ya çıldıracam ya hala kalp atışını göremiyorum diyor.küçük diyor.vajinal bakalım görürüz diyor ben anlamadım hiç bir şey.vajinal yaptırmadım ruhsal bunalımdayım .kızlar ne olur yardım edin napim ben
Merhaba,
Bende Eylül annesiyim, birazda acemiyim..)
Karından ultrasonda 8.haftada duyanlar var kalp atışını,bozma moralini şimdiden
Keşke baktırsaydın vajinal böyle daha çok dert olmuş içine..
mymel sıkma canını..ufacık daha bebiş..farklı bi dr.a daha görün, ultrasondan ultrasona değişiyo.her cihazın çözünürlüğü kalitesi farklı,zor olduğunu biliyorum ama içinide ferah tutmaya çalışki bebişin etkilenmesin..
Allahım yardımcımız olsun..
Benim de öyle 5 gün geriden geliyor,birşey olmaz dedi dr.Demek ki geç yumurtlamışsın bu ay dedi.
Eğer ilişki yasak olacak bir durumun yoksa vajinal baktırmakta da bir sakınca yok diye biliyorum ben.
Rahatla birazHaftaya duyarsın miniği bam bam bam diye:)
Merhaba,
Bende Eylül annesiyim, birazda acemiyim..)
sıkmıyorum artık canım.bugün başka dr gidecem bakalım neler olur.hayırlısı canım.bi sorun yok gibi geliyor belirtilerim var en azından canım ya
inşallah canım
merak etme canım herşey yolundadır biz fazla büyütüyoruz bazen..olumlu düşünki olumlu olsun..
dualarım seninle bugün duyarsın inşallah..
evet canım, vajinal bakmada sorun olmuyor, benimde geç döllenme dedi doktorum 6 haftalık duyamadık kalp atışını 7 haftalıkken tekrar çağırdı o zaman duyduk, ama her ikisinde de vajinal yoldan baktı bundan sonraki kontrollerini artık karnımdan yapacakmış. eminim bugün duyacaksın bebişinin sesini ... muhteşem bir duygu..:))
günaydın hanımlar. dün sağlık ocağında tahlil sonuçlarımı aldım. herşey çokk güzel dedi doktor. ne olur olmaz diye demir hapı verdi. duofer kapsül verdi sağlık ocağındaki ebe. aç karnına kullanmam gerekiyormuş. dün sabah aldım aradan 1 saaat geçti ve kustumilacı çıkardım. bu ilaçtan kullanan varmı aranızda. ilacı içtikten sonra çokmu aç kaldımda öyle oldu acaba. yoksa yaramadımı bana
demire biraz daha geç başlanılmıyor mu canım? kafanı karıştırmak gibi olmasın ama...ben sadece elevit kullanıyorum şu an.içinde demir de var diye biliyorum ama belki senin demir değerin düşük diye vermişlerdir.doktorun sağlık ocağında mı çalışıyor yoksa pratisyene mi gittin?
günaydınlar kızlar...bu aralar topik biraz sakin şimdi herkes 2li test zamanını bekliyor.2li testler yapılmaya başlansın siz o zaman görün burayı :)) şimdi herkes benim gibi 10.haftayı doldurmayı bekliyor galiba
bebişi göremeyen kalp atışını duyamayan arkadaşlarım..biliyorum çok zor bu belirsizlik ama yaptığınız stresin bebeğinize yansıdığını unutmayın.ben de çok evhamlıyımdır paniğimdir ama etrafımdaki arkadaşlarıma bakıyorum bazıları o kadar rahattı ki hamilelikte hiçbir şeyi kafaya takmadılar, ne 2li ne 3lü test, ilk muayenelerine bile 2.ayda gittiler.sorunsuz bir hamilelik geçirdiler bebişleri de sapasağlam. tabi herşeyin aşırısızı zarar. çok da relax olmamak lazım.
mymel canım kaç gündür kendine eziyet çektiriyorsun.vajinal muayenin gebeliğe hiçbir zararı yok ki...hele senin durumunda yapılması gerekli bence bir an önce düzgün bir yerde yaptır ve kurtul stresinden
benim dr.um 10.haftabaşına verdi randevuyu..ikili test 11inde diilmiydi?gerçi iyi olmuş zaten bekleyemem ben o kadar
dr.um banada aynı şeyi söyledi..kendi kendinize durmadan yazıyosunuz bişeyler,hamilelik hastalık değil teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz yoksa eskiler bilirmiymiş dr.a gitmeyi, keseyi kalp atışını izlemeyi dedi sustum bendehani hak veriyoruz tamam da insanoğlu napalım merak etmeden duramıyoruz işte.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?