2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slm arkadaslarr...bende hamileyim 4 haftalık kesemiz göründü çok şükür...3 cmmişş.yirim onu ben.sat 4 aralık perşenbe günü tekrar görcem işalalh.umarım bu yolda beraber başladık beraber bitiririz.hiççç fre vermeyizz.kucaklarımıza bebişlerimi saglıkla alırızz.yüca rabbim yardımcımız olsunn.......

tebrikler kızlar.topiğe hoşgeldiniz.esrant adlı arkadaşımıza yaş şehir kg sat beklenen doğum gibi bilgilerinizi verirseniz sizi ilk sayfamızda bulunan listeye ekletir.tekrar hayırlı olsun. bende yarın 7haftalık oluyorum tam.yarında kalp atışı için randevumuz var.

slm canım bende folbiol kullanıyordum dr. elevit verdi dediğin gibi bende folbiol kullanıyorum 2aydır dedim o zaman bitir öyle başla dedi fark var elbette biri sadece folik asit diğeri hepsini içeriyor sende bitir sonra başlarsın elevite bu arada aynı sayılırız keseyi gördünüzmü ben haftaya gidicem daha kese için öbür hafta kalp atışı sanırım :)

gözünüz aydın..çok sevindim.size birşey sormak istiyorum doktorum banada progestan verdi düşük tehliksini engellemek için dedi.sizede bu yüzdenmi verdi yoksa artık her gebelikte veriliyomu?

gözünüz aydın..çok sevindim.size birşey sormak istiyorum doktorum banada progestan verdi düşük tehliksini engellemek için dedi.sizede bu yüzdenmi verdi yoksa artık her gebelikte veriliyomu?

canım ben 2.5 ay önce düşük yaptığım için verdi yine düşük olabilir diye herkese vermiyolar yani önlem alıyor dr.lar risk varsa

canım ben 2.5 ay önce düşük yaptığım için verdi yine düşük olabilir diye herkese vermiyolar yani önlem alıyor dr.lar risk varsa

inşalah bu sefer böyle bir sornla karşılaşmaz hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz. bu arada kusura bakmayın düşük yaptığınız bilmiyodum burada yeni olduğum için hiç kimse hakkında bilgiye sahip değilim. gebeliğiniz kaç hafta benim şuan 5+1

hoşgeldiniz tekrar kalp atışını duydunuz mu?

hosbulduk canim kalp atisini duymadim ama gordum diyebilirim ultrason disari ses vermiyormus ama pit pit gorduk kalp atisini subat basinda yeni doktoruma gidicem orasi daha buyuk bir hastane sanirim orda duyabilicem ama gormek bile harikaydi

slm queen_bee35 folic plus aysegül ünde dedigi gibi sadece folik asit içeriyor.ama elevit bütün vitaminleri içeriyor.ben gebelikten 3ay önce kullanmaya basladım suandada hem folik asit hem elevit ikisinide kullanıyorum

düşük tehditi için ceriliyor.ben hem hapını hem de iynesini kullanıyorum .tedbir amaçlı.düşük sorunu yaşayan birisiyim.inş.bu bebekte umutluyum.moralimi yüksek tutuyorum.

yakın sayılırız canım benimde 5+3 ne demek tabiki bilemezsin bende bilemiyorum bazen çok kalabalık kim kimdi ne dedi karıştırıyorum doğrusu zamanla oturuyor ama herkes tanıyor birbirini merak etme

kızlar ben gece uyurken çok dönüyorum vede geriniyorum sizdede varmı aynı durum ayaklarımı sırtımı sürekli geriyorum bu gebeliğe has bişeymi acaba ilk hamileliğimdede olmuştu zararı olmadığını biliyorum ama çok ilginç değilmi

kizlar ben eylul annesi olamicam insallah ekim annesi olurummm cok uzgunum suannsize saglikli hamilelikler diliyorumm

kızlar size bir hatırlatma hamilelğinizin sanırım 3 ayında tetanoz iğnesi yapılması gerekiyormuş bağlı bulunduğunuz poliklinikten yaptırabilirsiniz zaten iki yada üç aşamalı oluyormuş muhakkak polikliniklerinize gebelik kaydını yapın onlar yönlendiriyorlarmış çünkü bazen gittiğimiz doktor atlayabiliyorlarmış

hamileliğin kendisi başlı başına ilginç zaten insanın vücudu değişiyor hiç olmayan durumlar olmaya başlıyor mesela sık tuvalete çıkma gibi 10 dk yada 5 dk bir tavalete gidiyor insan ona baktım internetten rahim büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyormuş şimdi yavaş yavaş karnımızda büyüyecek ayşegül en azından sen tecrübelisin nasıl bir şey olduğunu biliyorsun bazılarımız ilk yaşayacak bazılarımız karnı daha fazla büyüyecek son aylara doğru belimize ağırlık binecek ağrılar başlayacak

her gün yarım saatlik yürüyüş çok iyiymiş zaten normalde de iyi ama hamilelik süresi boyunca çok daha iyi doğum kolay oluyormuş istanbulda zeynep kamil hastanesi sanırım hergün sabah 8 ile 10 arası bedava plates yaptırtıyormuş hamile bayanlara hemşire eşliğinde doğum kolay olsun diye ne güzel istanbuldaki arkadaşlar eğer çalışmayan varsa aranızda evinizde uzak değilse bence yararlanın bu hizmetten keşke ankarada da olsa

haklısın yürüyüş hamilelikt eçok önemli ama doktorunuz size izin vermedikçe kendi kafanıza göre hareket etmeyin lütfen..
ben pilates yapıyordum ve kontrole gittiğimde dr.'uma devam edeyim mi diye sorunca ben izin verene kadar hayır dedi. çünkü pilateste daha çok pelvik kaslara ağırlık verildiği için düşükten korkuluyor.
geçen hamileliğimde de 5.aydan sonra bana egzersiz programı vermişti doktorum onları yapmaya başlamıştım hem rahatlamak hem de doğuma hazırlık için.

evet canım sık idrara çıkmak çoğu gebede gözlenen bi durum ama şunu söyleyim şimdi ki yaşadığımız idrara çıkma bişey değil son aylar gezmelere sokaklarda yürümeler işkence gibi olcak adım başı idrarınız geliyor sonra merdiven çıkma yada yürümek çok sık nefes almalara neden olucak soluğunuz çok kesilecek kiminin ilk dönemdede başlıyabiliyor son dönemdede bende ilk dönem başlamıştı konuşurken dahi nefes nefese kalıyorsun o derce yani sonra reflü olucak yediğiniz her yemek boğazınıza çıkıcak az bile yeseniz sonra uzun süre oturamıcaksınız sırtınız beliniz çok ağrıcak çok alıngan olucaksınız herşey gözünüzde büyüyecek durup dururken ağlama krizlerine girecksiniz normalde ağlamadığınız şeylere ağlıcaksınız merhametiniz çok yükselcek önceden çocuklara ilginiz yüksekse dahi bu merhametle ve korumacı duygularla artacak afrikalı bebeklere üzülüp oturup ağlıyabilirsiniz yada bir yavru ceylanı bi aslan yakalayıp yiyorsa buda sizi çok etkileyecek verdiğim örnek sadece normalde çok etki yapmaz ama hormonlarla herşeyimizi değişiyor doğumdan sonra ben mesela lohusa depresyonuna girdim çok sinirliydim herkese patlıyordum şimdi dönüp baktığımda çok saçma geliyor ama öyle bi hormon bu herkeste farklı farklı şeyler yapıyor bende her ne kadar yaşamışta olsam her gebelikte bir olmayabiliyor şimdikinde fark hissediyorum o yüzden bazı şeyleri paylaşmak istiyorum mesela bi fark ilkinde çok kasık ağrım olurdu belki normal doğum yaptığım içindir ağrım sızım yok şimdilik

selam bende inşallah eylülde anne olucam.normal doğum ya da sezeryan olması gerektiğini doktor ne zaman söyler acaba benım 10 gün sonra randevum varda doktorda.çok merak edıyorum normal doğum yapmak istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…