• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim kanamam oldu dr gittim testler yaptı ultrasonda baktı keseyi gördü ama bebek görünmedi onun için 2 hafta sonra tekrar gidicem. dr kanamam alduğu için progesteron ve aspirin verdi progesteronu 3 ay aspirini doğuma kadar kullanıcam. aranızda progesteron kullanan var mı?bana dokunuyo sanki onu kullandığım zaman kendimi iyi hissetmiyorum midem çok bulanıyor ve yataktan kalkamıyorum sizdede aynı etkiler oluyor mu?

selam cnm. dun ben de gittim doktora bana da aynısı dedi kese göründü ama 2 hafta sonraya kalp atısları icin randevu verdi. dun hafif bi lekelenme oldu bende de doktora gitmeden once. 3 ay progesteron kullanacaksın dedi daha 2 tane aldım yan etkisi olmadı bende ama benim mide bulantımda daha baslamadı..umarım sağlıklı haberleri alırız 2 hafta sonra:)

Nick____Şehir____Yaş____Kilo____Boy____SAT____Bekl enen doğum tarihi

asi_83____Denizli____27____72____1.60____25 kasım____2Eylül
mrwmstf ____Diyarbakır____23____59____1.65____25 kasım____1 eylül
Schatzi87____Şırnak____24____54____1.70____25 kasım____1 eylül
Sevgiso ____?____?____?____?____25 kasım____?
Sebatt ____?____?____?____?____26 kasım____?
dtekin_____İstanbul____?____86____26 kasım____1eylül
Dmlonr____Istanbul____29____54____168____27 kasım____ 3 Eylül
Kalbimiz____?____?____?____?____27 kasım____?
dm-86 ____İstanbul____25____64____1,70____27 Kasım____1 Eylül
Esrant____?____?____?____?____28 kasım____?
lithium84____Balıkesir____27____49____1.60____28 Kasım____4 Eylül
nehirinannesi____İstanbul____29____74____1.60____2 8 kasım____4 Eylül
Puiko____İstanbul____37____59____1.72____29 kasım____5 eylül
scuba____?____?____?____?____?____?
sirinegzm____İstanbul____29____53____1.60____3 Aralık____10 Eylül
BelizBerkin____Ankara____30____62____1.78____4 aralık____10 eylül
lila5____?____?____?____?____4 aralık____10 eylül
elmakurdumusun____İstanbul____30____70____1.57____ 4 Aralık____10 Eylül
lightlife____İstanbul____32____87____1,70____5 aralık____11 eylül
Pembedana____İzmir____30____59____1.60____5 aralık____11 eylül
asktutkunu____?____?____?____?____10 aralık

bu mesajıma alıntıyla cevapla de ve burdaki bilgileri ekle listeye. Son adet tarihine göre sıralama yapıyoruz...

pdrseda____izmir____30_____75_____1.72____2 aralık_____8 eylül

beni de ekler misiniz :)

Arkadaşlar ben 2 yıldır deniyorum fakat olmadı... Bu ay ilkkez 3 gün reglim gecikti. Biraz önce kan testi yaptırdım 5 gibi sonucu alıcam. Umarım bende aranıza katılabilirim :))

günaydın kızlar bişey sorucam size göğüsü şiş acıyanlara arada acı yok olup sonra ara ara geliyormu yoksa her zaman acıyomu benim her zaman acımıyo bazen acıyo bazen acımıyo

walla benim sürekli sızlıyo ve cok şiş yumurtlamam bittiğinden beri böyle. sadaca bi kaç gun biraz azaldı gibi hala siddetli ozellikle ucları.

Arkadaşlar ben 2 yıldır deniyorum fakat olmadı... Bu ay ilkkez 3 gün reglim gecikti. Biraz önce kan testi yaptırdım 5 gibi sonucu alıcam. Umarım bende aranıza katılabilirim :))

hayırlısı olsun tatlım insallah 5 gibi mujdeni duyarız.. hayırlı haberlerini bekliyoruzz :)

ben de galiba hamileyim. galiba diyorum çünkü sadece idrar testine göre konuşuyorum bu sabah yaptım.
sat 6 aralık. yaş 27. kilo 51. boy 1.65 .
bir de bir şey sormak istiyorum. testteki ikinci çizgi control çizgisi kadar koyu değil normal mi?

tatlım benm de cok silikti ve 4 tane yaptım silik cıksa bile cıkması onemliymiş. gozun aydın sekerim :)

kızlar merhaba... dün gece sabaha karşı yatakta dönerken inanaılmaz bir ağırlık ve sızı hissettim göğüslerimde. sanki taş gibiydi gögüslerim, kımıldayamadım inanınki... korktum hatta, kabus gibiydi.... ama daha sonra kendiliğinden geçti... bu daha önceki hamileliğimde de olmuştu 1 kere. bir şey eksikliğinden mi acaba? yada tavan yapmış hormonlardan mı?:nazar:

arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olsun öncelikle,benim de sat 30 kasım. beni de ekler misiniz,yumurtlama günüm 14 aralık eminim bebiş o gün hayata tutundu.hesaplamaya göre 5+4 görünüyo şuan da salı günü yani tam 6+0 ken gitsem bebiş görünür mü geç kalmadım değil mi

merhaba hanımlar,yni katılıyorum aranıza :46: ben de 5+2 hamileyim,sat 2 aralık yumurtlama 16aralktı lısteden kendımı de görmek isterim:emir_bebek: otomatik hesaplayıcıya gör 8 eylülde görünüyor dğoğum allahım izin verirse...sadece bır kez dr.a gıttım 3 gun önce testlarım yapıldı falan öküz bır dr.un tekıydı ultrasonla bakmadı,pazartesi yeni bir dr.a gıdıcem özel hastaneye..orda bakarlar demi ultrasonla bebegım görunur demi?yoksa erken mi daha?
kafam karışık bıran önce gıdeyım dıyorum düşük rıskı var mı yokmu ultrasonda gorunur sanırım,bilmedıgımız ıcın eşimle ilişkı ysagı da koydum kendı kendıme:) tüm bunların cevabını bır an önce alsam ıyı olur sanırsam..

oh içim rahatladı kızlar demekki göğüs hassasiyeti değişebiliyor benim ne zaman kese gözükcek ya offf daha dışmı içmi belli değil dedi dr. pazartesi kan vercem yine değerlerine bakılcak sanırım 2ye katlaya katlaya gitmesi gerek inş. olur

merhaba hanımlar,yni katılıyorum aranıza :46: ben de 5+2 hamileyim,sat 2 aralık yumurtlama 16aralktı lısteden kendımı de görmek isterim:emir_bebek: otomatik hesaplayıcıya gör 8 eylülde görünüyor dğoğum allahım izin verirse...sadece bır kez dr.a gıttım 3 gun önce testlarım yapıldı falan öküz bır dr.un tekıydı ultrasonla bakmadı,pazartesi yeni bir dr.a gıdıcem özel hastaneye..orda bakarlar demi ultrasonla bebegım görunur demi?yoksa erken mi daha?
kafam karışık bıran önce gıdeyım dıyorum düşük rıskı var mı yokmu ultrasonda gorunur sanırım,bilmedıgımız ıcın eşimle ilişkı ysagı da koydum kendı kendıme:) tüm bunların cevabını bır an önce alsam ıyı olur sanırsam..

bu arada folik plus kullanıyorum günde 3 tane,mide bulantım hhiç olmadı belki de olmıcak,öyle yerleşme kanaması falan da olmadı..sadece akıntım var beyaz, birazda iştahım acıldı o kadar hiç bir şıkayetım yok hamılelık böyle gecıyosa ıyı valla ohhh :emir_bebek: :nazar:

hayırlı olsun canım o yasağı bende koydum kendi kendime 2.5 ay önce düşük yaptım bu sefer bişey olmasın istiyorum

hayırlı olsun canım o yasağı bende koydum kendi kendime 2.5 ay önce düşük yaptım bu sefer bişey olmasın istiyorum[/QUOT
tesekkur ederım canım çok sağol,demkkı haklıyım yasak koymakta cunku hıcbirşey bılmıyorum bebekle ılgılı daha goruntulenmedı yavrucagızım :(çok mu erkendi de bakmadı acaba dr.ben anlamadım 5 haftalık ultrasonla hgörulmezmi?

bilemiyorum canım ben oğlumda baya bi zaman geçince öğrenmiştim hemen kese kalp atışı falan hali hazırdaydı beklemek zorunda kalmamıştım :))

merhaba bende aranıza yeni katıldım... 3 ocak günü test yaptım ve çift çizgiyi gördüm... salı günü doktora gidicez bebişimizi görmeye. allah nasip ederse benim hesaplamalarıma göre 11 eylül gibi görünüyor doğumumuz hayırlısı bakalım :3:

arkadaşlar hepimize hayırlı uğurlu olsun öncelikle,benim de sat 30 kasım. beni de ekler misiniz,yumurtlama günüm 14 aralık eminim bebiş o gün hayata tutundu.hesaplamaya göre 5+4 görünüyo şuan da salı günü yani tam 6+0 ken gitsem bebiş görünür mü geç kalmadım değil mi kendimi de listede görmek istiyorum :)

merhaba bende aranıza yeni katıldım... 3 ocak günü test yaptım ve çift çizgiyi gördüm... salı günü doktora gidicez bebişimizi görmeye. allah nasip ederse benim hesaplamalarıma göre 11 eylül gibi görünüyor doğumumuz hayırlısı bakalım :3:

merhba ben de senın gıbı yenıyım, hoşgeldikk:) hayırlı ugurlu olsun bebegın işallah sağ salim kucagna alırsın:emir_bebek:

bilemiyorum canım ben oğlumda baya bi zaman geçince öğrenmiştim hemen kese kalp atışı falan hali hazırdaydı beklemek zorunda kalmamıştım :))

kaç haftalıkken öğrendın hamıle oldugunu?acaba kacıncı haftada alınıyor ki kalp atışı?ben sinopta oturuyorum samsuna gıtcem dr. için git gel zor olcak benım ıcın o yüzden erken mı dıye sordum :26:

Back