2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

nec tatlım saol suan olumlu düsünüyorum sımsıkı tutulsun annesine ins cmt daha mutlu olucam

ayy ne güzel söledin tuanacım o zaman simdilik tadını cıkarayım en azından cmt ye kadar

kızlar değerim 60 cıkmıs 2 gün sonra tekrarlanacakmıs

canım 5 in üstünde olunca hamile sayılıyosun öyle değilmi?normalde negatif olsa emin ol 2 nin üstüne çıkmıyo canım.ben 2 yılda çok yaptım kandan. hep 1,0 küsür çıktı.hiç 5 in üstüne çıkmıyo.

toobe canım sakın ama sakın moralini bozma allahın izniyle işallah değerin yükselecek hiç merak etme tatlım.
şimdiden seni tebrik ediyorum :))))))))))) allahım devamınuı getirsin işallah :))))

Cloudly cnm 3.katta kolumda serumla yatıyorum.cok şükür bu da bitti darisi basınıza.artik Cumartesi Merkez'den gelecek cevabı bekliyorum

canım benim çok geçmiş olsun iyisin değil mi? haydi bakalım hayırlı haberler iletsinler sana, allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın işallah

kızlar herkese selam,

bendeki gelişmeyi aktarayım. ben ege tüp bebek merkezine çadır kurmaya karar verdim :) çünkü yarın yine merkeze gideceğim. bugün yine baktılar doktor işallah yumurtların ultrasonda göründüğü gibi güzel çıkarlar dedi, bir kaç güne işimiz biter dedi. hemşirelere opu ne zaman yapılır diye sordum, herhalde pazartesi yapılır dediler...

pınar sen ne durumdasın tatlım?

bu arada bir şey soracağım kızlar bugün biraz karnım şiş benim gaz mı yoksa iğneler ile mi alakalı bilmiyorum sizde hiç oldu mu böyle şeyler? ya korkuyorum ohss yumurta toplandıktan sonra mı oluyor? yarın doktora söyliyim mi paranoyak mı oldum bennnnnnnnn

hadi bakalım az kaldı ne güzel.. canım bende cmrts gideceğim tekrar kontrole hep telefonla hallettik tahlilleri ilk defa cmrts bakacağız yumişlere inşallah iyidirler:))
canı karnının şişmesi çok normal bendede hafif şişlik karın ağrısı mevcut büyüdükleri için ama dikkatli ol yinede yarın gittiğinde doktoruna sor mutlaka korkacak bişey yok risk olsa doktorun mutlaka söylerdi)

mrb kızlar bende transfer oldum bugun 2 gunum bakaşım artık hayırlısı 31 ekım test tarıhım
hadi hayırlısı olsun inşalla sıkı sımsıkı tutunsunlar sana..

canım benim çok geçmiş olsun iyisin değil mi? haydi bakalım hayırlı haberler iletsinler sana, allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın işallah

Cnm Cook sagol iyiyim biraz ağrım var hala.bir de aneztesi etkisi midir nedir bütün gün uyudum.cumartesi haber veririz dediler hayırlısı bakalım. Tefriciye ye başladım yattigim yerden okuyayım diyorum.
Seninde pzt toplanacakmis yumurtalar.hadi hayirlisi

ayyyy canım inş :)ağzından bal damlıyor inş öyledir

esra cnm mrb burda mısın sen
cnm dua et güzel anne ins hersey güzel olcak ben inanıyorum..
cok sükür en azından tutunmaya calıstığını biliyorum
benim bıdıkın

Haberini alamayinca ne yapiyim izini surdum cnm

Bu topige yazdigini gorunce tebrik edeyim istedim

Karamsarlik koyma icine, her zaman olumlu dusun. Ben inaniyorum artik sende inan

Slm kızlar yada iyi geceler çok geciktim biliyorum malum yolum çok uzak 5 saat gitim 5saat döndüm zor neyse daha hiç yazılarınızı okumadım hemen ben yazayım dedim bügün beylik düzünde knt vardı süper geçti rahim duvarı hazırlanmış tıransfere hazır vajinel kırem verdi dokt salı günü tıransfer olcak ama çok güzel bişey daha oldu 2 dondurulmuş enbirom vardı dokt bende kıyamıyorum 2de saglıklı çözülürse diyerini atamam dedi 2de tıranfer edebilirmiş çok sevindim şimdi şansım dahada artıcak çok şaşırdım çok sevindim salıyı iple çekiyorum

cnm ikiside tutunur ikiz olur inşaallah senin donmuş embriyo transferimi olucak neler kullandın rahim kalınlığı için bana doktor sadece hap vereceğini söylemişti :44:ve kaçgün sürdü rahimin hazırlanması bende ALLAH kısmet ederse kasımda başlıcamda:26:

ınsallah cnm cok heyecanlım ya bakalım bu 13 gun nasıl gecıcek zaman gecmıyo sankı gun sayıyorum

cnm arkadaslarında dediği gibi hamilesindir kesin.
ama senin bıdık biraz ağır ağır geliyo anneciğini biraz daha heyecanlandırıyor tadını cıkarıyor herhalde
konus onunla,iyi düşün,mutlu ol o şimdiden seni hissediyor.

alıesblue: cnm zor kısmı atlatmıssın gecmiş olsun ağrıların normal yarına gececektir büyük bi ihtimalle.
wish: transferin kacıncı günü hatırlıyamadım ama bende ilk üc günden sonra cok sık tuvalete cıkmıstım hemde sıkıştıkca ağrımda oluyordu inşallah seninde hamilelik belirtisidir.
mine1987: hayırlı olsun cnm heyecanlı bi bekleyiş bol sabır gerektiriyor kolay gelsin.

kızlar değerim 60 cıkmıs 2 gün sonra tekrarlanacakmıs

inşallah degerin yükselir ve kucagına almak nasip olur bebişini benim kardeşiminde salı gunu kan testi degeri 40.1 çıkmıştı bugün gitmiş 111 çıkmış sadece doktor dinlen biraz dikkat et daha küçük demiş bence sende stres yapma dikkat et yorma kendinide bebişide inş bişeycikler olmaz ona allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…