• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle hatta bu tadını çıkarma olayını abartalım eşlerimiz çeksin..benim nazlanacak etrafımda eşimden başka kimse yok ailelere uzak oldugumuz için:(

Canım benimm:48:
Olsun sen de eşinden çıkar hepsinin acısını:1:
Ben bu dönemde eşime naz yaptığımda,bu bile hoşuna gidiyor:69:
Bebiş için,bebişle ilgili olan her şeye bayılıyor:69:

kızlar gerçek isimlerimizi yazalımmı ben bu siteye girdim gireli yani ilk hamileliğimle birlikte 2008 haziran annelerinde başladım oradaki arkadaşlarımla buluşup tanıştık çoğuyla çocuklarımız arkadaş şu anda birlikte büyüttük onları acılarını sevinçlerini birlikte yaşadık inş. gebeliğim devam eder ve sizlerlede görüşüp tanışmak isterim benim adım nicimdeki gibi tamamen ulu orta :60:

ilahi güldürdün beni Allahda seni güldürsün tekiz annesi bakalım 20 ocakta randevumuz doktor o zaman daha kesin konuşabiliriz dedi saglıklı olsunlarda daha ne dileriz ki

:1: evet herşeyden önce sağlık.. sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbim.. benimki de öyle dedi randevumuz 22 ocak..:49:

kızlar gerçek isimlerimizi yazalımmı ben bu siteye girdim gireli yani ilk hamileliğimle birlikte 2008 haziran annelerinde başladım oradaki arkadaşlarımla buluşup tanıştık çoğuyla çocuklarımız arkadaş şu anda birlikte büyüttük onları acılarını sevinçlerini birlikte yaşadık inş. gebeliğim devam eder ve sizlerlede görüşüp tanışmak isterim benim adım nicimdeki gibi tamamen ulu orta :60:

Canım sanal ortamda isimler paylaşılmak istenilmeyebilir.
Ben de istemem mesela..
Ama zamanla elbet birbirimizi tanıdıkça
Rahatlıkla paylaşabiliriz..

Canım benimm:48:
Olsun sen de eşinden çıkar hepsinin acısını:1:
Ben bu dönemde eşime naz yaptığımda,bu bile hoşuna gidiyor:69:
Bebiş için,bebişle ilgili olan her şeye bayılıyor:69:

elimden geleni yapıcam:)yazık ya gitmiş battaniye almış eşim

esrant antalya merkezdemisin sen ben ortaokul ve liseyi manavgatta okudum yazları ordayım genelde ailem orda hala

nicleri aklımda tutmak çok zor geliyor haklısın canım çekinebilir herkes ben alışmışım diğer arkadaşlarıma isimleriyle hitab etmeye :1:

bu arada kızlar nasıl zaman buluyosun yazı yazmaya bu kadar ben benim yaramazla çok zorlanıyorum size cvp yazmaya ilk bebişi olanlar hazır olun doğurunca nasıl zaman bulacaksınız bizler çok zorlanmıştık yeni yeni biraz fırsat bulmaya başladık hepimiz

Son düzenleme:
Kızlar bir şey soracağım.
Kayınvalidem süt almış bir tanıdıklarından.
5 kg kadar..
Normalde kaynatıp içerdim ama
şimdi bebiş olunca korktum biraz:18:
iyice kaynarsa bir şey olmaz değil mi?
Sonuçta kutu sütlerin de kalitelisini bulmak zor..
Hiç değilse bu güvenilir,tanıdık yerden..
Hiç su karıştırılmıyor..

nicleri aklımda tutmak çok zor geliyor haklısın canım çekinebilir herkes ben alışmışım diğer arkadaşlarıma isimleriyle hitab etmeye :1:

bu arada kızlar nasıl zaman buluyosun yazı yazmaya bu kadar ben benim yaramazla çok zorlanıyorum size cvp yazmaya ilk bebişi olanlar hazır olun doğurunca nasıl zaman bulacaksınız bizler çok zorlanmıştık yeni yeni biraz fırsat bulmaya başladık hepimiz

Evet işte cevabı sen vermişsin canım:1:
Benim mesela henüz bebişim yok..
Eşim de işte şu anda:14:
E doğal olarak bolca yazabiliyorum..
Bebişlerimiz yanımızda olsun da,yazmasak da olur:)

Kızlar bir şey soracağım.
Kayınvalidem süt almış bir tanıdıklarından.
5 kg kadar..
Normalde kaynatıp içerdim ama
şimdi bebiş olunca korktum biraz:18:
iyice kaynarsa bir şey olmaz değil mi?
Sonuçta kutu sütlerin de kalitelisini bulmak zor..
Hiç değilse bu güvenilir,tanıdık yerden..
Hiç su karıştırılmıyor..

yazın bununla ilgili bir egitime katılmıştım kesinlikle önermiyorlar sütün içindeki mikroorganizmalar ısı yavaş yavaş arttıgı için kendine bi koruyucu bir kapsül oluşturuyormuş sogumaya başlayıncada kapsülünden kurtuluyormuş pastörize sütler şoklanıyor mesela anında 100 dereceden eksi yüzdereceye gibi böylece kapsül yapacak vakit bulamıyormuş bizim zeki mikrolar

Back