2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy maşallah belizin iyi olmasına çok sevindim

karanfilim de gelmedi
geldiiiiiiiiiiiiiiiii
bi ara sonna gitmişşş

ahanda onlar aradığım.. ama şimdi bu moddayım

çitlembik bacaklı nazar mı degirdik diycem ama hep maşalah diyorduk neyse rapor aldıysa haftayada toparlanır Allahın izniyle desene belizin harika pozlarıyla dönecek çok sevindim

bu akşam ne melenkolikligimiz üzerimizde hanımlar hormon deyip geçiştiricem ama ah bu kadın milleti yok mu unutmuyoruz hiç:)

baltaları gömdük ama gömdüğümüz yerleri unutmadık diye bir deyim vardır tribünde çok kullanılır ben en iyi olduğumuz zamanda bile sölerimm bunu kocama:82:

ayrıca tüm gece güldüm güldüm 2 snde kapıştık öküzlee

dedim ki bi ulusal kanal izleyemioruz reklam aralrında dedim cvp yok tekrar sledim kanal d show falan yok yani kumanda sendeyken dedim yine cvp yok bende koltuğaa vurdum heeyyy diyee biranda ne diosun yaa dedi al dedi kumandayı fırlattı yani mesafe kısa 35 cm falan var aramızda dedimki sen bana o kumandayı fırlatıosun ama ben sana daha beterini forlatırımm hoopp dedim o da ne fırlatcan yaa dedi

ulan 2 sn yede kapıştık iyi mi bak hormonlaırım azıttı kalbim güm güm atıorr şöle bir dövsem öle rahatlarım ancak

hadi kızlar bende yatayım yarın direksiyon egitimi var işten izin aldım gerçi bir günlük egitimden nolacaksa napalım şansımızı deneyecegiz ctesi günü iyi geceler duygusal anne adayları

sözü çok begendim kazıyacam bunu aklıma tamda yatar ayak nerden çıkardın bu felsefi konuşmayı adam senin degiminle zırtlar vadisini izliyor hep mi kumanda onda ki salıda sende ama öyle düşün

ne fortlatacaktın yoksa sahilimizimiyoksa sadece puduf mu yapacaktın

sözü çok begendim kazıyacam bunu aklıma tamda yatar ayak nerden çıkardın bu felsefi konuşmayı adam senin degiminle zırtlar vadisini izliyor hep mi kumanda onda ki salıda sende ama öyle düşün

sadece salı bende geri kalanında onda ben eskiden fatmagülü izlerdim onu düşün bari onu aç yada reklam arasında bari bnm ilgimi çekcek bişi aç yaa bencill uyuzzz

bak o senin pişmemiş sebze salatana bile bişey demedi dövme ya bir çorbaya talim olmuş adam yorgundurda gerilme sen boşaa

daha beteri ne olaki ????

valla canım eşinin kabahati yok suç kızda saçları eşine deyiyorsa kızın düzeltmesi gerek saçlarını.sinirlenmeee hem geçmişte kalmış

karanfilim de gelmedi

meryem hanım gelmişşşş kız kayınvalden neler yapmış dicem ama gece gece aş ermek istemiyorum da en iyisi boşver özgecim seni soruyordu.kaynanana gittiğini unuttu sanırımm

bak o senin pişmemiş sebze salatana bile bişey demedi dövme ya bir çorbaya talim olmuş adam yorgundurda gerilme sen boşaa
o hep öle yemek yemez zaten ayrıca yedide daha sonra bişiler
daha beteri ne olaki ????
bnm burda kalbim daralsınnn içim sıkılsınn siz ne fırlatcaktın derdine düşün yaaa ne kızlarsınızz

sadece salı bende geri kalanında onda ben eskiden fatmagülü izlerdim onu düşün bari onu aç yada reklam arasında bari bnm ilgimi çekcek bişi aç yaa bencill uyuzzz

melisimmm artık reklamlar sık ama kısa sürüyor adam haliyle izlediğini kaçırmak istemiyor.benim kociş dizileri hiç kaçırmaz maşallahı var Allah tan sevdiğim dizilere alıştırıyorum adamı

allahın sen yasini melisin şerrinden koru hatalarını affet özünde iyi bir insandı sen sahile bagışla babasını Amin....

benim safımın unuttuğu bir nokta var allahın izniyle sahil doğunca ev kalabalık olcak 40 ı geçincede ben panik olcamm iyice kopucaz olaydann ama henüz anlayamıoor ozmn görcem ben onuuu dur dicemm sahil görcekkkk
bızımkınde war bu sıkıntı canım sımdıden cocuk olunca ben utanırım dıyooo
aynen sewal bızdede hıc olamdı yasak wallaa
cosmussnz gece gece yaaaaa
bende bunu duusnyrdum dogum yapınca nasıl ahber alcaz ws ws we dogumdan sonra kopacakmıyızz
karanfilim de gelmedi

özgemmmmm geldımmmm kuzummm

ünlü bir futbolcu karısını öldürmekle suçlaniyordu . Futbolcu yakalanmıştı.
Ama karısının cesedi ortada yoktu. Duruşma Amerikan filmlerindeki gibiydi.
Futbolcu sanık sandalyesinde oturuyordu.
Kucak dolusu parayla tuttuğu avukatı jüriyi ikna etmeye uğraşıyordu:
´Sayın jüri üyeleri, müvekkilimin suçsuz olduğuna yürekten inaniyorum.
Buna az sonra sizler de inanacaksiniz.
Neden mi?
Bakın, şimdi 1´ den 10´ a kadar sayacağım ve müvekkilimin öldürdüğü iddia edilen karisi bu kapidan içeri girecek...
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10...´ Bütün jüri kapiya döndü. Kimse girmedi içeri .
Avukat bir savunma dahisiydi , öldürücü hamlesini yaptı:
´Bakın, siz de kadının öldüğüne inanmıyorsunuz.
Çünkü hepiniz içeri girecek diye kapiya baktınız.
İşte kararı buna göre vermenizi talep ediyorum.´
Jüri, ünlü futbolcuyu suçlu bulduğunu bildirdi ve dava bu sekilde sonuçlandi
.
Mahkeme çıkışında avukat , bayan jüri baskanina yaklasti:
´10´ a kadar saydigimda siz de diğer üyeler gibi kapıya bakmıştınız.
Neden böyle bir karara imza attınız?´
´Doğru´ dedi jüri başkanı ;
´Ben de kapıya baktım, ama müvekkiliniz kapıya bakmıyordu !.. ´

NOT: En iyi analist herkes bir noktaya bakarken, o noktaya yönelen bakışları izleyen kişidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…