2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım.., ne güzel, Allah nazarlardan saklasın bebeklerimizi

Keseler dedik..:18:
Atlattık

Kalp atışları dedik:18:
Atlattık

Şimdi sıra tarama ve cinsiyetlere geldi

aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruz yarın doktora gidicez ama büyük ihtimalyine kalp atışını dinletmicek doktor off ya duymak istiyorum ben sağlıklı diyor bebeğime ama ben anlayamıyorum tabi kalbinin atıp atmadığını doktor biliyor çok gıcık bir durum duyulmaz daha diyorlar küçük diyorlar öyleyse duyan arkadaşlarımız nasıl duydu anlamadım ben bu işi yaff

canım kaç haftalıksın sen.
ben 7 haftalıkken duydum, 7 haftanın bitip 8. haftaya girdiğim gün. benim geç döllenme canım.Vajinal ultrasonla bakıp dinletti doktorum.

senin adına çok sevindim, bak iyi ki beklemedin gittin, yok yere için içini yiyecekti..
kocaman bir maşallah diyelim sürprizine :)

folik asitin hamilelikten 3 ay öncesinde kullanımı bebeğin gelişiminde %98 oranda etkilidir ve bu konu kanıtlanmıştır. vucutta birikmez, 400mg günde yeterlidir. aldığımız vitaminlerin içindede folik asit zaten var. hamilelikte ki fatdasını bilmiyorum ama...
bence başka bişey anlatmak istemiş olabilir.

Bana bilgilerini yazarsan eklerim kivim.
Sevgiso senin ne kadarlık ki bebiş:44:
Tickerde 9 hafta diyor,o zaman kesin duyarsın..

senin adına çok sevindim, bak iyi ki beklemedin gittin, yok yere için içini yiyecekti..
kocaman bir maşallah diyelim sürprizine :)

evet canım ama vajinal muayne yine olmadım.karnımdan görüldü.ne acayip di mi.dünde bakıldı ama görülmemişti.çok duygulandım.ağlamadım ama.hemen gelişimi nasıl boyu nasıl her şey yolunda mı sormaya başladım.bir sürü soru eşim gülmeye başladı.dr tabi.ama hakkım değil mi yani........

gözün aydınnnn

mymel çok sevindim canım gözünüz aydın Allah nazarlardan korusun
esrant özlettin kendini kaç gündür göremedim seni?
teyzoşlar biz bugün doktor teyzemize gittik.Allaha çok şükür herşey yolunda. Bebeğimi gördüm yine artık kocaman olmuş 10.haftamıza girdik ama artık resmen bebek şeklini almış kuzucum eklerim bi ara son fotografını.Göbüşü bile çıkmış tombiş tombiş 3.2 cm olmuş boyu ikili test için 14 şubat-20 şubat arası çağırdı doktor. Hayırlısıyla onu da atlatıcaz inşallah..

Canım benim hoşgeldin
Birkaç gündür sık giremedim tatlım,şimdi buralardayım
Maaşallah bebişine annesi,ne de büyümüş öyle
Ben en son 7.haftada gördüm o zaman da daha minicik noktaydı.
İkili tarama için 11.haftada gittiğimde artık tamamen görürüm meleğimi
Net olarak belli oluyor mu canım artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…