2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr mayıs annelerini okuorumda bir yandan olaya bakınnn

Bu arada Mayıs topginden 2 kişi Mart ta 18 kişi de nisan da dogum yaptı

bu yazıyı okudum ve bunu okuduktan sonrada doğum yapanlar vardı daha nisandayızz bizde ağustosta dökülcezmi neee birde yazmışlarr bekçi gibi kaldık az kişi kaldık falan diye

dünürüm duymasın ama bende küçük bir koliyle başlıycam ogluşumun ilk öptügü kız falan diye albüm yapıcam

dünürüm duymasın ama bende küçük bir koliyle başlıycam ogluşumun ilk öptügü kız falan diye albüm yapıcam

aha yakaladım.gelin alın yüzükleri dünür olmaz bu iş dünür.bende kızımın yapayım ozaman ha olur mu.kabul mü selma hanınnımm.hanım hanım.

mustafa gitti dediki savcıya fatmagülle kerim önceden kırıştırıyorlardı falan filan ipneeeee

valla eşimmeyveyi çok sever hatta dolapta görsün dibini görmeden uyumaz bende severim ama biri hazılarsa tabi.. hamile kaldığım ay kociş ve ben allahım ne kadar mandalina yedik var ya anlatamam sana mutfağa gitmeden mandilana oturma odasında anında bitiyordu ve ben tam bir meyve canavarıyım artık bizde birde birşeye taktıkmı kusana kadar bıkana kadar yeriz ondan sonrada b,r daha eve sokmayız bölede bir huyumuz var

bak sevalde şahit :)dimi seval topigin en sadık erkegi benim oglum kurtar seval yüzük gidecek yoksa

yok yok neslinin kızını alcaz merak etme sen.nesli şimdiden naz yapmaya başladı selmacım valla işin zor gibi.neyse senin oğlan kızı kandırır

yok yok neslinin kızını alcaz merak etme sen.nesli şimdiden naz yapmaya başladı selmacım valla işin zor gibi.neyse senin oğlan kızı kandırır

dimi kız ben niye korkuyorum ki atı alan üsküdarı geçti nesliii kızının gönlünde oglum var bir kerem

aha yakaladım.gelin alın yüzükleri dünür olmaz bu iş dünür.bende kızımın yapayım ozaman ha olur mu.kabul mü selma hanınnımm.hanım hanım.

ayyy köpeekk mustafaaaa kanı bozukkkkkkkkk aysnir oldum
buarada yararlı şey yiyosunuz bnm gibi sırf çikolata ile ebslensen nolurdu acaba biz karı koca sevmioruzz meyvayı yaa zorlaa yani
melisim öyle deme az kalsın o koli babadan ogula geçecekti ama engelledim bu durumu

yok artıkkk

valla kızlar zamane gençliği malum.şimdi erkekler değil kızlar erkekleri kandırıyo. bakalım bizim kızlar nasıl olcak.allah muhafaza

valla öyle oldu canım o degilde neslinin kızınıda zar zor bulduk babası kılıklı rezil etti beni dünüre ama neyse ikna edicez artık

yok dünür ne rezilliği. sonuçta babasına bak oğlunu al dememişler dimi. sen başlık parasından bahset bakiim.ona göre bakarız artık.hihihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…