3 yıl olmuş görüşmeyeli canım eşim onun evli oldugunu biliyordu ama o bilmiyor demekki eşimde kzıdı nasıl cesaret etmiş ben bekar olabilir ve ona mesaj atabilirdim o mesajı eşi görmeyecekmiydi falan dedi ama ben bahane buldum ya trip atmak için istedigim herşeyi yaptırırım artıık:)
öyle yapayım kıza bak ya evlenmişsin ne akla hizmet yazıyorsa birde sonuna ...... koymuş anlatamadıkları var herhalde
miğde yanması kimlerde başladı?
benim gece uyku arasında bile yanıyo..
2 gün önce gece bi uyandım adamın üstüne kusucam nerdeyse , kalktım 2 tane yastık koydum kafamın altına biraz iyi geldi..
şimdi para verdim burdan birine renne tablet aldırmaya gönderdim..
Dinazor yağlı geldi sanırım CAYIR CAYIR yanıyorum..
Hiç unutmam 2 aylık hamileydim mide yanmam başladığında (vay be şimdi 5 aylığım ya) gaviskonla yaşıyordum içkiciler gibi şişe ile ağzıma dikiyordum ama oda fayda etmedi renni de etmedi 4 aya girerken aryık su içsem bile midem yanıyordu hatta kulaklarımın içi cayır cayır doktora söledin son kontrolde dedimki yemek yiyemiyorum artık midem fena o zaman dedi yemek yememen herşeyden önemli benim için yemek yiyorsan sıkıntı yoktur madem yiyemiyorsun PANTPAS diye bir ilaç vereceğim her sabah aç karnına iç doğruana kadar dedi, o gün bugündür yeniden doğdum herşeyi yiyorum hatta koca bir danayı yerim midem sorun çıkarmaz. reklem gibi oldu tabikisi hemen kilo almaya başladım.....
aşırı sıkışan GAZIN şiddetle göbeğe çarpması olayına gülay biliminde yalancı GAZ tekmesi diyoruz....:82::82::82::82::82::82:
(eski GAZ muhabbetimi özlemişim sana denk geldi)
eşinin şifresini biliorsan sana engellemeyi öğreteyim çaktırmadan engelle sil o msjıda eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayalımmm
öyle yapayım kıza bak ya evlenmişsin ne akla hizmet yazıyorsa birde sonuna ...... koymuş anlatamadıkları var herhalde
dünürüm elektrik gidip geliyorda yine yagmur var mis gibi toprak koktu şimdide sen yoksun özledim seni beeeen
lohusa avcısıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
tabi canım yap tribini genede.kızdaki cesareete bak aman canım canını sıkma.hamilelik döneminde zaten ruhsal halimiz pek bir dengesizleşti canını sıkacak şeylerden uzak dur.haaa eşinden şüphelenme yoksa sana şifresini vermezdi bile adresinin
bekleeeee ben gelicem selmacım kızı bulursak eşşek sudan gelinceye kadar pataklarız hamiş hamiş
hello ben geldim beeeee
midem şişti gene kociş efendiyi bekliyoz meyve yemek için
geldim şekerim.ben geldim sen çıktın az önce.evet burda da yağdı biraz.
bende seni özledim valla.umarım iyisindir.okudum az önce yazdıklarını.bence hiçbişey olmamış gibi davran ne kadar üstüne gidersen o kadar kafasını kurcalarsın adamın dimi.haytım sonuçta seninle evli.onu isteseydi onunla evli olurdu dimi.boşver olur böyle şeyler.bence bu olayı kullanma derim ilişkinizi yıpratma bi şırpıntı için.makul ol.
ilişki uzmanı dr.neslihan
ahahah yürü git meyveni ye lann ahahahahah deli danam bnmmm ayyy gül gül geberdimmm
gel kız gel kızda antakyadaymış arayan mevlasınıda bulur belasınıda dimi ama
lohusa avcısıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ahahah yürü git meyveni ye lann ahahahahah deli danam bnmmm ayyy gül gül geberdimmm
geldim şekerim.ben geldim sen çıktın az önce.evet burda da yağdı biraz.
bende seni özledim valla.umarım iyisindir.okudum az önce yazdıklarını.bence hiçbişey olmamış gibi davran ne kadar üstüne gidersen o kadar kafasını kurcalarsın adamın dimi.haytım sonuçta seninle evli.onu isteseydi onunla evli olurdu dimi.boşver olur böyle şeyler.bence bu olayı kullanma derim ilişkinizi yıpratma bi şırpıntı için.makul ol.
ilişki uzmanı dr.neslihan
gel kız gel kızda antakyadaymış arayan mevlasınıda bulur belasınıda dimi ama
dur kız madem orda bende geleyim.alırız ortamıza göbişlerimizle döveriz valla k.l.ğı.
noldu yaa anlatsanaa kumanda yasinde hiç bilemiorum nolduunuşu mustafa ne ........miş yaaa
aferinnn işlem tamamşifresini biliyorum canım engelledim bile
senin elin armutmu topluor dicem ama bizdede meyveleri babamız soyar gerçi biz meyva yenmez mesela haftada bir elma soyulurr aa sen ye sen yee diye zorla bitirilir öle bişigelmedi rüzgarın babası
kızlar aslında pek bir alışıgım eşimin eski maceralarına ne resimler ne mektuplar ne mailler askerden geldiginde ailesi bir koli yapmış odunlukta buldum neler neler pis çapkın bir defada kzın biri benim yanımda numarasını yollamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?