yok ya abartacak bişey yok..şimdi markete gitti bişeyler almak için artık çiçek böcek işi bitti karnımı doyuruyo:))))
bebekler gibi içlendin demek ama yeter tabi deriiiin bir nefes al tabi bırakmayı unutma:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya abartacak bişey yok..şimdi markete gitti bişeyler almak için artık çiçek böcek işi bitti karnımı doyuruyo:))))
walla bende şaşırdım, hiç huyum değildirdemek üç işi birarada yaptın ha helal sana..herkezin bir geçmişi var ya işin şakası bunlar
bencede griptendir, hamilelik hormonları baskı yapmıştır gribevalla yazılarınızı okurken bile ağlıyorum neoluyo anlamadım durmuyo:))))demek ki uzun bi zaman ağlamayınca bole oluyo...gribinde etkisimi var nedir...
niyee ağlıoo peki sen orasını anlat
ahahahh ayy nolmuş bu kızlara yaaa arayıp sormalar falann bride erkeklere bok atarız ama ben psikopat olmadıkça arayan eski erkek arkadaş görmedim helede evli kadına kanı bozuklar hariç
ay bu eski sevgililermelis eşimin eski kız arkadaşı mesaj attı facesine nasılsın çok uzuuun zaman oldu görüşmeyeli diye napayım ben şimdi haa hormonlarım tavan yaptııı
üzülme canım sinirlerin bozulmuştur az ağla ama sonra normale döniyi geceler kızlar...1saattir ağlıyorum eşimle tartıştım gerçi bisuçu yok ben abartıyorum biraz zaten sulu gözdüm bu hormanlar beni mahfettibu şarkıyı dinliyorum sabahtan beri sizde dinleyin biraz
Mete "ağlaya ağlaya" söylüyor / Oynat.tv Video Paylaşım Portalı
hadi öptüm sizi:79::79::79:
kızlar ne fenayız biz yaaa
yazdıklarınızı okuyorum + kocamla telefonda konuşuyorum + fatmagülü izliyorum
........
e bir laz olarak büyük başarı bu benim için, 3 işi bir arada yaptııımmmmmmmmmmm
başardııımmmmm
evlendiğimin 2. haftası, tel çaldı, eski kız arkadaşı.... eşimle eve gidiyosss dedi, ben bi trip yaptım ki sormayın gitsin, şimdi gülüyorum
ay çok güldümahhh ahhhhh gözüm şimdiden görüorrr anlıorum kaynanamıı hepsi aynıı bu erkek analarının ayoll
niyee ağlıoo peki sen orasını anlat
bende gündz arkaarkaya dinledimmm bölee bir melankolii durumu belirdii hemen kapattımm dinleme çokkk cnmmm daha çok içlenirsin herşeyee kocişinide üzmee kendinde biliorsun hormonlardan dolayı böle olduğunu yeni doğum yapan bir arkadaşımm zaman ilerledikçe bokunla bile kavga edeceksin demiştii
ahahahh ayy nolmuş bu kızlara yaaa arayıp sormalar falann bride erkeklere bok atarız ama ben psikopat olmadıkça arayan eski erkek arkadaş görmedim helede evli kadına kanı bozuklar hariç
ay bu eski sevgililer
üzülme canım sinirlerin bozulmuştur az ağla ama sonra normale dön
benim eşimin eski sevgilisi biz nişanlıyken mesaj göndermişti eşimde benden saklamıştı üzülmeyim diye kıyameti koparmıştım o zaman amaan tapusu bende
ahahha artık böle yaaayok ya abartacak bişey yok..şimdi markete gitti bişeyler almak için artık çiçek böcek işi bitti karnımı doyuruyo:))))
gül gülll işte ohh ne güzel gülmek yaaabeni güldürdün ya bokunla bile kavga edeksin ha tuttum bunu:))))çok sağol...
ahahah çatlak yaa çok üzülüorum senin istanbulda oturmuo olmana yaaabebekler gibi içlendin demek ama yeter tabi deriiiin bir nefes al tabi bırakmayı unutma:)
klasik kadın yaa her ne olursa olsun çözüm saçlardawalla bende şaşırdım, hiç huyum değildir
bencede griptendir, hamilelik hormonları baskı yapmıştır gribe
ya dr.a gitti pskytrye
anlattı başına geleni
şimdi kuyföre gidiyo saçına fön çektirecek
kızlar benim ki geldibana bişeyler hazırlıyo film seyredecekmişiz patlak gözlerle öpüyorum çok sağolun ya buraya girince kafam dağılıyo biraz hepinizi öpüyorum bebişlerinizide kendinize çok iyi bakın iyi geceler tatlı rüyalar....
kocamda öle demişti, senlen evlendim... şimcik tapusu bende ya kocamın, banka ipotekle kredi werirmi bana acaba
kocamda öle demişti, senlen evlendim... şimcik tapusu bende ya kocamın, banka ipotekle kredi werirmi bana acaba
ahahha artık böle yaaa
gül gülll işte ohh ne güzel gülmek yaaa
ahahah çatlak yaa çok üzülüorum senin istanbulda oturmuo olmana yaaa
klasik kadın yaa her ne olursa olsun çözüm saçlarda
vaybee ne kocalar var bense eşimin bu saatte uyanık olmasına bile şükredreim nerdeeee filmmiş marketmişşşş uzak işlerrr
delleeennddddiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
fatmagülün saçları kerimin yüzüne değiyordu rüzgardan, vapurda......
bi gün kocam vapurda dışarda otururken yanında uzun saçlı bi hatun varmış, saçı rüzgardan yüzüne gelmiş, ne kızdım ama anlatamam, kalkman gerekiyordu bile dedim...
aklıma geldi dellendim bak yine(ya buraya sinirli ikon koyacam ama yoookkkk)
bi gün kocam vapurda dışarda otururken yanında uzun saçlı bi hatun varmış, saçı rüzgardan yüzüne gelmiş, ne kızdım ama anlatamam, kalkman gerekiyordu bile dedim...
elvinin bugün kontrolü vardı çok bekledim ama hala gelmedi merak ettim yaa belki yemege falan gitmişlerdir gerçi bilegide agrıyordu
ahh ahhh şu 2011 eylül ennlerinde normalini bulmak zaten zorda gececilerde bi tane bilee yok maşallah herkess numunelikkk
sende işe yararsa bende isteyim
eşinde suç yok canım kızda suç
bu akşam ne melenkolikligimiz üzerimizde hanımlar hormon deyip geçiştiricem ama ah bu kadın milleti yok mu unutmuyoruz hiç:)
karanfilim de gelmedi
kızdım telefonda şimdi, piskopata bağladın yine dedi bana, bir anda duygularım değişti, bastım kahkahayı, süpermiş bu hamilelik hormonu yawwww
aynıı bizzzzz bir ezelde bir kurtlarda uyumaz onun dışında heryerde herşeyde uyur sağolsunvalla bende üzülüyorum yakın olsaydık bari..benim eşim uyanıkda noluyor hadi film izliyelim der sonra bir bakarım bir fosurtu duyulur sonra kalk bil.yada tv kapa
ayyyy bu tamamen bnm eşşekliğiiimmkontrolü iyi geçti beliz çok iyi ayrıntılı sorunsuz çıktı çok şükür ayağı kötüydü onuda sardılar sanırım atel gibi bişi taktılar rapor verildi ama çalışıor hafta sonuda istanbula gelecek ama önmüzdeki hafta da raporu var dinlecenek bileği sinir sıkıçması olabilirmiş herhalde zayıf ya elvin aldığı kilo baskı yaptı öle anladık bizelvinin bugün kontrolü vardı çok bekledim ama hala gelmedi merak ettim yaa belki yemege falan gitmişlerdir gerçi bilegide agrıyordu