istemedigimden degil çok şaşırdım hiç beklemiyordum elimden düşmüyor hiç ultrason görüntüsü:)
Harika o zaman,keyfini çıkaralım
kesinlikle hatta bu tadını çıkarma olayını abartalım eşlerimiz çeksin..benim nazlanacak etrafımda eşimden başka kimse yok ailelere uzak oldugumuz için
kesinlikle hatta bu tadını çıkarma olayını abartalım eşlerimiz çeksin..benim nazlanacak etrafımda eşimden başka kimse yok ailelere uzak oldugumuz için
Canım benimm
Olsun sen de eşinden çıkar hepsinin acısını
Ben bu dönemde eşime naz yaptığımda,bu bile hoşuna gidiyor
Bebiş için,bebişle ilgili olan her şeye bayılıyor
merak etme tatlım eşinden başka da kimse nazını çekmiyo
ilahi güldürdün beni Allahda seni güldürsün tekiz annesi bakalım 20 ocakta randevumuz doktor o zaman daha kesin konuşabiliriz dedi saglıklı olsunlarda daha ne dileriz ki
kızlar gerçek isimlerimizi yazalımmı ben bu siteye girdim gireli yani ilk hamileliğimle birlikte 2008 haziran annelerinde başladım oradaki arkadaşlarımla buluşup tanıştık çoğuyla çocuklarımız arkadaş şu anda birlikte büyüttük onları acılarını sevinçlerini birlikte yaşadık inş. gebeliğim devam eder ve sizlerlede görüşüp tanışmak isterim benim adım nicimdeki gibi tamamen ulu orta
Canım ailen biliyor mu bilmiyorum ama
benim ailem öğrendiğinden beri
beni bıktıracak kadar çok düşüyor üstüme
Canım benimm
Olsun sen de eşinden çıkar hepsinin acısını
Ben bu dönemde eşime naz yaptığımda,bu bile hoşuna gidiyor
Bebiş için,bebişle ilgili olan her şeye bayılıyor
sende mi uzaktasın yoksamerak etme tatlım eşinden başka da kimse nazını çekmiyo
esrant antalya merkezdemisin sen ben ortaokul ve liseyi manavgatta okudum yazları ordayım genelde ailem orda hala
görümcem biliyo ve kıskanıyo sanırım
nicleri aklımda tutmak çok zor geliyor haklısın canım çekinebilir herkes ben alışmışım diğer arkadaşlarıma isimleriyle hitab etmeye
bu arada kızlar nasıl zaman buluyosun yazı yazmaya bu kadar ben benim yaramazla çok zorlanıyorum size cvp yazmaya ilk bebişi olanlar hazır olun doğurunca nasıl zaman bulacaksınız bizler çok zorlanmıştık yeni yeni biraz fırsat bulmaya başladık hepimiz
sende mi uzaktasın yoksa
Kızlar bir şey soracağım.
Kayınvalidem süt almış bir tanıdıklarından.
5 kg kadar..
Normalde kaynatıp içerdim ama
şimdi bebiş olunca korktum biraz:18:
iyice kaynarsa bir şey olmaz değil mi?
Sonuçta kutu sütlerin de kalitelisini bulmak zor..
Hiç değilse bu güvenilir,tanıdık yerden..
Hiç su karıştırılmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?