• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oo süpermiş..
maşallah nazar değmesin.. :nazar::nazar::nazar:
öyleyse ihmal etmeden kullanmalısınız.inşallah düzelir kanamalarınız hemen..

çok üzüldüm benim ki bugün kahverengiye döndü progesteronu bende kullanıyorum Allahım korusun bebişlerimizi
aminn aryaminacım..
Canım ne oluyor yaaa nazar mı değdi ne oldu???:nazar::nazar::nazar::nazar:sıkma canını bol bol yat dinlen iş güç yapma ve bol bol dua et...Çok çok geçmiş olsun üzüldüm...Bak kesecik yerinde duruyormuş o yüzden daha çok kafana takıp moralini bozma...O seni bırakmaz annesi...:emir_bebek:

sağolasın lilacım.. inşalah bırakmaz.. Allah yardımcımız olsun..

günaydın bu arada kızlarrr...

kızlar bende çoğul gebelik diye sanırım 200lük verdi . vajinal alıyorum hemde 3 kere günde. zamanınıda geçirme dedi özellikle...o bile uyku yaptı. dünden beri uyuyorum.

:) bence senin için normal, progesteron hormonu yeterli salgılanmadığı için bunu kullanıyoruz keselerimiz daha sağlam ve sağlıklı olsun diye ve sen maşallah üç kese taşıdığın için günlük 600mg normal olmalı..

günaydın kızlar..
mide bulantısı olan varmı? midem bulanmıyor diye geriniyordum, 2 gündür midem ağzımda dolaşıyorum. midem bulanıyor, karnım ağırıyor.. ne zaman geçiyor bu durum :) bilgisi olan varmı ..
( şu an 5,5 haftalık minik embriyom :) )

selam kızlar bugün acilen çıktım kanamam oldu adet olur gibi.. doktora gittim kese yerinde sorun yok ama yatıcaksın dedi.. progesteron verdi.. yatıyorum kanamam azalarak devam ediyor..

bu arada birazdan kayganamlar gelicekmiş hamile olduğumu bilmiyolar napçam ben şimdi yaa

dün akşam yoktum şimdi okudum yazdıklarını, çok büyük geçmiş olsun..
şimdi nasılsın?

aminn aryaminacım..

sağolasın lilacım.. inşalah bırakmaz.. Allah yardımcımız olsun..

günaydın bu arada kızlarrr...

günaydın nasılsın diycem ama büyük ihtimal endişelisindir ben gibi dün gece hafif pembe kanamam olunca aglama krizim tuttu eşim hep teselli ediyor tabi birde siz bir dahaa ki kontrolün ne zaman dikkat ediyorsun kendine degil mi

günaydın kızlar..
mide bulantısı olan varmı? midem bulanmıyor diye geriniyordum, 2 gündür midem ağzımda dolaşıyorum. midem bulanıyor, karnım ağırıyor.. ne zaman geçiyor bu durum :) bilgisi olan varmı ..
( şu an 5,5 haftalık minik embriyom :) )

Günaydın Pınar bende bulantıdan çok çekiyorum 2 gündür işe gidemiyorum sanırım 12.haftadan sonra geçmeye başlıyor bulantılar

niye yüksek dozaj verdi ki doktorun senin problemin neydi?

canım ben 1 yıl önce bir düşük yaşadım 3 yıldır bebek için uğraşıyorum şükür normal yolla ham,le kaldım takrar dr de tetbir amaçlı verdi birde iğnesini yaptı

benim akıntım vardı ve geçen hafta akıntımın içinde iplik gibi açık kahve lekeler oluşunca progestana başladık, o lekeleri hemen kesti ama ilaca devam ediyorum.

arkadaşlar ben keseyi görmek için beşinci haftanın bittiği gün gideceğim görebilir miyim keseyi yoksa erken mi? belki daha önce sorulmuştur, yazılmıştır; ama okudum okuyabildiğim kadar göremedim.

ben 5 h 2 günlük iken gittim vajınal utrasonla keseyi gordum şükür ama çok küçüktü :))))

bende 200 lükten sabah akşam kullanıyorum kahverengi bazen pembe kanamam oluyor çok endişeliyim sen neden kullanıyorsun

endişelenme içtiğin ilaca güven progestan rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğin daha sağlam tutunmasını sağlıyo bu aralar fırsat buldukça sırt üstü dinlen stres yapma sakın herşey güzel olucak olacak diye düşün mutuluk hormonu salgılasın vucut :16::16::16::16::16:

bebek rahim içine yerleşirken kılcal damarda çatlama olabilirmiş yani lekelenmelerin sebebi muhtemelen o sakin olun lütfen :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bol bol dua edin

bebek rahim içine yerleşirken kılcal damarda çatlama olabilirmiş yani lekelenmelerin sebebi muhtemelen o sakin olun lütfen :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bol bol dua edin

benim kanamalarım yada akıntı astım nöbeti tuttugunda oluyor daha çok öksürük zorluyor belkide buhar bile almıyorum zararı olur diye haftaya kadar idare edebilsem rapor alıcam iş yerindeki arkadaşlarada mahçup oluyorum ama eve gider gitmez uzanıyorum neyseki çalıştıgım yerlede lojman karşıkarşıya dua ediyorum hep hayırlısını ver mevlam diyorum tabi bu dua sadece kendim için degil bütün arkadaşlara

Kızlar merheba;
Sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama,
ben çalışan bir anne adayıyım ve akşam eve gider gitmez kendimi yatağa atıyorum
sosyal hayatım koptu resmen bulantılarımda başladı :50:

Kızlar merheba;
Sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama,
ben çalışan bir anne adayıyım ve akşam eve gider gitmez kendimi yatağa atıyorum
sosyal hayatım koptu resmen bulantılarımda başladı :50:

uyku ve halsizlik bendede var bende çalışıyorum canım akşamı sabırsızlıkla bekliyorum henüz başlamadı bulantılarum :8::8::8::8::8:

benim kanamalarım yada akıntı astım nöbeti tuttugunda oluyor daha çok öksürük zorluyor belkide buhar bile almıyorum zararı olur diye haftaya kadar idare edebilsem rapor alıcam iş yerindeki arkadaşlarada mahçup oluyorum ama eve gider gitmez uzanıyorum neyseki çalıştıgım yerlede lojman karşıkarşıya dua ediyorum hep hayırlısını ver mevlam diyorum tabi bu dua sadece kendim için degil bütün arkadaşlara

öksürük ile zorluyo olabilirsin tabiki fiktim bu dr değilim ama hava alabilirsin canım zararlı değil hava bebeklerede veriyo serum fizyolojik sanırım yanlış yazmadıysan dr ne sor sen eziyet çekme benimde dularım öncelikle tüm anne adylarına sonra kendime :5::5::5:

Yeni gelen tüm anneciklere merhabalarrrrrrr, hoşgeldinizzzzz:)
Sanki çok uzun zaman olmuş gibi nostalji yaşıyorum sizin ilk andaki sevincinizi gördükçe, taze kan getirdiniz heyecanınızla. Biz de tabi ki heyecanlıyız hala ama ilk şokumuzu atlattık:) Yeni gelenler lütfen Esrant'a özel mesaj atarak bilgilerinizi verin, listemize eklenin:)

Beta Hcg değerin düşük gibi, 3000 civarındayken kesenin göründüğünü biliyorum, üzme kendini geç döllenmiştir belki, adetlerin düzenli miydi? Kaç günde bir görüyordun?

Teşekkürler Hoşbulduk :16:
Kesenin görünmesi için değerin 1500 ve üzerinde olması gerekiyor diye duymuştum daha önce.
Adetlerim düzenli şaşmaz 29 günde olurum ama yumurtalar geç olgunlaşıyor bende.
yarın tekrar doktor kontrolü var,bakalım inşallah kese görünür değer artmış olur.

slm:66:
bugun doktora gittik.. hersey yolunda dedi doktor....bugun bebegimin kalp atislarini dinledim....
canim ins.9 ayi boyle saglikli bir sekilde tamamlariz... hepiiz saglikli bir sekilde bebislerimizi aliriz kucagimiza:emir_bebek:

Tebrikler,sevindim senin adına pıtt pıtları da duymuşsun,ne güzel.
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
:16:

arkadaşlar ben keseyi görmek için beşinci haftanın bittiği gün gideceğim görebilir miyim keseyi yoksa erken mi? belki daha önce sorulmuştur, yazılmıştır; ama okudum okuyabildiğim kadar göremedim.

Hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16:
Bence şansını denemelisin o haftalarda gören çok kiş var,ben henüz göremedim,7 haftalarda görenler de varmış bu kişiden kişiye değişebiliyor.Keseyi göremezsen mutlaka BHCG ye bakılmasını iste bence.

merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim pazartesi günü keseyi ve bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür :) Allah bu süreci hepimize sağlıklı ve hayırlı geçmesini nasip etsin inş...

merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim pazartesi günü keseyi ve bebeğimin kalp atışını gördüm çok şükür :) Allah bu süreci hepimize sağlıklı ve hayırlı geçmesini nasip etsin inş...[/QUOTE

Gözün aydın,Allah hepimizin bebeişlerini korusun:nazar:

günaydın nasılsın diycem ama büyük ihtimal endişelisindir ben gibi dün gece hafif pembe kanamam olunca aglama krizim tuttu eşim hep teselli ediyor tabi birde siz bir dahaa ki kontrolün ne zaman dikkat ediyorsun kendine degil mi

moralinizi bozmayın bide o durumlarda çok üzülüp çok ağlamayın çünkü aşırı üzüntü aşırı ağlama bile düşüğe neden oluyor o yüzden soğukkanlı olmaya çalışın benim görümcem hamileyken iki üç kere kanama oldu ama şuan kızı 1 yaşında ha bide genelde eğer bebek kız ise kolay kolay düşmüyormuş kızlar daha güçlü ve sağlam tutunuyormuş

moralinizi bozmayın bide o durumlarda çok üzülüp çok ağlamayın çünkü aşırı üzüntü aşırı ağlama bile düşüğe neden oluyor o yüzden soğukkanlı olmaya çalışın benim görümcem hamileyken iki üç kere kanama oldu ama şuan kızı 1 yaşında ha bide genelde eğer bebek kız ise kolay kolay düşmüyormuş kızlar daha güçlü ve sağlam tutunuyormuş

evet geçen deryalı günlerde bi dr.da söyledi enteresan ama dedi kız çocuklarında düşük çok azmış sıkı tutunuyolarmış daha dünyaya gelmeden belli ne kadar hırslı olduğumuz erkeklere göre yaşasın kızlarrrrrr:32:

evet geçen deryalı günlerde bi dr.da söyledi enteresan ama dedi kız çocuklarında düşük çok azmış sıkı tutunuyolarmış daha dünyaya gelmeden belli ne kadar hırslı olduğumuz erkeklere göre yaşasın kızlarrrrrr:32:

onu bende duydum ama, erken doğum prematüre gibi konularla küvezde yaşayan, ameliyatlık durumu olan yeni doğanlardan bahsettiler. onlarda yaşama tutunma sıklığı kızlarda fazla oluyormuş...:16:

bende alerjiliyim alerjisi olan arkadaşlar kullanabilir serum fizyolojik zaten başka elternatifide yok bu ay hamiş olmasaydım alerji aşısı olacaktım bende ömür boyu kurtulmak için kısmet değilmiş artık doğumdan sonra hatta emzirmeden sonraya kaldı ilk hamişliğimde çok çektim alerjimden her gün burnum kanardı acayip derecede normalmiş bu durum bazı hamilelerde oluyomuş aşırı kan basıncından doğumdan sonra bida olmadı yani nasıl hormonlarki bize neler yaptırıyor kızlar duygu durumunuz nasıl ben çok hassasım ya ağlamaklıyım hemen herşeye bide şu progestan ilacına sinir oluyorum ruh gibiyim bütün gün size dr. ne kadar kullanmanız söyledi arkadaşlar progestanı

Back