kızlar gördüm sonunda bebeğimin kalp atışarını...içim rahatladı
bu arada sordum folic asiti zararlı değil dedi.beslenmeyle alakalı değil dedi.o farklı bir şey dedi.tüm hamilelrin kullanması gerekiyor dedi.çocuğun gelişimi için.içimi rahatlattı.esrant oralardaysan kalp atışını gördü yazabilirsin ....allahım sana şükürler olsun.herkes mutlu olsun herkes bebeğini kucağına alsın
Keseler dedik..:18:
Atlattık
Kalp atışları dedik:18:
Atlattık
Şimdi sıra tarama ve cinsiyetlere geldi
canım ya benim bilgilerim listede var mı?
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruz yarın doktora gidicez ama büyük ihtimalyine kalp atışını dinletmicek doktor off ya duymak istiyorum ben sağlıklı diyor bebeğime ama ben anlayamıyorum tabi kalbinin atıp atmadığını doktor biliyor çok gıcık bir durum duyulmaz daha diyorlar küçük diyorlar öyleyse duyan arkadaşlarımız nasıl duydu anlamadım ben bu işi yaff
bu arada sordum folic asiti zararlı değil dedi.beslenmeyle alakalı değil dedi.o farklı bir şey dedi.tüm hamilelrin kullanması gerekiyor dedi.çocuğun gelişimi için.içimi rahatlattı.esrant oralardaysan kalp atışını gördü yazabilirsin ....allahım sana şükürler olsun.herkes mutlu olsun herkes bebeğini kucağına alsın
canım ya benim bilgilerim listede var mı?
Ben Hiç Hap kullanmadım. Fazla midesi bulanan biri değilim. Mümküm olduğunca Düzgün ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Sadece Doktorum 12. haftadan sonra Kan durumuna göre kan hapı verebilirim dedi. Doktorum Folik asit olan ürünlerden tüketmem gerektiğini söyledi. İstifarda etsen Canın istemesede gene Bu ürünleri tüketmelisin dedi. Zararı Konusunda Fazla Folik asit Vucutta tahribata yol açabilir demişti. Ama Bunca kişi kullanıyor benimde aklım almadı :44: Sizlerde Doktorunuza sorun arkadaşlar. Ama Şunuda Eklemişti Eğer Düzenli ve Sağlıklı Beslenemiyorsan Kullanmalısın demişti.
senin adına çok sevindim, bak iyi ki beklemedin gittin, yok yere için içini yiyecekti..
kocaman bir maşallah diyelim sürprizine :)
canım.., ne güzel, Allah nazarlardan saklasın bebeklerimizi
Bana bilgilerini yazarsan eklerim kivim.
Sevgiso senin ne kadarlık ki bebiş:44:
Tickerde 9 hafta diyor,o zaman kesin duyarsın..
sat 4 aralık
kalp atışını duydum
başka ne gerekli
teşeşkür ederim canım
bu nasıl yazı yaaa hiç gülesim yoktu teşeşkür o da güzel maşallah bana.
mymel çok sevindim canım gözünüz aydın Allah nazarlardan korusun
esrant özlettin kendini kaç gündür göremedim seni?
teyzoşlar biz bugün doktor teyzemize gittik.Allaha çok şükür herşey yolunda. Bebeğimi gördüm yine artık kocaman olmuş 10.haftamıza girdik ama artık resmen bebek şeklini almış kuzucumeklerim bi ara son fotografını.Göbüşü bile çıkmış tombiş tombiş 3.2 cm olmuş boyu ikili test için 14 şubat-20 şubat arası çağırdı doktor. Hayırlısıyla onu da atlatıcaz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?