2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar merhaba
Merkezle görüştüm yarın belki transferim olacak
2. Gün emnriyosu olacak tutma ihtimali daha az değil mı?
Sizin ne zaman oldu transferleriniz?
hiç endişelenme benim eltim 2. gün tırasferi idi hamele kaldı ikiz bebeklere
ben ilki 3. tırasfer edildi 2. tüp bebekte ise 5. gün tırasfer edildi iliside olmadı
rabbim nasip etmedemi olmuyo bunu kafana takma
5. gün tırsaferi 2 yıldır yapılıyo daha önceden hep 2. ve 3. gün tırsfer yapılıyodu
ve çoğununda oluyodu allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğin sımsıkı tutunur annesine

Allah razı olsun arkadasım :) iyi seyler duymaya ihtiyacım var.3.gun pazar diye mı bizi apar topar çağırdılar acaba hastaneye diyorum ? İnşallah öyle değildir

Allah razı olsun arkadasım :) iyi seyler duymaya ihtiyacım var.3.gun pazar diye mı bizi apar topar çağırdılar acaba hastaneye diyorum ? İnşallah öyle değildir
içini ferah tut varsa kısmette olacak inan
sanmıyorum üyle olduğunu inşallah bebeyin tutunur inşallah emeklerin boşa gitmez

Kızlar merhaba

inşaallah sımsıkı tutunur bebeğin sana

ben 9 yıllık evliyim ilk yıl düşünmemiştik sanki hemen olacak gibi soraki yılın sonlarında bebek istiyoruz diye dr başvurduk ve tedavi süreci baslamış oldu bizim için önce ilaç sonra asılama en sonundada tüp bebek ve evliliğimden 5 yıl sonra hamile kaldım şükürler olsun aradan 3.5 yıl gecti şimdi ikinci bebeğime hamilyim.
inşallah sen benim kadar uğrasıp beklemezsin bebeğin bir an önce gelir sana.

Merhaba arkadaşlar, transfer sonrası 4. günüm, psikolojik açıdan rahatım ama yüzümü ve boynumu sivilceler basmaya başladı, acaba ilaçlar mı yapıyor yoksa rahat olduğumu düşünüyorum ama bilinçaltımda gerginlik mi var ki???

sagol canım işallah rabim yardım eder..agızdan hap olarak ecopirin,estofem ve vitamin verdi13 sürdü bün gitigimde rahim duvarı 7.8 cmm olmustu şimdide vajinel jel verdi salıya haber vericekler hayırlıysıla gidicem tanada şimdiden iyi şansla allah yardımcın olsun unutma olumsuz hiç bişey düşünmek yok pozitif ol ben busefer öyleyim sende öyle ol

kızlar benim yarın test günümdü bu gün yaptırdım çıkmadı bu gün 10 günüm 5 gün tranfer yapılmıştı yarın yada öbür gün yaptırsam çıkarmı sizce lütfen fikirlerinizi yazın çok kötüyüm

canım benimki sebebi bilinmeyen hastalık diye geciyo ikinci denemem ama aşılamalarım çok şu an 2 yumoşum var saglıklı çözülürseler 1 çöpe gitcek yoksa tekini kulancam yasal olarak yasak ama dokt kıyamıyo eyer yasal süreçten gece bilirsem bişanşım varmış belki konur dedi sende başlıyınca konuş belki olur kısmet hayırlısı allah yardımcımız olsun

benide fazla bibilgim yok ama sonrada deyerderin artıgını çok okudum umudunu kesme pozitif ol yumoşların seni duyar annem çok mutlu biz kalalım der kalırlar azıcık şımart onlarıratla Rabim yardımcın olsun

abadi çok sağol içimi biraz rahatlattın burdan okuyacağım herşey bana umut olacak o yüzden her kelimesinin dikkatlice okuyorum allah razı olsun ayrıca hiç kanama falan yada leke olmadı daha sizce tahlili birkaç gün sonra yaptırsam çıkarmı benim gibi olan varmı lütfen bir kişi de olsa bana umut olacak lütfen yazın

canım biliyorum beklemek çok zor hepimiz bunları yaşıyoruz ama bukadar gerilme dekle tahlil yaptıkcada kendini sitrese sokuyosun mesela 5gün bekleçokmu 4 bekle ama kendini bukadar sıkma senin içi rezerve yaptırdım ayrıca duva etcemmm

tatlım onlar genellikle kullandığımız hormonlar nedeni ile oluyo sakın kafana takıp stres yapma:))

hayırlısı olsun ne denebilir ki mucize var ama ne zaman kendini gösterir bilemiyoruz umarım mucizen seninledir.

inşallah kalbine göre olsun herşey. ohh ne güzel temizlikte bitmiş rahatsın:))

canım iyiki gitmişsin hemen doktora Rabbim yardımcın olsun bol bol dinlen ve su iç.tabi dua etmeyide unutma..

Kızlar merhaba
canım ben daha dün akşam okudum bak sende bi araştır adını hatırlayamadım topiğin ama ya ilk yada ikinci sayfada olmalı 2. gün embriyosu 4 yada 6 hücreli gibi bi başlığı var. tesadüf olmuş . 4 sayfa var inan tek tek okudum ve 2. gün embriyo transferi olanların isimlerinden profillerine baktım hepsi kucaklamış evlatlarını. inan konu gözüme takıldı şans işte, bende merak edip okudum hepsi anne olmuşlar son yazanların ise zaten transferleri yeni olmuş. lütfen olumlu düşün canım. ne düşünürsek onu çekiyoruz jkendimize. inanıyorum ki herşey çok güzel olacak:))

inşallah iyi habrlerle dönerim yarın.. sen nasılsın merkezle görüştün mü?

kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim. inşallah 2 transfer olur ve alırsın ikizlerini kucağına:))

offff kızlar yine ağlama modundayım bi inansam bebeğimin geleceğine

canım benim olumsuz düşünmek yok biraz zor oluyor belki ama bu bizim imtianımız lütfen üzülme..

arkadaşlar merhaba eşimin sperm testinde morfoloji %3 çıktı,sayı ise 47 milyon çıktı.morfoloji çokmu kötü normal yolla olması için imkansız herhelde ama biz mikroenjeksiyon yaptırıyoruz yumurtalarım toplanacak sonucu görünce moralim bozuldu morfoloji engel teşkil edermi

çok çok kıymetliler allahım sizlerede en kısa sürede tattırsında o mis kokusu evinizden hic eksik olmasın duaların için cok sağol allah gönlüne göre versin.
inşaallah cnm o günleri bizlerde görürüz hayırlısıyla ah bi gelse benimkilerde acayip kıymetli olucak 2tane transfer olucak ya kendimi 2tane tutsun diye şartlıyorum

yok cnm olumsuz düşünmemeye çalışacam senin bebişlerde sağlıklı çözünüp sımsıkı tutunur inşaallah sonrada benimkiler bu arada kaçıncı gün embriyosu aslında aynı yerde aynı fiata normal tüpbebek yaptırabilirim şuan belli değil bebişlerim gelsinde hayırlısıyla hangisi olursa olsun farketmez

idrar testimi yaptırdın cnm idrarda çıkmaya bilir hemen olumsuz düşünme eğer kanda baktırdıysan değerin kaç çıktı

İnşallah tuanacim dualarınızı bekliyorum
dualarım hepimiz için canım cuma hürmetine dualarımız kabul olur inşaallah

test günün yarınmış keşke bu gün yaptırmasaydın inşallah hamilesin
o hataya bende düştüm ama hiç iyi yapmadım ben 8. gün yaptım gegatif Dr yi aradım niye yaptın dedi kızdı sen hamile olsan bile
tutunmuş olsa bile hcg denilen hormun hemen salgılamıyo olabilir dedi
sonra 10. gün yaptım 12.8 çıktı biyokimyasal gebelik oluşmuştu
sonradan mucizeler oluyo çok duyuyorum
inşallah yarınki testin de gebelik çıkar

niye moralini buzuyosunki %1 hamile kalıyolar seninki %3 ne güzel takılma oralara allahın izini ile olacak de olsun
bizim morfoloji %2 bende tüpe başlicam kısmetse allah yar ve yardımcın olsun

duvalarınız seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…