toobe canım hayırlı olsun bebişin sımsıkı tutunur inşallah sana canım pozitif düşün..
bilgemmm bana da koldan ya da göbekten dediler ama ben koldan yaptrdım her akşam hastanede hemşirelere yapırdım.. bir süre sonra biraz ağrılar başladı ama göbekten yapılınca da oluyormuş. bebeklerimiz için herşeye değer.. sana kolayına nasıl gelirse öyle yap cnm.
wish canım sık sık idrara çıkmak üşüme değil gebelik belirtisi :)))) haberin olsun
ayy ne güzel söledin tuanacım o zaman simdilik tadını cıkarayım en azından cmt ye kadardüzelsin moralim canım herşey iyi olucak inşaallah bu arada hemşirene sinir oldum ne demek gebe diyemeyiz gebesin bu değer düşer artar bilemeyiz ama şuan HAMİLESİNNNNN
inşaallah seninde bebeğin tutunmuştur o güzel haberi alırsın 6gün sonra
kızlar değerim 60 cıkmıs 2 gün sonra tekrarlanacakmıs
Cloudly cnm 3.katta kolumda serumla yatıyorum.cok şükür bu da bitti darisi basınıza.artik Cumartesi Merkez'den gelecek cevabı bekliyorum
hadi bakalım az kaldı ne güzel.. canım bende cmrts gideceğim tekrar kontrole hep telefonla hallettik tahlilleri ilk defa cmrts bakacağız yumişlere inşallah iyidirler:))kızlar herkese selam,
bendeki gelişmeyi aktarayım. ben ege tüp bebek merkezine çadır kurmaya karar verdim :) çünkü yarın yine merkeze gideceğim. bugün yine baktılar doktor işallah yumurtların ultrasonda göründüğü gibi güzel çıkarlar dedi, bir kaç güne işimiz biter dedi. hemşirelere opu ne zaman yapılır diye sordum, herhalde pazartesi yapılır dediler...
pınar sen ne durumdasın tatlım?
bu arada bir şey soracağım kızlar bugün biraz karnım şiş benim gaz mı yoksa iğneler ile mi alakalı bilmiyorum sizde hiç oldu mu böyle şeyler? ya korkuyorum ohss yumurta toplandıktan sonra mı oluyor? yarın doktora söyliyim mi paranoyak mı oldum bennnnnnnnn
hadi hayırlısı olsun inşalla sıkı sımsıkı tutunsunlar sana..mrb kızlar bende transfer oldum bugun 2 gunum bakaşım artık hayırlısı 31 ekım test tarıhım
canım benim çok geçmiş olsun iyisin değil mi? haydi bakalım hayırlı haberler iletsinler sana, allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın işallah
mrb kızlar bende transfer oldum bugun 2 gunum bakaşım artık hayırlısı 31 ekım test tarıhım
toobe canım hayırlı olsun bebişin sımsıkı tutunur inşallah sana canım pozitif düşün..
bilgemmm bana da koldan ya da göbekten dediler ama ben koldan yaptrdım her akşam hastanede hemşirelere yapırdım.. bir süre sonra biraz ağrılar başladı ama göbekten yapılınca da oluyormuş. bebeklerimiz için herşeye değer.. sana kolayına nasıl gelirse öyle yap cnm.
wish canım sık sık idrara çıkmak üşüme değil gebelik belirtisi :)))) haberin olsun
esra cnm mrb burda mısın sen
cnm dua et güzel anne ins hersey güzel olcak ben inanıyorum..
cok sükür en azından tutunmaya calıstığını biliyorum
benim bıdıkın
cnm ikiside tutunur ikiz olur inşaallah senin donmuş embriyo transferimi olucak neler kullandın rahim kalınlığı için bana doktor sadece hap vereceğini söylemişti :44:ve kaçgün sürdü rahimin hazırlanması bende ALLAH kısmet ederse kasımda başlıcamda:26:Slm kızlar yada iyi geceler çok geciktim biliyorum malum yolum çok uzak 5 saat gitim 5saat döndüm zor neyse daha hiç yazılarınızı okumadım hemen ben yazayım dedim bügün beylik düzünde knt vardı süper geçti rahim duvarı hazırlanmış tıransfere hazır vajinel kırem verdi dokt salı günü tıransfer olcak ama çok güzel bişey daha oldu 2 dondurulmuş enbirom vardı dokt bende kıyamıyorum 2de saglıklı çözülürse diyerini atamam dedi 2de tıranfer edebilirmişçok sevindim şimdi şansım dahada artıcak çok şaşırdım çok sevindim salıyı iple çekiyorum
hadi bakalım az kaldı ne güzel.. canım bende cmrts gideceğim tekrar kontrole hep telefonla hallettik tahlilleri ilk defa cmrts bakacağız yumişlere inşallah iyidirler:))
canı karnının şişmesi çok normal bendede hafif şişlik karın ağrısı mevcut büyüdükleri için ama dikkatli ol yinede yarın gittiğinde doktoruna sor mutlaka korkacak bişey yok risk olsa doktorun mutlaka söylerdi)
hadi hayırlısı olsun inşalla sıkı sımsıkı tutunsunlar sana..
Hayırlısı olsun arkadasım insallah
kızlar değerim 60 cıkmıs 2 gün sonra tekrarlanacakmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?