geçmiş olsun canım. ayakta fazla durma bence. yemeğe mi geliyorlar?
slm
bugun doktora gittik.. hersey yolunda dedi doktor....bugun bebegimin kalp atislarini dinledim....
canim ins.9 ayi boyle saglikli bir sekilde tamamlariz... hepiiz saglikli bir sekilde bebislerimizi aliriz kucagimiza
bide ben 200 mg düşün halimi baygın baygınım işyerinde
selam kızlar bugün acilen çıktım kanamam oldu adet olur gibi.. doktora gittim kese yerinde sorun yok ama yatıcaksın dedi.. progesteron verdi.. yatıyorum kanamam azalarak devam ediyor..
bu arada birazdan kayganamlar gelicekmiş hamile olduğumu bilmiyolar napçam ben şimdi yaa
selam kızlar bugün acilen çıktım kanamam oldu adet olur gibi.. doktora gittim kese yerinde sorun yok ama yatıcaksın dedi.. progesteron verdi.. yatıyorum kanamam azalarak devam ediyor..
bu arada birazdan kayganamlar gelicekmiş hamile olduğumu bilmiyolar napçam ben şimdi yaa
slm
bugun doktora gittik.. hersey yolunda dedi doktor....bugun bebegimin kalp atislarini dinledim....
canim ins.9 ayi boyle saglikli bir sekilde tamamlariz... hepiiz saglikli bir sekilde bebislerimizi aliriz kucagimiza
inşallah en yakın zamanda görürsün canım.biz gördük ama ortada kimse yok.dr 2 hafta sonra gel görelim dedi 1 haftası geçti sabırsızlıkla pazartesi bekliyorum.önceki gebeliğim kalp atışları olmadı için kürtajla sonlandırılmıştı.ini bu sefer duyarız.allahım herkese hayırlı evlat versin inş.
arkadaşlar ben keseyi görmek için beşinci haftanın bittiği gün gideceğim görebilir miyim keseyi yoksa erken mi? belki daha önce sorulmuştur, yazılmıştır; ama okudum okuyabildiğim kadar göremedim.
ben 100mg'lık sabah ve akşam kullanıyorum. ikisini de vajinadan alıyorum çünkü ağızdan alındığı zaman yer ayaklarının altından kayar dedi doktorum.
günaydın tebrik ederim adamavi bu aralar görürsün keseyi merak etme.gözünaydın tekrar.
günaydın bayanlar..
bende 2 gün önce kan testinden öğrendim SAT 3 Aralık..Ancak keseyi bizde göremedik haftasonu bi daha gidicem artık görene kadar her hafta dr.dayım:)Hayırlısıyla herkes meleklerini alır kucağına inşallah..
niye yüksek dozaj verdi ki doktorun senin problemin neydi?
benim akıntım vardı ve geçen hafta akıntımın içinde iplik gibi açık kahve lekeler oluşunca progestana başladık, o lekeleri hemen kesti ama ilaca devam ediyorum.
hoşgeldin canım.. umarım çok nazlanmadan gösterir kendini meleginiz :)) güzel haberlerini bekliyoruz..
kızlar bende çoğul gebelik diye sanırım 200lük verdi . vajinal alıyorum hemde 3 kere günde. zamanınıda geçirme dedi özellikle...o bile uyku yaptı. dünden beri uyuyorum.
çoğul mu?ikiz mi olcak?ne güzel..çok şanslısınız demek ki..
düşüğe karşı mı verdi dr bu ilacı?ben sordum dr.a kanama olmadan kullanmana gerek yok dedi acaba kullansam zararı olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?