kızlar merhaba bende 5 hafta 3 günlük hamileyim. ben çalışmalara başlamadan folic plus kullanıyordum. ama doktorum elevit vermiş. bi fark varm ı acaba ikisinin arasında ? kararsız kaldım 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez o zaman sorcam ama yinede bilgi edinmek istedim.
kızlar müjde dış gebelik değilmiş normal gebelikmiş cuma 213tü değerim bugün 1000 olmuş dr. normal gebelik dedi 1hafta sonra kesye bakıcaz dedi progestanla elevit yazdı çok mutluyum ya kesinleşti artık oh beeeee eylül anne adayıyım artık sizin gibi :))
gözünüz aydın..çok sevindim.size birşey sormak istiyorum doktorum banada progestan verdi düşük tehliksini engellemek için dedi.sizede bu yüzdenmi verdi yoksa artık her gebelikte veriliyomu?
canım ben 2.5 ay önce düşük yaptığım için verdi yine düşük olabilir diye herkese vermiyolar yani önlem alıyor dr.lar risk varsa
hoşgeldiniz tekrar kalp atışını duydunuz mu?
kızlar merhaba bende 5 hafta 3 günlük hamileyim. ben çalışmalara başlamadan folic plus kullanıyordum. ama doktorum elevit vermiş. bi fark varm ı acaba ikisinin arasında ? kararsız kaldım 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez o zaman sorcam ama yinede bilgi edinmek istedim.
gözünüz aydın..çok sevindim.size birşey sormak istiyorum doktorum banada progestan verdi düşük tehliksini engellemek için dedi.sizede bu yüzdenmi verdi yoksa artık her gebelikte veriliyomu?
inşalah bu sefer böyle bir sornla karşılaşmaz hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz. bu arada kusura bakmayın düşük yaptığınız bilmiyodum burada yeni olduğum için hiç kimse hakkında bilgiye sahip değilim. gebeliğiniz kaç hafta benim şuan 5+1
kızlar ben gece uyurken çok dönüyorum vede geriniyorum sizdede varmı aynı durum ayaklarımı sırtımı sürekli geriyorum bu gebeliğe has bişeymi acaba ilk hamileliğimdede olmuştu zararı olmadığını biliyorum ama çok ilginç değilmi
her gün yarım saatlik yürüyüş çok iyiymiş zaten normalde de iyi ama hamilelik süresi boyunca çok daha iyi doğum kolay oluyormuş istanbulda zeynep kamil hastanesi sanırım hergün sabah 8 ile 10 arası bedava plates yaptırtıyormuş hamile bayanlara hemşire eşliğinde doğum kolay olsun diye ne güzel istanbuldaki arkadaşlar eğer çalışmayan varsa aranızda evinizde uzak değilse bence yararlanın bu hizmetten keşke ankarada da olsa
hamileliğin kendisi başlı başına ilginç zaten insanın vücudu değişiyor hiç olmayan durumlar olmaya başlıyor mesela sık tuvalete çıkma gibi 10 dk yada 5 dk bir tavalete gidiyor insan ona baktım internetten rahim büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyormuş şimdi yavaş yavaş karnımızda büyüyecek ayşegül en azından sen tecrübelisin nasıl bir şey olduğunu biliyorsun bazılarımız ilk yaşayacak bazılarımız karnı daha fazla büyüyecek son aylara doğru belimize ağırlık binecek ağrılar başlayacak
kizlar ben eylul annesi olamicam insallah ekim annesi olurummm cok uzgunum suannsize saglikli hamilelikler diliyorumm
kizlar ben eylul annesi olamicam insallah ekim annesi olurummm cok uzgunum suannsize saglikli hamilelikler diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?