2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çatlaklar için şimdiden krem kullanmaya başlasakmı ki benim göbek rahat 4 aylık gibi,sen daha önce hangi kremi kullanmıştın

şekil bozukluğu kalmaz inşallah gerçi emzirmeye başladığımızda geçer herhal...

şekil bozukluğu derken biri küçük biri büyük kalmaz ama fazlasıyla pörsüyecek o belli... benim kızımda öyle olmuştu, emziriken iyi ama kestikten sonra şekil şemal gitti, zamanla toparlanıyor fakat çatlaklar ve sarkma gitmiyor tabi,

Annemin de çok sütü olmuş, ablam emiyomuş ama yine de bitiremiyomuş, sütler de memenin icinde kaldigi icin peynirleşmiş, kocakarinin biri anneme göğislerini sık peynir çözülür sütler akar demiş. annem de sıktıgı icin göğüslerindeki kaslar ezilmiş ve haliyle sarkma olmuş. Ama aslinda sadece sıcak bir bez koyması gerekiyomus goguslerinin ustune o zaman sarkmazmıs. aklınızda olsun. bunu daha once de yazmıstım burda ama hatırlatmak istedim.

her emzirmeden sonra mı sıcak bez konulacak???

canım ne kadar sarkmayacak, bu emzirmeyi bırakmaya yakın olacak birşey değilki, şimdi bile kocaman oldular, emzirirken bu dahada büyüyecek, e sarkan derinin toparlanması da aynı karın bölgesi gibi oluyor, biraz zor yani,

yok peyynirleşme olursa konmalı imiş.

tünaydın arkadaşlar
yazdılkarınızı okudumda bu peynirleşme olayı çok enteresan
benım kardeşimin eşide çalıştığı için gündüz işyerinde sağıyordu sütünü dr. bebeğe bekletilmiş süt verme diyordu

hadi yaaa, çalışanlar ne yapacaklar peki??? mecburen sağıp gidecekler yoksa çocuk mama yiycek

sohbetin oratsına atladım kusura bakmayın... ben de 2009 eylülde 2. bebeğimi aldım kucağıma..

bi bakiim dedim yeni heyecanlara... allah hepinize sıkıntısız bi hamilelik nasip etsin..

kullan tabi
cildin şimdiden esnemeye başlasın... geç kalmayın kızlar.. pişman olursunuz
2 çocuk annesi olarak söylüyorum

canım sen kaçıncı ayda başlamıştın
benım bıraz kaşıntı oluyo göbeğimde hamile kalmadan önce karnım göbeğim hiç yoktu tahta gıbıydı o yuzden bayaaaa gobeğim var gıbı haftaya dr. gıdınce sorucam baslıyımmı kreme dıye

sohbetin oratsına atladım kusura bakmayın... ben de 2009 eylülde 2. bebeğimi aldım kucağıma..

bi bakiim dedim yeni heyecanlara... allah hepinize sıkıntısız bi hamilelik nasip etsin..
Allah analı babalı büyütsün yavrularınııı

peki sana 1 soru arkadaşlarla sabah burda konuştuk yaz hamileiği berbat diye deneyimlerini paylaşırmısın birde denize veya havuza girdinmi

ben birini temmuzda birini de eylülde doğurdum...
gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama berbattı

temmuz ve ağustosta kapı dışarıya çıkamadım.
iki ayda 700 tl elektrik faturası ödedik. malum klima... başka türlü dayanamıyordum...

denize de girdim havuza da çok rahatlatıyo insanı...

krem için de geç kalmayın kızlar. bir an önce başlayın..

acaba kaçıncı aydan itibaren krem kullanmamız lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…