- 30 Ocak 2011
- 483
- 0
- 46
yahu reklamın süresi belli onda abuk subuk kanal açacağına bnmde bakacağım bişi açç
gör bak neler yapcam ben ona şimdide fosur fosur uyuyor uyandırmadan gitcem yatcam yatağa yarında açmıcam telefonlarını
yanii yaniii ben olaya bakmam ne fırlattığınamı bakarım diorsun
carrefourlarıdamı sen haber evrmiştin niveanın setini ozmn almıştım bride johnson alırım olmazsa saol cnm
hadi yatt cnm ii geceler
yahu 10 dk önce hormonları tavanda olan sen deilmiydin yok sinirlendim bana insna gibi cvp verebilirdi duymadım dalmışımm falan diyebilirdi kumandayı atmak ne demek yaa
yani demek istediğim, hamilelik hormonu sakın hikaye olmasın arkasına sığındığımız... ya daaaaa babalarımızda bizimle bereber hamilelik hormunu salgılıyorsa, belki o yüzden ne yaptıklarının farkında değillerdir. belki annelik içgüdüsü+hamilelik hormunu bizi geçiş döneminde olgun ve sinirli yapıyordur... v.s v.s
tamam bende aynı durumdayım ama kendimi frenlemeye çalışıyorum çoğunlukla, dün istanbuldaki arkadaşım telefonda kocasının ne kadar ilgisiz olduğunu söyledi durdu, bari diyor içeceğim sütü hatırlatsa... o da hamile, kız bekliyor,
sonuç şu ammmmaaaaaaannnnnnn boşver herşeyi, tadını çıkar bu durumun, 4 ay sonra koca moca kalmıcak aklında valla...