2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geldımm canımmm sagolsun tıka basa yedım yanı hee
sızde gece gece almıs yurumussunz canlar he

kızlar migroslarda 4 mayıs a kadar nivea atta set ve johnsons set indirimdeymiş.nivea 35 johnsons 20 tl

noluyor bunlara melis şimdide benim ki hadi ya diye söyleniyor aman bir rahat vermediler hadi iyi geceler kızlar

o hep öle yemek yemez zaten ayrıca yedide daha sonra bişiler

bnm burda kalbim daralsınnn içim sıkılsınn siz ne fırlatcaktın derdine düşün yaaa ne kızlarsınızz

bi reklam arası ulusal kanal için mi??? yoksa tavan yapan hormonlar mı kalbinin daralması, bak oğluşum tekmelemeye başladı, sanırım şey diyor "dağıttırmayın bana şimdi topiiiii, bizi düşünün, hormonlaı değill"

bilmem anlatabildim mi

melisimmm artık reklamlar sık ama kısa sürüyor adam haliyle izlediğini kaçırmak istemiyor.benim kociş dizileri hiç kaçırmaz maşallahı var Allah tan sevdiğim dizilere alıştırıyorum adamı
yahu reklamın süresi belli onda abuk subuk kanal açacağına bnmde bakacağım bişi açç
allahın sen yasini melisin şerrinden koru hatalarını affet özünde iyi bir insandı sen sahile bagışla babasını Amin....
gör bak neler yapcam ben ona şimdide fosur fosur uyuyor uyandırmadan gitcem yatcam yatağa yarında açmıcam telefonlarını

yanii yaniii ben olaya bakmam ne fırlattığınamı bakarım diorsun

melisimmm artık reklamlar sık ama kısa sürüyor adam haliyle izlediğini kaçırmak istemiyor.benim kociş dizileri hiç kaçırmaz maşallahı var Allah tan sevdiğim dizilere alıştırıyorum adamı

benımkınde de kurtlar wadısı manyaklıgı warrr ama bende alıstım sayesındee

kızlar migroslarda 4 mayıs a kadar nivea atta set ve johnsons set indirimdeymiş.nivea 35 johnsons 20 tl
carrefourlarıdamı sen haber evrmiştin niveanın setini ozmn almıştım bride johnson alırım olmazsa saol cnm
noluyor bunlara melis şimdide benim ki hadi ya diye söyleniyor aman bir rahat vermediler hadi iyi geceler kızlar
hadi yatt cnm ii geceler

yahu 10 dk önce hormonları tavanda olan sen deilmiydin yok sinirlendim bana insna gibi cvp verebilirdi duymadım dalmışımm falan diyebilirdi kumandayı atmak ne demek yaa

nasıl bir takım bu?çantası bebe yağı neler var içinde? belli bir limitte alışveriş yapanlar için mi acaba

nivea da yağ şampuan pişik kremi sabun mendil alt açma ve çantası var.johnsonsta ise şampuan,vücut sampuanı,bebe yağı,ıslak mendil ve pişik kremi var.limit vs yok normal migroskop indirimi

nasıl bir takım bu?çantası bebe yağı neler var içinde? belli bir limitte alışveriş yapanlar için mi acaba

nivea da yağ şampuan pişik kremi sabun mendil alt açma ve çantası var.johnsonsta ise şampuan,vücut sampuanı,bebe yağı,ıslak mendil ve pişik kremi var.limit vs yok normal migroskop indirimi

hmm sewalım soracagım soruyu sorduuu uygun bı paketmıss yaa bakayım bııı

ben ikisini de almıştım carrefourdayken.bir kere atta set aldıktan sonra johnsonla devam ederim diye düşündüm.eğer fırsat bulursam bir tane daha johnsons almayı düşünüyorum sadece pişik kremleri 15 tl burada

nivea yı geçen sordum hatta alacaktım acelesi yok dedim almadım 50 tl idi.yarın gidip bakayım belki boyutları değişiktir.bu arada teşekkür ederimc canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…