlerle dönerim yarın.. sen nasılsın merkezle görüştün mü?

Slm kızlar yada iyi geceler çok geciktim biliyorum malum yolum çok uzak 5 saat gitim 5saat döndüm zor neyse daha hiç yazılarınızı okumadım hemen ben yazayım dedim bügün beylik düzünde knt vardı süper geçti rahim duvarı hazırlanmış tıransfere hazır vajinel kırem verdi dokt salı günü tıransfer olcak ama çok güzel bişey daha oldu 2 dondurulmuş enbirom vardı dokt bende kıyamıyorum 2de saglıklı çözülürse diyerini atamam dedi 2de tıranfer edebilirmiş :1: çok sevindim şimdi şansım dahada artıcak çok şaşırdım çok sevindim salıyı iple çekiyorum :1::1::1:

kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim. inşallah 2 transfer olur ve alırsın ikizlerini kucağına:))

offff kızlar yine ağlama modundayım bi inansam bebeğimin geleceğine:43::43::43::43::43:

canım benim olumsuz düşünmek yok biraz zor oluyor belki ama bu bizim imtianımız lütfen üzülme..

arkadaşlar merhaba eşimin sperm testinde morfoloji %3 çıktı,sayı ise 47 milyon çıktı.morfoloji çokmu kötü normal yolla olması için imkansız herhelde ama biz mikroenjeksiyon yaptırıyoruz yumurtalarım toplanacak sonucu görünce moralim bozuldu morfoloji engel teşkil edermi

çok çok kıymetliler allahım sizlerede en kısa sürede tattırsında o mis kokusu evinizden hic eksik olmasın duaların için cok sağol allah gönlüne göre versin.
inşaallah cnm o günleri bizlerde görürüz hayırlısıyla ah bi gelse benimkilerde acayip kıymetli olucak 2tane transfer olucak ya kendimi 2tane tutsun diye şartlıyorum:1:

sagol canım işallah rabim yardım eder..agızdan hap olarak ecopirin,estofem ve vitamin verdi13 sürdü bün gitigimde rahim duvarı 7.8 cmm olmustu şimdide vajinel jel verdi salıya haber vericekler hayırlıysıla gidicem tanada şimdiden iyi şansla allah yardımcın olsun unutma olumsuz hiç bişey düşünmek yok pozitif ol ben busefer öyleyim sende öyle ol:34::34::34:
yok cnm olumsuz düşünmemeye çalışacam senin bebişlerde sağlıklı çözünüp sımsıkı tutunur inşaallah sonrada benimkiler bu arada kaçıncı gün embriyosu aslında aynı yerde aynı fiata normal tüpbebek yaptırabilirim şuan belli değil bebişlerim gelsinde hayırlısıyla hangisi olursa olsun farketmez

idrar testimi yaptırdın cnm idrarda çıkmaya bilir hemen olumsuz düşünme eğer kanda baktırdıysan değerin kaç çıktı

İnşallah tuanacim dualarınızı bekliyorum
dualarım hepimiz için canım cuma hürmetine dualarımız kabul olur inşaallah

test günün yarınmış keşke bu gün yaptırmasaydın inşallah hamilesin
o hataya bende düştüm ama hiç iyi yapmadım ben 8. gün yaptım gegatif Dr yi aradım niye yaptın dedi kızdı sen hamile olsan bile
tutunmuş olsa bile hcg denilen hormun hemen salgılamıyo olabilir dedi
sonra 10. gün yaptım 12.8 çıktı biyokimyasal gebelik oluşmuştu
sonradan mucizeler oluyo çok duyuyorum
inşallah yarınki testin de gebelik çıkar

arkadaşlar merhaba eşimin sperm testinde morfoloji %3 çıktı,sayı ise 47 milyon çıktı.morfoloji çokmu kötü normal yolla olması için imkansız herhelde ama biz mikroenjeksiyon yaptırıyoruz yumurtalarım toplanacak sonucu görünce moralim bozuldu morfoloji engel teşkil edermi
niye moralini buzuyosunki %1 hamile kalıyolar seninki %3 ne güzel takılma oralara allahın izini ile olacak de olsun
bizim morfoloji %2 bende tüpe başlicam kısmetse allah yar ve yardımcın olsun

inşaallah cnm o günleri bizlerde görürüz hayırlısıyla ah bi gelse benimkilerde acayip kıymetli olucak 2tane transfer olucak ya kendimi 2tane tutsun diye şartlıyorum:1:

yok cnm olumsuz düşünmemeye çalışacam senin bebişlerde sağlıklı çözünüp sımsıkı tutunur inşaallah sonrada benimkiler bu arada kaçıncı gün embriyosu aslında aynı yerde aynı fiata normal tüpbebek yaptırabilirim şuan belli değil bebişlerim gelsinde hayırlısıyla hangisi olursa olsun farketmez

idrar testimi yaptırdın cnm idrarda çıkmaya bilir hemen olumsuz düşünme eğer kanda baktırdıysan değerin kaç çıktı

dualarım hepimiz için canım cuma hürmetine dualarımız kabul olur inşaallah

duvalarınız seninle canım

Back