hoşgeldin canım..hayırlı olsun hamileliğin
fındığımız ve annesine günaydınnnnnnnnnnnn
Herkese merhaba,
ben de kısmetse eylül annesi adayıyım.
20.haftamızdayız.
hepimize güzel bir hamilelik ve sağ salim bebeklerimizi kucaklayacağımız günler diliyorum.
günaydıııın biz geldik fındğımlaaa nasılsınızzzz kızlarr umarım bıdışlarda sizde iyisinizdir
inşallah canım sırt ağrıların nasıl oldu şekerim.........
ay burda bi yatak olsa kafamı koymadan uyumaya başlarım herhalde. kızlar toplu uyuma eylemi yapsak nasıl olur.. :93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:
evdeki bacılar benim yerimede uyuyun... :93::93::93:
Herkese merhaba,
20.haftamızdayız.
hepimize güzel bir hamilelik ve sağ salim bebeklerimizi kucaklayacağımız günler diliyorum.
günaydıııın biz geldik fındğımlaaa nasılsınızzzz kızlarr umarım bıdışlarda sizde iyisinizdir
ben çok iyiyim bugünnnn
hiç iş yapasaım yok yahuuuuuuuuu
damlacım merhaba:80:eğitimi ev de yapsananıza
Ay Damlaaaa çok yaşa sen, ben de ne zamandır sölicem sölicem utanıyorum, ilk sen söyledin diye söylemiyorum, zaten söylücektim ama ben de altıma kaçırıyorummmm, hapşurmaktan korkar oldum. yolda yürürken gelirse eger, bi duruyorum ayakta bacak bacak üstüne atar gibi yapıp kıstırıyorum öyle hapşuruyorum yoksa kaçıyo vvalla. çok kötü bişiiiiiiii.
hoşbulduk canım.hoşgeldin canım aramıza, listede adın var mı? esrant arkadaşımıza mesaj atabilirsin.
günaydın canım, biz iyiyiz ya sen nasılsın
Ay Meloooooş, dün hiçbiyerim ağrımadı, nasıl uyudum nasıl uyudum sana anlatamam, ha yetti mi uyku dersen tabi ki yetmedi ama en azından kaliteliydi. Meloş ben bebegimin dogdugunu gordum.çarşamba akşamı hürremin oğlu gülümsedi ya hani hürreme kocaman seyredenler bilir , ondan etkilendim heralde. aynı öyle gülümsedi bana. kumral sacli açık kahve gözlü dünya tatlısı güler yüzlü, hala etkisindeyim rüyanın.
ben eylemin sözcüsü bile olurum, uyandıktan sonra tabe:)
hayırlı olsun hoşgeldin aramızaaaaa. yolu yarılamıssın bile, Allah tamamına erdirsin.
hoşgeldin tatlım, iyiyiz biz sen nasılsın?
gülay bana uyar nerde ve nezman yapıcaz bu eylemiii yatakları kim alıcak
Herkese merhaba,
20.haftamızdayız.
ben eylemin sözcüsü bile olurum, uyandıktan sonra tabe:)
?
ask olsun niye utaniyosun ben cok duyuyorum etrafimda hamilelikte normal canimama disarda olunca cok zor tabi napalim bu bebisler maymun etti bizi
günaydın herkese nasılsınz ben cok heyecanlıyımmm saat 1de oglusumu gorecegım deee
günaydın herkese nasılsınz ben cok heyecanlıyımmm saat 1de oglusumu gorecegım deee
aramıza hoşgeldinizzzallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Herkese merhaba,
20.haftamızdayız.
ay kıyamam size yaaaaaaaaayaa sorma melos sinir oldum zaten bu egitim olayina. Epi topu 3-5 gun kalicak onun 2 gunu egitimle geciyo bi de uzak bize bayaa yolda zaman geciyor aksami buluyor eve gelmesi neyse bugun son
ask olsun niye utaniyosun ben cok duyuyorum etrafimda hamilelikte normal canimama disarda olunca cok zor tabi napalim bu bebisler maymun etti bizi
:
hoşgeldiiiiiiin, kız mı erkek mi?
şöyle kaz tüyü yatak yastık,yattın mı gömülüyosun.. offffffffffffffffff
hoşgeldiiiiiiin, kız mı erkek mi?
ben uyurken bile olabilirim, ömüre göre hem söyleniyorum hem horluyorum
hosbuldum canımmm...amınn inşşş guzel haberlerle gelırızzz....hem de ne maymun, altımı bağlıcam yakında :)
Hoşgeldin canım, hadi bakalım heyecan doorukta. güzel haberlerle gel inşallah.
yehuuuuu selam soyle kuzucugaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?