• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende alerjiliyim alerjisi olan arkadaşlar kullanabilir serum fizyolojik zaten başka elternatifide yok bu ay hamiş olmasaydım alerji aşısı olacaktım bende ömür boyu kurtulmak için kısmet değilmiş artık doğumdan sonra hatta emzirmeden sonraya kaldı ilk hamişliğimde çok çektim alerjimden her gün burnum kanardı acayip derecede normalmiş bu durum bazı hamilelerde oluyomuş aşırı kan basıncından doğumdan sonra bida olmadı yani nasıl hormonlarki bize neler yaptırıyor kızlar duygu durumunuz nasıl ben çok hassasım ya ağlamaklıyım hemen herşeye bide şu progestan ilacına sinir oluyorum ruh gibiyim bütün gün size dr. ne kadar kullanmanız söyledi arkadaşlar progestanı

ben 200mg 3 kere lıyorum vajinal olarak. o bile beni yoruyor ve uyutuyorrr...sanırım en az 10. haftaya kadar kullanırız.işimiz zorrr:nazar:

bende alerjiliyim alerjisi olan arkadaşlar kullanabilir serum fizyolojik zaten başka elternatifide yok bu ay hamiş olmasaydım alerji aşısı olacaktım bende ömür boyu kurtulmak için kısmet değilmiş artık doğumdan sonra hatta emzirmeden sonraya kaldı ilk hamişliğimde çok çektim alerjimden her gün burnum kanardı acayip derecede normalmiş bu durum bazı hamilelerde oluyomuş aşırı kan basıncından doğumdan sonra bida olmadı yani nasıl hormonlarki bize neler yaptırıyor kızlar duygu durumunuz nasıl ben çok hassasım ya ağlamaklıyım hemen herşeye bide şu progestan ilacına sinir oluyorum ruh gibiyim bütün gün size dr. ne kadar kullanmanız söyledi arkadaşlar progestanı

bir daha ki kontrole kadar kullan bakalım o zaman ki duruma dedi benim doktor benim anlamadıgım dr ilk gittigimde ultrasonda bakerken rahimde hafif bir kanaman var demişti 3 gün sonra kanamam başladıgında kanaman çok dedi neden o zaman başlamadı ki hapa degiştireyim mi doktoru ya aglamaklı hal bende hep mevcut hapın yan etkilerinide hissediyorum

moralinizi bozmayın bide o durumlarda çok üzülüp çok ağlamayın çünkü aşırı üzüntü aşırı ağlama bile düşüğe neden oluyor o yüzden soğukkanlı olmaya çalışın benim görümcem hamileyken iki üç kere kanama oldu ama şuan kızı 1 yaşında ha bide genelde eğer bebek kız ise kolay kolay düşmüyormuş kızlar daha güçlü ve sağlam tutunuyormuş

genelde oluyormuş böyle şeyler benim ablamında olmuştu yaşayacak ömrü varsa illaki gelecek bebişlerimiz ama bogazımda hep bir hıçkırık gibi yutamıyorum atamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

öksürük ile zorluyo olabilirsin tabiki fiktim bu dr değilim ama hava alabilirsin canım zararlı değil hava bebeklerede veriyo serum fizyolojik sanırım yanlış yazmadıysan dr ne sor sen eziyet çekme benimde dularım öncelikle tüm anne adylarına sonra kendime :5::5::5:[/QUOTE]

benim kullanmam gereken antibiyotik aslında 2 ay düşün hiç geçmedi öksürük astımda zormuş birde gebelikle birleşince

arkadaşlar ben keseyi görmek için beşinci haftanın bittiği gün gideceğim görebilir miyim keseyi yoksa erken mi? belki daha önce sorulmuştur, yazılmıştır; ama okudum okuyabildiğim kadar göremedim.

yok canım erken olmaz ben tam beş haftalıkken görmüştüm ama vajinal yoldan sen göbüşten görürsün herhalde bu aralar gidersen:61:

sabah bulantıları öldürüyo beni bide yatmadan önce oluyo bulantı seviniyodum bulantım yok hiç diye 3-4 gündür başladı

Hayırlı olsun elma kurdumusun.çok sevindim.daha önceki topikten takip ediyordum seni.sağlıklı bir şekilde bebğini almak nasip olur inş. Ayrıca beni listeye eklemimişsiniz :(( bende dün doktor kontrolümü oldum keseyi gördük çok şükür.klap atışları için 10 gün sonraya verdi bir duysam kalp atışlarını içim rahat olacak.aslında erken duyulması için değil mi? 5+3 gün sizce duyulur muydu?yawww kafam karıştı bilgi sahibi olanınız var mı ?

yok canım duyulmazdı 5+3 ken 6 haftalıkken görülebiliyo ama 7 haftadan sonra duyulur herhalde benim haftaya randevum kalp atımı duymak için 8 hafta olcaz tam

ben 200mg 3 kere lıyorum vajinal olarak. o bile beni yoruyor ve uyutuyorrr...sanırım en az 10. haftaya kadar kullanırız.işimiz zorrr:nazar:

pembedana hayırlı olsun canım 2010ekim annesiyim ordan tanıyorum çok sevindim
hemide üçüüüüüüzz inşallah sağsağlim alırsın kucağına cücüklerini

Günaydın Pınar bende bulantıdan çok çekiyorum 2 gündür işe gidemiyorum sanırım 12.haftadan sonra geçmeye başlıyor bulantılar

allah kolaylık versin bize arkadaşım..yatsam bende yatarım aslında..karın ağrımda rahat vermiyor..geçecek diye umut ediyorum :)
bulantı olunca cocuk daha sağlıklı olurmuş dediler bugün bana , söyleyenlerin yalancısıyım..çektiğimize değer inşallah..

allah kolaylık versin bize arkadaşım..yatsam bende yatarım aslında..karın ağrımda rahat vermiyor..geçecek diye umut ediyorum :)
bulantı olunca cocuk daha sağlıklı olurmuş dediler bugün bana , söyleyenlerin yalancısıyım..çektiğimize değer inşallah..

Banada doktorum söyledi bulantılardan şikayet etme olması iyi bişey hormonların salgılanıp bebeğin geliştiğini gösterir dedi ama herkeste olmayabiliyomuş bünyeyede bağlıymış biraz benim midem eskiden beri hassastır dramamine diye bi ilaç verdi doktor bulantı için ama ben almadım hiç ilaç almak istemiyorum..

Merhaba kızlarrr
Dr yenı geldım hemen netın basına gectım :)
5+3 hamıleymısım kesemızıde gorduk :1:
2 hafta sonrada ınsallah kalp atıslarını dınlıcez bebemızım :nazar::nazar::nazar:

Ben ne olur ne olmaz diye aç gittim ama bilmiyorum, kimse sormadı aç mısın diye...

Canım ne yaptın??Bulantıların başladı mı seninde???bende henüz bişy yok bi tek sabahları aç karnına içim geçicek gibi oluyor bişyler yiyorum düzeliyor o kadar....Bulantım yok ama pek iştahımda yok...

Canım ne yaptın??Bulantıların başladı mı seninde???bende henüz bişy yok bi tek sabahları aç karnına içim geçicek gibi oluyor bişyler yiyorum düzeliyor o kadar....Bulantım yok ama pek iştahımda yok...

İyiyim Lilacım, Bulantı başladı sayılmaz, yani burdaki arkadaşların bulantılarını duydukça, benimki bişey değil canım diyorum. SAbahları serviste oluyo biraz. Bi de yemeklerden sonra şöyle bi yokluyor ama çok üsünde durmuyorum ve hemen dikkatim dağılıyor, demek ki çok bulanmıyor:) İştahım sabahları yok, zaten sabahları iştahsızdım, şimdi iyice kötü oldum, onun dışında ben gün içinde 3-4 saatte bir acıkırım zaten, o performansım devam ediyor:):)

Sen nasılsın, ne gün gidiyordun kalp atışları için? Benim 20siydi, senin de 22 diye hatırlıyorum, doğru mu?

Onun dışında herhangi bi şikayetimiz var mı?

İyiyim Lilacım, Bulantı başladı sayılmaz, yani burdaki arkadaşların bulantılarını duydukça, benimki bişey değil canım diyorum. SAbahları serviste oluyo biraz. Bi de yemeklerden sonra şöyle bi yokluyor ama çok üsünde durmuyorum ve hemen dikkatim dağılıyor, demek ki çok bulanmıyor:) İştahım sabahları yok, zaten sabahları iştahsızdım, şimdi iyice kötü oldum, onun dışında ben gün içinde 3-4 saatte bir acıkırım zaten, o performansım devam ediyor:):)

Sen nasılsın, ne gün gidiyordun kalp atışları için? Benim 20siydi, senin de 22 diye hatırlıyorum, doğru mu?

Onun dışında herhangi bi şikayetimiz var mı?

Aynen canım...benimde çok hafif 1 dak bile sürmeyen hafif bi dalgalanma oluyor oda sanıyorum açlıktan..Çünkü karnım tokken nerdeyse hiç omuyor...:9:Demekki bulantı değil...Buradakileri okuyunca sen kendi kendine evhamlanıyorsun diyorum...
Canım ben ayın 24 ünde gidiyorum kalp atışları için...İnşallah bi sorun olmaz...folic asit, ceviz badem,meyve yiyorum aralarda mümkün oldukça..Sabahları çantama kutu süt atıyorum okulda bi ara onu içiyorum...
gögüslerimde yalnızca şiş öyle ilk zamanlardaki gibi pek acı kalmadı..Bazen gün içinde ara ara geliyo gidiyo...Kasık sancılarıda geçen haftaya göre baya azaldı..Oda öyle çok ayakta falan kalınca oluyor...
Ayyy ne bileyim elimden geleni yapıyorum işte....:6:çok ta takılmak istemiyorum...kendi haline bıraktım:24:

Aynen canım...benimde çok hafif 1 dak bile sürmeyen hafif bi dalgalanma oluyor oda sanıyorum açlıktan..Çünkü karnım tokken nerdeyse hiç omuyor...:9:Demekki bulantı değil...Buradakileri okuyunca sen kendi kendine evhamlanıyorsun diyorum...
Canım ben ayın 24 ünde gidiyorum kalp atışları için...İnşallah bi sorun olmaz...folic asit, ceviz badem,meyve yiyorum aralarda mümkün oldukça..Sabahları çantama kutu süt atıyorum okulda bi ara onu içiyorum...
gögüslerimde yalnızca şiş öyle ilk zamanlardaki gibi pek acı kalmadı..Bazen gün içinde ara ara geliyo gidiyo...Kasık sancılarıda geçen haftaya göre baya azaldı..Oda öyle çok ayakta falan kalınca oluyor...
Ayyy ne bileyim elimden geleni yapıyorum işte....:6:çok ta takılmak istemiyorum...kendi haline bıraktım:24:

Evet evet ben de kendi haline bıraktım, çok düşünüp kafaya takmamaya çalışıyorum. Düşündükçe vakit geçmek bilmiyo bi de.

Ben de küçük sütlerden alıyorum yanıma hergün. Ha bir de Eker ayranın tadını çok seviyorum, sütten daha kolay içiliyo. Eve alıyorum, aklıma estikçe içiyorum.

Kasık ağrım çok azaldı, göğüsler acayip oldu, aşırı hassas, sadece dokunmayla bile acıyo.

bayanlar hamilelik belirtisi olarak hic kokmayan teriniz kokmaya basladimi dus alsaniz bile bir sicaklik basip ani terliyomusunuz.kisaca belirtilerinizdende bahsedermisinizz:emir_bebek:

Back