arkadaşlar doktor bende hiç hcg bakmadı direk ultrasona baktı ve bidahaki randevum 20 ocakta geç mi sizce
dediklerine katılıyorum amannnn diyorum ne olacaksa olacak kısmette varsa zamanıysa dünyaya gelecek tadını çıkarayım üzmeyeyim diyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum...Herhalde yarın ki dr korkusu sardı birazcık beni...
Ultrasonda keseyi gördüyseniz eğer
zaten doktor bebişin kaç haftalık olduğunu anlamıştır canım.
Diğer randevu için de geç değil.
Ben de 18 Ocak'ta gideceğim tekrar doktora,ilk geçen hafta gitmiştim.
7. haftaya tekabül ediyor,sende de öyle mi?
doktor ultrasonda bakerken konuşmak için erken ama ikize benziyor dedigi andan itibaren hiç birşey sormak gelmedi aklıma yani doktora hiç kaç haftalık falan demedim sat göre 5 haftalık şuan eşimde benim pimpirikli oldugumu düşünmeye başladı başka bir doktoara daha gidelim istersen diyor ama tavsiye üzerine gitmiştim bu doktora çok başarılı oldugunu duymuştum
Ultrasonda keseyi gördüyseniz eğer
zaten doktor bebişin kaç haftalık olduğunu anlamıştır canım.
Diğer randevu için de geç değil.
Ben de 18 Ocak'ta gideceğim tekrar doktora,ilk geçen hafta gitmiştim.
7. haftaya tekabül ediyor,sende de öyle mi?
kızlar merhaba son adet tarihim net olmamakla birlikte 30 kasım.2 ocakta çok silik çıktı ikinci çizgi.4 ocakta kanda baktırdım 52.78 çıktı.doktorumsata göre değerin çok düşük dedi.herşey olabilir heveslenme dedi.dış gebelik,kimyasal gebelik.yarın tekrar kan vericem.değerlere bakılacak.bugün ara ara pembe lekelenmelerim oldu.şuan bişey yok.belim ve karnım ağrıyor.doğalyolla oldu gebelik.ne durumdayımm ben kızlarrrrr.doktor geçte döllenmiş olabilir dedi.
doktor ultrasonda bakerken konuşmak için erken ama ikize benziyor dedigi andan itibaren hiç birşey sormak gelmedi aklıma yani doktora hiç kaç haftalık falan demedim sat göre 5 haftalık şuan eşimde benim pimpirikli oldugumu düşünmeye başladı başka bir doktoara daha gidelim istersen diyor ama tavsiye üzerine gitmiştim bu doktora çok başarılı oldugunu duymuştum
merhaba esrant bende dün dayanamadım gittim ilk randevuma şükürler olsun keseyi gördük. 22 ocakta kalp atışı için çağırdı.. 8 mm miş kese yaklaşık 5 haftalık dedi..
arkadaşlar hamileliğimi öğrendim va aranıza katılmaya karar verdim. kısmetse bende 12 eylül annesiyim.ama henüz doktora gitmedim. gebeliğimi öğrenene kadar çok şiddetli bulantım vardı artık yok. salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah hayırlı haberler alırım. buarada 2 çocuk annesiyim 3,gebeliğim.
arkadaşlar hamileliğimi öğrendim va aranıza katılmaya karar verdim. kısmetse bende 12 eylül annesiyim.ama henüz doktora gitmedim. gebeliğimi öğrenene kadar çok şiddetli bulantım vardı artık yok. salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah hayırlı haberler alırım. buarada 2 çocuk annesiyim 3,gebeliğim.
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahh.. 3.yü kız yada erkek olsun diyemi istediniz yoksa plansız bi hamilelikmiydi?
aynı ruh halindeyiz desene, ben de sabah 8.30'da kontrole gidiyorum 10 gün ne çabuk geçti, gel kalp atışlarına bakarız sonra tahlillerimizi yaparız demişti..
ilk keseyi görmeye gideceğimiz günün gecesinde hiç uyuyamamıştım acaba dış gebelik var mı, kese görünecek mi diye.. şimdi de kese sağlıklı mı kalp atışlarını görebilecek miyiz diye başladım gerilmeye.. yapmayayım diyorum, elimde değil.
yarın 6+0 günümüzdeyiz, hepimiz için hayırlısı..
teşekkür ederim 2 kızım var planlı hanmilelik inşallah erkek nasip eder rabbim ama herşeyin hayırlısı.. sağlıklı olsun.
Merhaba hoşgeldin aramıza
Bir hayli tecrübeliymişsin,bize de yardımcı olursun burada
Hep birlikte ilerleriz..
İnşallah güzel haberler alırsın
Neden karamsarlığa kapıldınız,ikiz istemediğiniz için mi:44:
esrantt birinci sayfa süper olmuş tatlım ellerine sağlık
gözün aydın keseyi görmüşsün aryamina.. bende dün ikiz der mi diye baktım ama demedi tekizmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?