2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba,
ben de kısmetse eylül annesi adayıyım.
20.haftamızdayız.
hepimize güzel bir hamilelik ve sağ salim bebeklerimizi kucaklayacağımız günler diliyorum.

hoşgeldin canım aramıza, listede adın var mı? esrant arkadaşımıza mesaj atabilirsin.

günaydıııın biz geldik fındğımlaaa nasılsınızzzz kızlarr umarım bıdışlarda sizde iyisinizdir

günaydın canım, biz iyiyiz ya sen nasılsın

inşallah canım sırt ağrıların nasıl oldu şekerim.........

Ay Meloooooş, dün hiçbiyerim ağrımadı, nasıl uyudum nasıl uyudum sana anlatamam, ha yetti mi uyku dersen tabi ki yetmedi ama en azından kaliteliydi. Meloş ben bebegimin dogdugunu gordum.çarşamba akşamı hürremin oğlu gülümsedi ya hani hürreme kocaman seyredenler bilir , ondan etkilendim heralde. aynı öyle gülümsedi bana. kumral sacli açık kahve gözlü dünya tatlısı güler yüzlü, hala etkisindeyim rüyanın.

ay burda bi yatak olsa kafamı koymadan uyumaya başlarım herhalde. kızlar toplu uyuma eylemi yapsak nasıl olur.. :93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:
evdeki bacılar benim yerimede uyuyun... :93::93::93:

ben eylemin sözcüsü bile olurum, uyandıktan sonra tabe:)
Herkese merhaba,
20.haftamızdayız.
hepimize güzel bir hamilelik ve sağ salim bebeklerimizi kucaklayacağımız günler diliyorum.

hayırlı olsun hoşgeldin aramızaaaaa. yolu yarılamıssın bile, Allah tamamına erdirsin.

günaydıııın biz geldik fındğımlaaa nasılsınızzzz kızlarr umarım bıdışlarda sizde iyisinizdir

hoşgeldin tatlım, iyiyiz biz sen nasılsın?

birşey sorabilir miyim?
kaç haftalık hamile olduğunuzu gosteren mesajlarınızın altındaki resmi oluşturdum, ama nasıl burada görünmesini sağlayacağım bilemiyorum...
Ne yapmam gerekiyor

sıkma canını lütfen kist ile doğuran bir arkadaşım var, hiçde sorun yaşamadı, senin de belki geçmiş yada yanlış görülmüş olabilir, geçmiş olsun canım, ama üzülme lütfen.[/QUOTE]

işalh canım insan ister istemez takıyo unutuyorum sonra aklıma geliyo işte ne olcak diye.ayy rüyamda dra gidiyorum dr sapık çıkıyo abuk subuk muhabetler yapıyo diyorum bu nasıl dr ben geldim hani çok iyiydi diyorum :) (burdan okumuştum iyi olduğunu )

ben çok iyiyim bugünnnn
hiç iş yapasaım yok yahuuuuuuuuu
damlacım merhaba:80:eğitimi ev de yapsananıza

yaa sorma melos sinir oldum zaten bu egitim olayina. Epi topu 3-5 gun kalicak onun 2 gunu egitimle geciyo bi de uzak bize bayaa yolda zaman geciyor aksami buluyor eve gelmesi neyse bugun son

ask olsun niye utaniyosun ben cok duyuyorum etrafimda hamilelikte normal canim ama disarda olunca cok zor tabi napalim bu bebisler maymun etti bizi

hoşgeldin canım aramıza, listede adın var mı? esrant arkadaşımıza mesaj atabilirsin.

günaydın canım, biz iyiyiz ya sen nasılsın
hoşbulduk canım.
hayır listede adım yok,
açıkcası forumu kullanma noktasında acemiyim
mesajı da denerim atmayı

ohhh iyi maşallah ben de dün akşam iii uyudum.işten çıktım oyurma odasında şekerleme yaptım pc yi açmaya halim bile yoktu....bu aralar uyku iyice bastırıyor...
tatlı kuzum rüyana mı girmiş...maşallah anneye görünürmüş zaten...ben de bundan 1 ay önce gördüm..ultrasyondan bana gülümsüyordu ama tv ekranı gibi bezlenmiş hatta saçlarıda kıvırcık....
allahım sağlıklı kucağımıza nasip etsinnnnnnn

gülay bana uyar nerde ve nezman yapıcaz bu eylemiii yatakları kim alıcak

şöyle kaz tüyü yatak yastık,yattın mı gömülüyosun.. offffffffffffffffff

Herkese merhaba,
20.haftamızdayız.

hoşgeldiiiiiiin, kız mı erkek mi?

ben eylemin sözcüsü bile olurum, uyandıktan sonra tabe:)
?

ben uyurken bile olabilirim, ömüre göre hem söyleniyorum hem horluyorum

ask olsun niye utaniyosun ben cok duyuyorum etrafimda hamilelikte normal canim ama disarda olunca cok zor tabi napalim bu bebisler maymun etti bizi

hem de ne maymun, altımı bağlıcam yakında :)

günaydın herkese nasılsınz ben cok heyecanlıyımmm saat 1de oglusumu gorecegım deee

Hoşgeldin canım, hadi bakalım heyecan doorukta. güzel haberlerle gel inşallah.

aramıza hoşgeldinizzz allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

teşekkur ederim canım...
anne olma heyecanını aynı dönemde doğum yapacak diğer annelerle birlikte yaşamak çok güzel:)
dilerim buradan hep güzel ve mutlu haberler yayılır:)

erkek anneleri isim ne düşünüyosunuz? ben kız olsa düşündümde erkek ismi bulamıyorum

ay kıyamam size yaaaaaaaaa
inşallah erken gitmez doyulmaz kocalara...
allahım yardımcın olsunnn minik erkeğimiz napıyor bakalım..
günaydın herkese nasılsınz ben cok heyecanlıyımmm saat 1de oglusumu gorecegım deee

günaydın tatlım...selam söyle oğluşa bizide habersiz bırakma olur mu

şöyle kaz tüyü yatak yastık,yattın mı gömülüyosun.. offffffffffffffffff

hoşgeldiiiiiiin, kız mı erkek mi?

ben uyurken bile olabilirim, ömüre göre hem söyleniyorum hem horluyorum

yatak bulduk da kaz tüyümü arıyon lennnnnnnnnnnnnnnnnn

hem de ne maymun, altımı bağlıcam yakında :)

Hoşgeldin canım, hadi bakalım heyecan doorukta. güzel haberlerle gel inşallah.
hosbuldum canımmm...amınn inşşş guzel haberlerle gelırızzz....
yanı ces guldum baya sana he ama haklııısn ya benmde azıcık gelse kosuyorm ama henuz alt baglama samasına gelemdık bızz
yehuuuuu selam soyle kuzucugaa

soylerım kuzummm ...nasılsın bakıyım ask kacamagınız nasıl gıdyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…