sat 26 kasım muht. tarih 01.eylül, istanbul, kilo 86 maşallah diyelim lütfen...........
asi_83____Denizli____27____72____1.60____25 kasım____2Eylül
mrwmstf ___diyarbakır___23___59___1.65____25 kasım___1 eylül
Schatzi87____şırnak____24____54____1.70____25 kasım____1 eylül
Sevgiso ____?____?____?____?____25 kasım____?
dtekin_____istanbul___?____86____26kasım___1eylül
Sebatt ____?____?____?____?____26 kasım____?
Dmlonr____?____?____?____?____27 kasım____?
Kalbimiz____?____?____?____?____27 kasım____?
dm-86 ____istanbul____25____64____1,70____27 Kasım____1 Eylül
Esrant____?____?____?____?____28 kasım____?
lithium84____Balıkesir____27____49____1.60____28 Kasım____4 Eylül
nehirinannesi____?____?____?____?____28 kasım____?
Puiko____istanbul____37____59____1.72____29 kasım____5 eylül
scuba____?____?____?____?____?____?
Belizberkin____ankara____30____62____1.78____4 aralık____10 eylül
lila5____?____?____?____?____4 aralık____10 eylül
lightlife____?____?____?____?____5 aralık____?
Pembedana____izmir____30____59____1.60____5 aralık____11 eylül
asktutkunu____?____?____?____?____10 aralık
kan geldi ya
kımızıydı işteeçok korkuyorum
randevu aldım gidiyorum hemen doktora dua edin bana
canim Insallah korkulacak bir durum degildir sen icini yinede ferah tut olurmu bizide haberdar et mutlaka
kan geldi ya
tamam canım gidiyorum zaten şimdi
kan geldi ya
kan geldi ya
geçen hafta bende aynısı oldu çok korkmuştum.. devam edince progestan almaya başladım, pazatesi kontrole gidicem doktorum sabah akşam fitil olarak kullanmaya devam et dedi.
hamilelikte akıntının da kanamanın da olabileceğini bebek sağlıklıysa ne akıntıların ne kanamanın bebeğe zarar veremeyeceğini söyledi, ancak bebekte problem varsa ne yaparsak yapalım tutunma gerçekleşmez dedi.
benim progestan sonrası lekelenmem kalmadı, fırsat buldukça dinlenmeye çalış çok yorma kendini.
arkadaşlar benim kanamam oldu dr gittim testler yaptı ultrasonda baktı keseyi gördü ama bebek görünmedi onun için 2 hafta sonra tekrar gidicem. dr kanamam alduğu için progesteron ve aspirin verdi progesteronu 3 ay aspirini doğuma kadar kullanıcam. aranızda progesteron kullanan var mı?bana dokunuyo sanki onu kullandığım zaman kendimi iyi hissetmiyorum midem çok bulanıyor ve yataktan kalkamıyorum sizdede aynı etkiler oluyor mu?[/QUOT
geçmiş olsun canım ben de sabah akşam progestan kullanıyorum, dokunuyor diye düşünme mide bulantısı da halsizlik yorgunluk da gebelik hormonlarının artmasıyla ilgili..bana etkisi sadece uykuyu arttırdı..işe yarıyor ya boşver gerisini
arkadaşlar benim kanamam oldu dr gittim testler yaptı ultrasonda baktı keseyi gördü ama bebek görünmedi onun için 2 hafta sonra tekrar gidicem. dr kanamam alduğu için progesteron ve aspirin verdi progesteronu 3 ay aspirini doğuma kadar kullanıcam. aranızda progesteron kullanan var mı?bana dokunuyo sanki onu kullandığım zaman kendimi iyi hissetmiyorum midem çok bulanıyor ve yataktan kalkamıyorum sizdede aynı etkiler oluyor mu?
elmakurdumusun sana da çok geçmiş olsun canım..
Allah beterinden korusun, en keyifli en heyecanlı günlerimizi lekeydi, kanamaydı, sancıydı diye dertlenerek geçiriyoruz ama elde değil ki.. hele ki ben öncesinde iki kez bebeğimi kaybettim şimdi kuru havadan nem kapıyorum nerdeyse..
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?