2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm
bugun doktora gittik.. hersey yolunda dedi doktor....bugun bebegimin kalp atislarini dinledim....
canim ins.9 ayi boyle saglikli bir sekilde tamamlariz... hepiiz saglikli bir sekilde bebislerimizi aliriz kucagimiza

arkadaşlar ben keseyi görmek için beşinci haftanın bittiği gün gideceğim görebilir miyim keseyi yoksa erken mi? belki daha önce sorulmuştur, yazılmıştır; ama okudum okuyabildiğim kadar göremedim.

slm
bugun doktora gittik.. hersey yolunda dedi doktor....bugun bebegimin kalp atislarini dinledim....
canim ins.9 ayi boyle saglikli bir sekilde tamamlariz... hepiiz saglikli bir sekilde bebislerimizi aliriz kucagimiza

ay ne güzel ya sevindim adına inşallah biz de görürüz duyarız hayırlısıyla

çok üzüldüm benim ki bugün kahverengiye döndü progesteronu bende kullanıyorum Allahım korusun bebişlerimizi

kızlar bugün ben tahlil sonuçlarını aldım eliza testi bile yapılmış testte anormal sonuç çıkmış 2tane ama dr. süper sonuçlar dedi haftaya keseyi görmeye gelin dedi idrarda yassı epitel 19.7 çıkmış benim normal değerler 0-6 olmalıymış hemogramdada mpv 7.3 çıkmış o o kadar farklı değil normali 7.4ten başlıyor yassı epitel kafama takıldı acaba hamileliktenmi yükseliyorki gerçi ne olduğunuda bilmiyorum onun bilen varmı aranızda

Canım ne oluyor yaaa nazar mı değdi ne oldu???sıkma canını bol bol yat dinlen iş güç yapma ve bol bol dua et...Çok çok geçmiş olsun üzüldüm...Bak kesecik yerinde duruyormuş o yüzden daha çok kafana takıp moralini bozma...O seni bırakmaz annesi...

slm

amin canım .... bizde çoookk heyecanlanoyoruz....haftaya cuma inşallah .

ay aynı beni anlatmışsın.ben deim önceki gebeliğim de böyle oldu.ve 1 hafta sonra bakılacak kalp sesine.güzel haberleri alırız inş.bu sefer

arkadaşlar ben keseyi görmek için beşinci haftanın bittiği gün gideceğim görebilir miyim keseyi yoksa erken mi? belki daha önce sorulmuştur, yazılmıştır; ama okudum okuyabildiğim kadar göremedim.

bence görülür geç döllenme olmadıysa.kese gözükür de kalp atışları pek belli olmuyor.6 7 haftlık olması gerekiyormuş.

günaydın bayanlar..
bende 2 gün önce kan testinden öğrendim SAT 3 Aralık..Ancak keseyi bizde göremedik haftasonu bi daha gidicem artık görene kadar her hafta dr.dayım:)Hayırlısıyla herkes meleklerini alır kucağına inşallah..

Son düzenleme:
günaydın tebrik ederim adamavi bu aralar görürsün keseyi merak etme.gözünaydın tekrar.

hoşgeldin canım.. umarım çok nazlanmadan gösterir kendini meleginiz :)) güzel haberlerini bekliyoruz..

kızlar bende çoğul gebelik diye sanırım 200lük verdi . vajinal alıyorum hemde 3 kere günde. zamanınıda geçirme dedi özellikle...o bile uyku yaptı. dünden beri uyuyorum.

kızlar bende çoğul gebelik diye sanırım 200lük verdi . vajinal alıyorum hemde 3 kere günde. zamanınıda geçirme dedi özellikle...o bile uyku yaptı. dünden beri uyuyorum.

çoğul mu?ikiz mi olcak?ne güzel..çok şanslısınız demek ki..
düşüğe karşı mı verdi dr bu ilacı?ben sordum dr.a kanama olmadan kullanmana gerek yok dedi acaba kullansam zararı olur mu ki?

çoğul mu?ikiz mi olcak?ne güzel..çok şanslısınız demek ki..
düşüğe karşı mı verdi dr bu ilacı?ben sordum dr.a kanama olmadan kullanmana gerek yok dedi acaba kullansam zararı olur mu ki?

3üz şu an için. her an akanama olabilir dedi. çok ufaktı keseler. sanıyorum kanama ise dursun diye düşündü. hemde çok alıyorum güne 3 kere ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…