yoklamamı alsak bundan sonra gelmeyenler rapor alsın esranttan
aynıı bizzzzz bir ezelde bir kurtlarda uyumaz onun dışında heryerde herşeyde uyur sağolsun
ayyyy bu tamamen bnm eşşekliğiiimmkontrolü iyi geçti beliz çok iyi ayrıntılı sorunsuz çıktı çok şükür ayağı kötüydü onuda sardılar sanırım atel gibi bişi taktılar rapor verildi ama çalışıor hafta sonuda istanbula gelecek ama önmüzdeki hafta da raporu var dinlecenek bileği sinir sıkıçması olabilirmiş herhalde zayıf ya elvin aldığı kilo baskı yaptı öle anladık biz
bunlar olmazmı saadeettt
geldiiiiiiiiiiiiiiiiikaranfilim de gelmedi
aynıı bizzzzz bir ezelde bir kurtlarda uyumaz onun dışında heryerde herşeyde uyur sağolsun
ayyyy bu tamamen bnm eşşekliğiiimmkontrolü iyi geçti beliz çok iyi ayrıntılı sorunsuz çıktı çok şükür ayağı kötüydü onuda sardılar sanırım atel gibi bişi taktılar rapor verildi ama çalışıor hafta sonuda istanbula gelecek ama önmüzdeki hafta da raporu var dinlecenek bileği sinir sıkıçması olabilirmiş herhalde zayıf ya elvin aldığı kilo baskı yaptı öle anladık biz
bunlar olmazmı saadeettt
bunlar olmazmı saadeettt
kıslar hadi iyi geceler öpüyorum hepinizi
bu akşam ne melenkolikligimiz üzerimizde hanımlar hormon deyip geçiştiricem ama ah bu kadın milleti yok mu unutmuyoruz hiç:)
baltaları gömdük ama gömdüğümüz yerleri unutmadık diye bir deyim vardır tribünde çok kullanılır ben en iyi olduğumuz zamanda bile sölerimm bunu kocama:82:
ayrıca tüm gece güldüm güldüm 2 snde kapıştık öküzlee
dedim ki bi ulusal kanal izleyemioruz reklam aralrında dedim cvp yok tekrar sledim kanal d show falan yok yani kumanda sendeyken dedim yine cvp yok bende koltuğaa vurdum heeyyy diyee biranda ne diosun yaa dedi al dedi kumandayı fırlattı yani mesafe kısa 35 cm falan var aramızda dedimki sen bana o kumandayı fırlatıosun ama ben sana daha beterini forlatırımm hoopp dedim o da ne fırlatcan yaa dedi
ulan 2 sn yede kapıştık iyi mi bak hormonlaırım azıttı kalbim güm güm atıorr şöle bir dövsem öle rahatlarım ancak
baltaları gömdük ama gömdüğümüz yerleri unutmadık diye bir deyim vardır tribünde çok kullanılır ben en iyi olduğumuz zamanda bile sölerimm bunu kocama:82:
dedim ki bi ulusal kanal izleyemioruz reklam aralrında dedim cvp yok tekrar sledim kanal d show falan yok yani kumanda sendeyken dedim yine cvp yok bende koltuğaa vurdum heeyyy diyee biranda ne diosun yaa dedi al dedi kumandayı fırlattı yani mesafe kısa 35 cm falan var aramızda dedimki sen bana o kumandayı fırlatıosun ama ben sana daha beterini forlatırımm hoopp dedim o da ne fırlatcan yaa dedi
ulan 2 sn yede kapıştık iyi mi bak hormonlaırım azıttı kalbim güm güm atıorr şöle bir dövsem öle rahatlarım ancak
sözü çok begendim kazıyacam bunu aklıma tamda yatar ayak nerden çıkardın bu felsefi konuşmayı adam senin degiminle zırtlar vadisini izliyor hep mi kumanda onda ki salıda sende ama öyle düşün
sadece salı bende geri kalanında onda ben eskiden fatmagülü izlerdim onu düşün bari onu aç yada reklam arasında bari bnm ilgimi çekcek bişi aç yaa bencill uyuzzz
delleeennddddiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
fatmagülün saçları kerimin yüzüne değiyordu rüzgardan, vapurda......
bi gün kocam vapurda dışarda otururken yanında uzun saçlı bi hatun varmış, saçı rüzgardan yüzüne gelmiş, ne kızdım ama anlatamam, kalkman gerekiyordu bile dedim...
aklıma geldi dellendim bak yine(ya buraya sinirli ikon koyacam ama yoookkkk)
karanfilim de gelmedi
o hep öle yemek yemez zaten ayrıca yedide daha sonra bişilerbak o senin pişmemiş sebze salatana bile bişey demedi dövme ya bir çorbaya talim olmuş adam yorgundurda gerilme sen boşaa
bnm burda kalbim daralsınnn içim sıkılsınn siz ne fırlatcaktın derdine düşün yaaa ne kızlarsınızzdaha beteri ne olaki ????
sadece salı bende geri kalanında onda ben eskiden fatmagülü izlerdim onu düşün bari onu aç yada reklam arasında bari bnm ilgimi çekcek bişi aç yaa bencill uyuzzz
benim safımın unuttuğu bir nokta var allahın izniyle sahil doğunca ev kalabalık olcak 40 ı geçincede ben panik olcamm iyice kopucaz olaydann ama henüz anlayamıoor ozmn görcem ben onuuu dur dicemm sahil görcekkkk
aynen sewal bızdede hıc olamdı yasak wallaayasak mı nedenmiş o yasak şekerim! sölemesi ayıp biz yasakları pek dinlemedik geçmişte.şimdide doktora hiç sormuyoruz bile.yasak olsaydı kendi sölerdi zaten di mi ama.göbüşüm büyüyünce benimkide kaçıcak delik arar kızlar dert etmeyin
cosmussnz gece gece yaaaaagülü susuz kocişleri aşksız bırakmayın kızlarAllah a şükür hasta değiliz sadece hamileyiz di mi ama aşk engel tanımazzzz özgecim inşallah yasağınız kalkmıştır ortadan bidaha da öyle bir sıkıntı yaşamazsın
bende bunu duusnyrdum dogum yapınca nasıl ahber alcaz ws ws we dogumdan sonra kopacakmıyızzkızlarr mayıs annelerini okuorumda bir yandan olaya bakınnn
Bu arada Mayıs topginden 2 kişi Mart ta 18 kişi de nisan da dogum yaptı
bu yazıyı okudum ve bunu okuduktan sonrada doğum yapanlar vardı daha nisandayızzbizde ağustosta dökülcezmi neee birde yazmışlarr bekçi gibi kaldık az kişi kaldık falan diye
karanfilim de gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?