2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tamam tatlım bende almalıyımmm
canım gaz vermek için değil komşuna söylesen o bile yapar sevaptır hamileye bişiler yapmak.insanların vurdum duymazlığı beni kızdırıyor

canımcım sadece bzı boyle dusunyrz herkes hassas degıl ıstee rabbım kımseyı kımseye muhtac etmesınnn

valla bende öyle canım yaaa hiçbişeycik istemedim şimdiye kadar gerçi yapmak lazımdı ama insan evini yuvasını düşünüyo masraf olmasın diyosun

sistit (idrar yolu enfeksiyonu) tanısıyla antibiyortik tedavisi alan var mı aramızda, nem bugün ilaca başlayacağım da tecrübesi olan varsa sormak istediğim şeyler var

ben kullandım canım daha geçen hafta bitti 3 ilaç verdi dr um.antibiyotik,monorol ve kas gevşetici isimlerini verebilirim istersen.1 haftalık ilaçtı antibiyotiği 12 saat arayla aldım 500 mg lıktı.çok şükür bitti bolda su içtim.sormak istediğin bişey varsa cevaplarım

ulaannnn bildiğim ne kadar küfür varsa ettimmm yaaa sinirlerim kalktııı ayyyyyyyyyy yangın var diye bağırıcam şimdi ulan bende bizimkilere insan deil derdimm şimdi melek demek istiorum en azından hiçbişiyimize gelmiorlar gelip sinir bozmuorlarr
sistit (idrar yolu enfeksiyonu) tanısıyla antibiyortik tedavisi alan var mı aramızda, nem bugün ilaca başlayacağım da tecrübesi olan varsa sormak istediğim şeyler var

var bir sürü kişi en son özgekurt geçirdi bunu

özzggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sistit için doktor alfasid diye bir antibiyotik verdi, prospektüste hamilelerle ilgili kesin çalışma/sonuç olmadığı, zorunluluk halinde kullanılabileceği yazıyor ben kullansam mı bilemedim. ilaç dışında ve su içmek dışında ne yapmam lazım, kaçınmam gerken yiyecek içecek var mı?

bir de tekrarlama durumu nasıl? ilk kez başıma geliyor, endişendim

YAVRUCUKLARIM YAPAMDA ANLATAM SİZE HA OLMA MI? ÇÜNKÜ HAMURU YOĞURACAM ŞİMDİ HAZIR.

gülaycım arada bi kendi kendini nazlandır canım.acıyarak nereye kadar yani.sen istedikçe daha da nazlandırırlar seni.böyle yaparak aslında daha kötü yapmış oluyoz söölim yani.bende markette gördüm.param yetmedi diye almadım kocişe dedim valla biraz al diye.ben zaten memlekette yemiştim ağaçtan ama küçüktü ozman daha erikçikler olsun dalında yedim valla hemen oracıkta.ay ne kadan çok çene yaptım offf yoruldum laa

azdım canımm:80::80::80::80:

Ben hamile kalmadan önce olmuştum Allahım ne fenaydı...
Doktora gittim derdimi anlatıcam aynen şöyle.Doktor bey sanki birisi elini rahmime atmış kurcalıyor hani elinize iğne batar çıkarmak istersiniz ya öyle bir acı
Hey allahım acıdan ne dediğimi bilemedim

doktorlar ilaç veriyosa içmek lazım, antibotikle geçmicek gibiyse veriyolar zaten ilacı. antibiyotik içmezsen, ileri safhalara geçebilir, bu sefer de hastaneye yatmak zorunda kalabilirsinn. antibiyotik zararsız diye bişi yok tabi zararı var ama enfeksiyonun vercegi zarardan daha fazla degil. antibiyotik dışında, bol çamaşır değiştir, bol bol bol bol su iç, ve hergün mutlaka 1 kuşburnu çayı iç canım. ama bu enfeksiyonun kişisel bakımla temizlikle alakası yok kendini de suclama. oranın florasının degismesiyle alakalı tamamen.

teşekkürler özge, öncelikle geçmiş olsun. dr bana da monurol ve antibiyotik yazdı, acaba antibiyotiği bekletim önce monuroldan sonuç almayı denesem mi diye düşünüyorum

bu konuda yardımı olabilecek bitki çayı vs var mı

bir de genital bölge temizliği ile ilgili ekstra önlem vs. almak gerekiyor mu

yukardaki mesajımı oku canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…