yahu reklamın süresi belli onda abuk subuk kanal açacağına bnmde bakacağım bişi açç
gör bak neler yapcam ben ona şimdide fosur fosur uyuyor uyandırmadan gitcem yatcam yatağa yarında açmıcam telefonlarını
yanii yaniii ben olaya bakmam ne fırlattığınamı bakarım diorsun
carrefourlarıdamı sen haber evrmiştin niveanın setini ozmn almıştım bride johnson alırım olmazsa saol cnm
hadi yatt cnm ii geceler
yahu 10 dk önce hormonları tavanda olan sen deilmiydinyok sinirlendim bana insna gibi cvp verebilirdi duymadım dalmışımm falan diyebilirdi kumandayı atmak ne demek yaa
masaalhh canım konuları tuttum ama ben hıcbırınden yakınmıyom ne yasagımız wardı nede tw magduruyummm
aman maşallah diyelim canım
yemek niyetine yaptığı ey pişmemişti çorba ve salata ile idare ettik iyi de olmuş bundan sonra yağmurlu havada su bile yok yasinemelisimmm yemek nasıl gectı bakıyımm yasın mutlu oldumuuu
yani demek istediğim, hamilelik hormonu sakın hikaye olmasın arkasına sığındığımız... ya daaaaa babalarımızda bizimle bereber hamilelik hormunu salgılıyorsa, belki o yüzden ne yaptıklarının farkında değillerdir. belki annelik içgüdüsü+hamilelik hormunu bizi geçiş döneminde olgun ve sinirli yapıyordur... v.s v.s
tamam bende aynı durumdayım ama kendimi frenlemeye çalışıyorum çoğunlukla, dün istanbuldaki arkadaşım telefonda kocasının ne kadar ilgisiz olduğunu söyledi durdu, bari diyor içeceğim sütü hatırlatsa... o da hamile, kız bekliyor,
sonuç şu ammmmaaaaaaannnnnnn boşver herşeyi, tadını çıkar bu durumun, 4 ay sonra koca moca kalmıcak aklında valla...
yemek niyetine yaptığı ey pişmemişti çorba ve salata ile idare ettik iyi de olmuş bundan sonra yağmurlu havada su bile yok yasine
neyse ben yatıorum kızlarr herkese iyi gecelerrrrr
buğra güzel beğendim:81::81::81:kızlar esım semih ısmını ıstemıyoo yaaa yalwarıyo resmen adammmm bende o ıstemıyo dıye wazcaymayı dusnuyorumm....buğra ve kıvanç efe nasaıllarrr
yatmıcaktım canım pc eşimdeydi ondan aldım
canım sen yatacakmıydın kı ben yolundan etmeyeyım senıı:78:
iyi geceler canımmyemek niyetine yaptığı ey pişmemişti çorba ve salata ile idare ettik iyi de olmuş bundan sonra yağmurlu havada su bile yok yasine
neyse ben yatıorum kızlarr herkese iyi gecelerrrrr
bir de bebekler için olan ufak sıcak su torbalarının ikilisi 1.90 tl imiş yarın bimde.bu da eşimden haber.. 99tlye de puset gelecekmiş dedi
kızlar esım semih ısmını ıstemıyoo yaaa yalwarıyo resmen adammmm bende o ıstemıyo dıye wazcaymayı dusnuyorumm....buğra ve kıvanç efe nasaıllarrr
buğra güzel beğendim:81::81::81:
yatmıcaktım canım pc eşimdeydi ondan aldım
iyi geceler canımm
oooo sızde takıp ısı super yaaa sagol cnmmm
buğrayı çok beğendim.biz arda koycaz canım kociş istedi
e bizim etrafımızda öyle market vs pek yok.takip edip merkeze giden arkadaşlara söylememiz gerekiyor.sadece bim var...diğerleri 60 km.umarım faydalı olabilirizz...
buğrayı çok beğendim.biz arda koycaz canım kociş istedi
kızlar bizim uykumuz gelmiş diyorum çünkü kociş yatıcakmış barim onla uyuyayım hiçte uykum yok ama kocaman öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?