Merhaba arkadaşlar, transfer sonrası 4. günüm, psikolojik açıdan rahatım ama yüzümü ve boynumu sivilceler basmaya başladı, acaba ilaçlar mı yapıyor yoksa rahat olduğumu düşünüyorum ama bilinçaltımda gerginlik mi var ki???
kızlar bugün süper bişey oldu kardeşim 2 aylık evli adeti 2gün geçikmiş evde tes yapmış 2 izgi çıkmış baya neti sonra kan testi yaptırdık 205,46 çıktı hamiledir bimi neolur cvp yaz
Tabii ki herkesin farklı olabiliyor takibi, kendimden bir örnek vereyim, sabah 9 da ultrason kontrolüne girdim, öğleden sonra ilaç dozumu bildirmek için arıyorlar zannettim ,meğer aynı gün saaat 17 de 2. usg için çağırıyorlarmış :18: yumurta toplamaya ramakm kaldığında böyle sık sık çağırabiliyorlar gönlünü ferah tut
yarın belli olur herhalde opu tarihi , gidelim görelim yumoşları yine :))) işallah canım ya allahım hepimizizn yüzünün güldürsün bayram üstü ...Cnm panik olma ohss olma diye hergün çağırıyorlar. Git gor yumoslarini hergün :)
Benim icinde artık bundan sonrası bekleyiş olacak Rabbim hayırlısını versin ins
Ben de sulugözlü oldum çıktım :))) salya sümük ağlıyorum öffkızlar ben çok halsizim sürekli bir yorgunluk hali acaba hormonlardan mı?
Merhaba kızlar ..
Bende bu akşam ilk Lucrin iğnemi vurdum koldan ..
Kollarım biraz ince olduğundan yanlamasına batırdım ama iğnenin tamamı girdi..
Bir gün sağ kol bir gün sol kol şeklinde vuracağım ..
Perşembe günüde kontrole gideceğim kısmetse..
Benden böyle kızlar ..
Allah razı olsun arkadasım :) iyi seyler duymaya ihtiyacım var.3.gun pazar diye mı bizi apar topar çağırdılar acaba hastaneye diyorum ? İnşallah öyle değildir
Ben de sulugözlü oldum çıktım :))) salya sümük ağlıyorum öff(
Bilgem hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..........
bende yarın saat 10 gibi orada olacağım belki karşılaşırız:))
kızlar ben çok halsizim sürekli bir yorgunluk hali acaba hormonlardan mı?
slm kızlar dün transferim gerçekleiti inşallah bu sefer tutunmayı nasip eder allahım bana ve sizlerede
slm kızlar dün transferim gerçekleiti inşallah bu sefer tutunmayı nasip eder allahım bana ve sizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?