kızlarr walla toplanıp gun gıbı bırsey yapalımmı lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaa
tamam tatlım bende almalıyımmmoha yaaaaaaaaaa, salon insanı imajımdan çıkardı beni bunlar, afedersiniz arkadaşlar. Allah sana sabır versin canım, gerçi sen onları 2 ters bi yüz örersin de hadi bakalım.
tüm seçkin kitapçılardaaaanD&r'dan aldım canım ben.
canım gaz vermek için değil komşuna söylesen o bile yapar sevaptır hamileye bişiler yapmak.insanların vurdum duymazlığı beni kızdırıyor
öyle canım yemesem ölmem yani, zaten yeşil ekşi bişey aşeriyorum ne zamandır çok pahalı diye söylemedim bile eşime.. yazık küçük bi pakete 5-10 lira veremem , zamanı gelince yerim dedim.. benim aşermemden nazımdan ne olur yauu ..
masrafsız gelinim ben..
böhöhöhöhöhöhöhöyt nerde canım?
KONYA en uygun mekan bence tam ortalarda..
yaa en azından aynı sehırde olanlar toplansınnn
sistit (idrar yolu enfeksiyonu) tanısıyla antibiyortik tedavisi alan var mı aramızda, nem bugün ilaca başlayacağım da tecrübesi olan varsa sormak istediğim şeyler var
ulaannnn bildiğim ne kadar küfür varsa ettimmm yaaa sinirlerim kalktııı ayyyyyyyyyy yangın var diye bağırıcam şimdi ulan bende bizimkilere insan deil derdimm şimdi melek demek istiorum en azından hiçbişiyimize gelmiorlar gelip sinir bozmuorlarrgaz vermeyin la bana...
benim ayağım 1. derce yandı, dünürleri davet etmiş yemeğe , vay efendim niye bizde gitmemişiz en azından ömür gidebilirmiş diye fırça attı adamlar sen ne anlatıyon..
ayağımı pansumana götürcez acıdan gözümden yaş geliyo hep ablama yük olmayalım dedim eniştesini çağırdı oda arabasına gaz koydurdu..
eheeeeeeeeeeeeeey :84:
sistit (idrar yolu enfeksiyonu) tanısıyla antibiyortik tedavisi alan var mı aramızda, nem bugün ilaca başlayacağım da tecrübesi olan varsa sormak istediğim şeyler var
kızlarr walla toplanıp gun gıbı bırsey yapalımmı lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaa
öyle canım yemesem ölmem yani, zaten yeşil ekşi bişey aşeriyorum ne zamandır çok pahalı diye söylemedim bile eşime.. yazık küçük bi pakete 5-10 lira veremem , zamanı gelince yerim dedim.. benim aşermemden nazımdan ne olur yauu ..
masrafsız gelinim ben..
ulaannnn bildiğim ne kadar küfür varsa ettimmm yaaa sinirlerim kalktııı ayyyyyyyyyy yangın var diye bağırıcam şimdi ulan bende bizimkilere insan deil derdimm şimdi melek demek istiorum en azından hiçbişiyimize gelmiorlar gelip sinir bozmuorlarr
var bir sürü kişi en son özgekurt geçirdi bunu
özzggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sistit için doktor alfasid diye bir antibiyotik verdi, prospektüste hamilelerle ilgili kesin çalışma/sonuç olmadığı, zorunluluk halinde kullanılabileceği yazıyor ben kullansam mı bilemedim. ilaç dışında ve su içmek dışında ne yapmam lazım, kaçınmam gerken yiyecek içecek var mı?
bir de tekrarlama durumu nasıl? ilk kez başıma geliyor, endişendim
yapalım yaaaaaaaaaaaaaayapalım şekerim.herkes altın günü yapıyor bizde bebişlere tulum günü yaparız
azdım canımm:80::80::80::80:
ben kullandım canım daha geçen hafta bitti 3 ilaç verdi dr um.antibiyotik,monorol ve kas gevşetici isimlerini verebilirim istersen.1 haftalık ilaçtı antibiyotiği 12 saat arayla aldım 500 mg lıktı.çok şükür bitti bolda su içtim.sormak istediğin bişey varsa cevaplarım
teşekkürler özge, öncelikle geçmiş olsun. dr bana da monurol ve antibiyotik yazdı, acaba antibiyotiği bekletim önce monuroldan sonuç almayı denesem mi diye düşünüyorum
bu konuda yardımı olabilecek bitki çayı vs var mı
bir de genital bölge temizliği ile ilgili ekstra önlem vs. almak gerekiyor mu
Sen bana yakındın değilmi ah anacım ben çalışan çoluk,çocuk çombalak hamile bir hatunum kendime gün ayıramıyorumki gün yapayım.
İçim acıdı halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?