2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

cnm benımde bugun 3 gunum aynen bende de kafam da ve boynumda sıvılcıler cıktı bence dusundugumuz ıcındır bakalım kısmet

anladım canım çok teşekkür ediyprum rahatladım biraz, işallah güzel güzel embryo olurlar

Selam kızlar..
İnşallah herkes iyidir, geçmişi okuyamadım iki gündür iyi kaynatmışsınız..
Ben de bugün 15. gün iğnemi vurdum, ancak iğne sayım bugün itibariyle ikiye çıktı, puregon ile decapeptyl...salı günü kan tahlilim var.dualarınızı esirgemeyin benden..

hepinizi öptüm...

Cnm panik olma ohss olma diye hergün çağırıyorlar. Git gor yumoslarini hergün :)
Benim icinde artık bundan sonrası bekleyiş olacak Rabbim hayırlısını versin ins
yarın belli olur herhalde opu tarihi , gidelim görelim yumoşları yine :))) işallah canım ya allahım hepimizizn yüzünün güldürsün bayram üstü ...

Canlar bugün popom yer görmedi. Gecmisi okuyamadım henüz, telden yazıyorum. Bilgisayara geçince okurum, hepinizi öptüm şimdilik...

Merhaba kızlar ..
Bende bu akşam ilk Lucrin iğnemi vurdum koldan ..
Kollarım biraz ince olduğundan yanlamasına batırdım ama iğnenin tamamı girdi..
Bir gün sağ kol bir gün sol kol şeklinde vuracağım ..
Perşembe günüde kontrole gideceğim kısmetse..
Benden böyle kızlar ..

kızlar ben çok halsizim sürekli bir yorgunluk hali acaba hormonlardan mı?
Ben de sulugözlü oldum çıktım :))) salya sümük ağlıyorum öff (

Bilgem hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..........

Canım ya sana bir şey soracağım :
Decapeptyl i ben hala vuruyorum ve puregon u dahil ederek.Sen puregon kullanmışmıydın.
Sana özelden yazdım ama geçen gün okumadın sanırım tatlım yazma hakkın yok mu özele

slm kızlar dün transferim gerçekleiti inşallah bu sefer tutunmayı nasip eder allahım bana ve sizlerede

güzel dilekleriniz için teşekürler arkadaşlar,bu 3.cü denemem busefer dondurulmuşlarla ve 2embiryo transfer etiler hayırlısı mevlam nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…