• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne fenayız biz yaaa

yazdıklarınızı okuyorum + kocamla telefonda konuşuyorum + fatmagülü izliyorum
........
e bir laz olarak büyük başarı bu benim için, 3 işi bir arada yaptııımmmmmmmmmmm
başardııımmmmm

evlendiğimin 2. haftası, tel çaldı, eski kız arkadaşı.... eşimle eve gidiyosss dedi, ben bi trip yaptım ki sormayın gitsin, şimdi gülüyorum :27::27::27::27:

benim koca birazdan gelecek kızlar.o gelmeden iki uzanayım.hiç dinlenmedim bugün. yazık adama kapıyı açıyom.sonra da ya direkt yatağa yada bişey demesin diye iki oturuyom ama hoooop bi bakmışım adam dürtüyo uyan diye...

mal gibi uyuyon diyo bana.hahahah.

neyse kızlar geldi hadi yarın görüşürüz.hepinizi öpüyorum:54::54:

........
başardııımmmmm

evlendiğimin 2. haftası, tel çaldı, eski kız arkadaşı.... eşimle eve gidiyosss dedi, ben bi trip yaptım ki sormayın gitsin, şimdi gülüyorum :27::27::27::27:

demek üç işi birarada yaptın ha helal sana..herkezin bir geçmişi var ya işin şakası bunlar

benim koca birazdan gelecek kızlar.o gelmeden iki uzanayım.hiç dinlenmedim bugün. yazık adama kapıyı açıyom.sonra da ya direkt yatağa yada bişey demesin diye iki oturuyom ama hoooop bi bakmışım adam dürtüyo uyan diye...

iyi geceler sanaa

bak bu yazdıklarını okuyamıyorum ne hikmetse
ahhh ahhhhh gözüm şimdiden görüorrr anlıorum kaynanamıı hepsi aynıı bu erkek analarının ayoll
fatmagül ağlıyooo
ama gözünde yaş yokkkkk
elindeki mendil bilem kuru:27:
niyee ağlıoo peki sen orasını anlat
iyi geceler kızlar...1saattir ağlıyorum eşimle tartıştım gerçi bisuçu yok ben abartıyorum biraz zaten sulu gözdüm bu hormanlar beni mahfetti:59::59:bu şarkıyı dinliyorum sabahtan beri sizde dinleyin biraz
Mete "ağlaya ağlaya" söylüyor / Oynat.tv Video Paylaşım Portalı
hadi öptüm sizi:79::79::79:
bende gündz arkaarkaya dinledimmm bölee bir melankolii durumu belirdii hemen kapattımm dinleme çokkk cnmmm daha çok içlenirsin herşeyee kocişinide üzmee kendinde biliorsun hormonlardan dolayı böle olduğunu yeni doğum yapan bir arkadaşımm zaman ilerledikçe bokunla bile kavga edeceksin demiştii:53:

........
başardııımmmmm

ahahahh ayy nolmuş bu kızlara yaaa arayıp sormalar falann bride erkeklere bok atarız ama ben psikopat olmadıkça arayan eski erkek arkadaş görmedim helede evli kadına kanı bozuklar hariç

iyi geceler canım iyi bak bebegimize koca bebeginide kokla benim için

ahhh ahhhhh gözüm şimdiden görüorrr anlıorum kaynanamıı hepsi aynıı bu erkek analarının ayoll

niyee ağlıoo peki sen orasını anlat

bende gündz arkaarkaya dinledimmm bölee bir melankolii durumu belirdii hemen kapattımm dinleme çokkk cnmmm daha çok içlenirsin herşeyee kocişinide üzmee kendinde biliorsun hormonlardan dolayı böle olduğunu yeni doğum yapan bir arkadaşımm zaman ilerledikçe bokunla bile kavga edeceksin demiştii:53:

ahahahh ayy nolmuş bu kızlara yaaa arayıp sormalar falann bride erkeklere bok atarız ama ben psikopat olmadıkça arayan eski erkek arkadaş görmedim helede evli kadına kanı bozuklar hariç

beni güldürdün ya bokunla bile kavga edeksin ha tuttum bunu:))))çok sağol...

Back