noldu yaa anlatsanaa kumanda yasinde hiç bilemiorum nolduunu
aferinnn işlem tamam
senin elin armutmu topluor dicem ama bizdede meyveleri babamız soyar gerçi biz meyva yenmez mesela haftada bir elma soyulurr aa sen ye sen yee diye zorla bitirilir öle bişi
bu da iyimiş yaaa ailesi niye koli yapmış leenn gerçi siz erkek analarıda yaparsınız o kolilerdeennn vay halimizee
dünürüm duymasın ama bende küçük bir koliyle başlıycam ogluşumun ilk öptügü kız falan diye albüm yapıcam
bana bak dünür senin bu oğlan babasına çekerse olmaz bu iş haa ona göre.ben sevmem çapkın adamı.
bana bak dünür senin bu oğlan babasına çekerse olmaz bu iş haa ona göre.ben sevmem çapkın adamı.
püüüü rizilllllllldünürüm duymasın ama bende küçük bir koliyle başlıycam ogluşumun ilk öptügü kız falan diye albüm yapıcam
noldu yaa anlatsanaa kumanda yasinde hiç bilemiorum nolduunu
aferinnn işlem tamam
senin elin armutmu topluor dicem ama bizdede meyveleri babamız soyar gerçi biz meyva yenmez mesela haftada bir elma soyulurr aa sen ye sen yee diye zorla bitirilir öle bişi
bu da iyimiş yaaa ailesi niye koli yapmış leenn gerçi siz erkek analarıda yaparsınız o kolilerdeennn vay halimizee
ilahi neslicim sen bu işi kökünden halledersin ne de olsa topiğin ilişki uzmanısın bişeler yaparsın artıkkkk
ilahi neslicim sen bu işi kökünden halledersin ne de olsa topiğin ilişki uzmanısın bişeler yaparsın artıkkkk
püüüü rizillllllll
kızz öle deme gözü duysunda ölee evlensinnn daha iyi deilmii
bak sevalde şahit :)dimi seval topigin en sadık erkegi benim oglum kurtar seval yüzük gidecek yoksa
yok yok neslinin kızını alcaz merak etme sen.nesli şimdiden naz yapmaya başladı selmacım valla işin zor gibi.neyse senin oğlan kızı kandırır
aha yakaladım.gelin alın yüzükleri dünür olmaz bu iş dünür.bende kızımın yapayım ozaman ha olur mu.kabul mü selma hanınnımm.hanım hanım.
ayyy köpeekk mustafaaaa kanı bozukkkkkkkkk aysnir oldummustafa gitti dediki savcıya fatmagülle kerim önceden kırıştırıyorlardı falan filan ipneeeee
valla eşimmeyveyi çok sever hatta dolapta görsün dibini görmeden uyumaz bende severim ama biri hazılarsa tabi.. hamile kaldığım ay kociş ve ben allahım ne kadar mandalina yedik var ya anlatamam sana mutfağa gitmeden mandilana oturma odasında anında bitiyordu ve ben tam bir meyve canavarıyım artık bizde birde birşeye taktıkmı kusana kadar bıkana kadar yeriz ondan sonrada b,r daha eve sokmayız bölede bir huyumuz var
melisim öyle deme az kalsın o koli babadan ogula geçecekti ama engelledim bu durumu
yok yok neslinin kızını alcaz merak etme sen.nesli şimdiden naz yapmaya başladı selmacım valla işin zor gibi.neyse senin oğlan kızı kandırır
aaaa üstüme iyilik sağlık çapkınlığa ana karnında başladı bu oğlannnnn
valla öyle oldu canım o degilde neslinin kızınıda zar zor bulduk babası kılıklı rezil etti beni dünüre ama neyse ikna edicez artık
yok dünür ne rezilliği. sonuçta babasına bak oğlunu al dememişler dimi. sen başlık parasından bahset bakiim.ona göre bakarız artık.hihihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?