2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım benim yaa allah şifa versin annene başka yapabilecek kimse yokmu.kayınvaliden falan

maşallah oğluşuna

kayınvalideme eşim benden gizli gülayın hali yok temizlik yapsak demiş, kızı haziranda evlenecek diye oğlum gelemeyiz demiş.
geçen geldiler cuma günü gün var gelsene dediler....
gelde canım şunu istedi de bunlara..

masaallh oglusunaaaaaaaa...........ama bu nasıl bı muayenymıs yahuuu napcak sankı ayrıntılıdan da pahalıı:44:

bende ılk defa duydum da oenmlı bırsey degıldr inş sıkma canını bılmeden

prof. muayenesi, o yüzden pahalı galiba, geçen iş yerinde bi arkadaş bi kalp profunun muayene ücretini sormuştu, 300tl demişti, proflar bu civarlarda muayene yapıyolar, bide nişantaşında yeri

ablama geçen gün sitem ettim ne geldin ne sordun diye , bin pişman oldum burnumdan getirdi...
aman allahım ben sağlılı olayımda istemiyorum ne kaynanamı ne ablamı..:86:

tatlım sen Ayşe Öner'in kitabını al bi güzel oku. yeni dogan bakımı hakkında herşeycikler var icinde. hem de cok guzel resimli anlatımlı. tonton cocuklar kulanarak anlatmıs herseyi. eylülde ilk dogduklarında ya da daha sonra fark etmez. biz ne giyosak bebeklere 1 kat fazla giydirmek lazımmıs. mesela ilk dogduklarında kılcal damar yapısı tam olusmadığı icin kırmızı kırmızı olcak bebeklerimiz, annelerimiz de dicek ki bu cocuk usuyo giydir babam giydir. alakası yok iste. mesela sen tişört giyosan, oda da tişört giydirrcen üzerine penye bir tulum. ve bebeklerin ellerinden degil sirtlarindan anlasilirmis usuyup usumedigi yanlis hatirlamiyosam. ilk bebekleri olacaklara ben Ayşe Önerin kitabını şiddetle tavsiye ederim. ben bakım bölümünü 2-3 kere hatmettim, bebüküme bakabilecegimi dusunuyorum.

Uzun kollu çıtçıtlı body.Altına şirinlerinki gibi batikli pantolon :) Üstüne kadife tulum bide anne örgüsü hırka :)))

ben de bunu çok düşünüyorum diyorum ki daha nisan bitti hava ısınmadı.Meleklerimiz eylülde gelince bu hava hemen soğur gene ya üşürlerseeee...Bir de önleri kış olduğu için hep yumuk yumuk kalın şeyler almak istiyorum

inşallah canım ya aman dikkat etsin annen
ne vicdansız insanlar ya benim kayınvalidem 12 saatlik yoldan bişiler gönderiyor canın isterse diye.senin söylemen değil onun sorması lazım canın birşey çekiyormu diye yok öyle bedavadan babane olmak

selam ben geldim.melisçik sarmış sarmaları galiba.gülaycık allah kimseye muhtaç etmesin ne anaya ne babaya ne bacıya.allah bizi elden ayaktan düşürmesin.minnet çok zor bişey.

kızlar valla canınız çekerse çeksin elmalı kurabiye yapcam.şidi hemencecik.canı çekenler kalksın hemen yapsın yarım saatinizi almaz.lan 3 gündür yapacam daha yapacam valla.kalk dedim şeytanı kov yanından

O kitabı ben de çok almak istiyorum,inşallah alabilirim cesscim.
Evet ben de kesinlikle çok kalın giydirip sürekli hasta olsun istemiyorum bebeğim.
Mümkün olduğunca ılıman yetişsin.
Aileler bu konuda eminim üstümüze gelir,başederiz inşallah

Ben de hiç çok kalın şeylere bakmıyorum.
Hep daha ince şeylere bakıyorum,sanırım o şekilde büyüteceğim bebeğimi de..
Hasta olmasın ama öyle çok sıcak da olmasın.
Sonra en küçük bir rüzgarda başlıyorlar hapşu hapşu

gaz vermeyin la bana...

benim ayağım 1. derce yandı, dünürleri davet etmiş yemeğe , vay efendim niye bizde gitmemişiz en azından ömür gidebilirmiş diye fırça attı adamlar sen ne anlatıyon..
ayağımı pansumana götürcez acıdan gözümden yaş geliyo hep ablama yük olmayalım dedim eniştesini çağırdı oda arabasına gaz koydurdu..
eheeeeeeeeeeeeeey :84:

bende gıyım degılde o mınık bacaklarını nasıl tutupta altını degıstırecegım dıyorumm yaaa:18::18:
prof. muayenesi, o yüzden pahalı galiba, geçen iş yerinde bi arkadaş bi kalp profunun muayene ücretini sormuştu, 300tl demişti, proflar bu civarlarda muayene yapıyolar, bide nişantaşında yeri
eewt haklısın yerden de kaynaklanıyor nısantasııı....neyse onalr saglıklı olsun paranın ne onemı war
ablama geçen gün sitem ettim ne geldin ne sordun diye , bin pişman oldum burnumdan getirdi...
aman allahım ben sağlılı olayımda istemiyorum ne kaynanamı ne ablamı..:86:
bencedee yaa salla be sen herkesı allahın iznıyle sen basedersın herseyle kendını yormadan yaws yawas halledersın cnmmmm

ces sagol yaa bılgıler ıcın kıtabı nerden alabılrımmm kı

Hemen tarif alalım şekerim

aman nasıl ınsarlar yaaa bunalr sende tkma kosma hıcbırseyerıne canım yaaa kendını we mınıgını dusun sadecee

oha yaaaaaaaaaa, salon insanı imajımdan çıkardı beni bunlar, afedersiniz arkadaşlar. Allah sana sabır versin canım, gerçi sen onları 2 ters bi yüz örersin de hadi bakalım.

tüm seçkin kitapçılardaaaan D&r'dan aldım canım ben.

canım gaz vermek için değil komşuna söylesen o bile yapar sevaptır hamileye bişiler yapmak.insanların vurdum duymazlığı beni kızdırıyor

cnm bende araştırdım rahimde çentik yapısal bir bozukluk dior ama hiç bebeklere zarar verir falan demior mesela herhalde normal doğuma engeldir dedim ölede yazdım ama bişi yazmıor bu konu ile ilgilide kendini üzmeden druna sor bnm dediklerimi dicek sanırım odasana sakın strese girme
inci nerde yahuu göremedim bugün :44:
barış hastaydı ya ondan giremior olabilir dünürcüğünnnn
Harika,teprikklerimi iletiyorum Milisimm:93:
saoll cnmm daha iyilerini evlatlarımızda yaşayalım inşallah
ama bana çekmesin yani sosyal zekası tamamda geriye kalan hiçbiyei bana çekmesinn hergün dua ediorum
maşallah canım gayet iyi bir başarı

geçmiş olsun canım annene allah şifa versin

ay herekse kopyaladım yazıyı ama bu laf hoşuma gitti

çok geçmiş olsun cnm yaa inşallah biran önce iyileşsin annen
kuzum sen ve izmirdekiler o zmnlar bir tek zıbınla idare eder diye düşünüorum sıcak iklimdesiniz ne de olsa benimde ilk dnem kabusum yaa sanki hep ilk dönemdeki gibi olcak herşey diye panikliorum

gülayyyyy takılmaa bunlaraa artık hepimiz anladık yok işte sana kimseden hayır cidden yakın olmayı isterdim ama el birliğiyle bişiler yapardık yavaş yavaş yemek temizlik falan

oooo afıyet olsun walla gecen bende cok aserdım yaptım ılk defa usenmeden ewet yapımı kolay sen nasıl yapıyon anlat bakemm

öyle canım yemesem ölmem yani, zaten yeşil ekşi bişey aşeriyorum ne zamandır çok pahalı diye söylemedim bile eşime.. yazık küçük bi pakete 5-10 lira veremem , zamanı gelince yerim dedim.. benim aşermemden nazımdan ne olur yauu ..
masrafsız gelinim ben..

sistit (idrar yolu enfeksiyonu) tanısıyla antibiyortik tedavisi alan var mı aramızda, nem bugün ilaca başlayacağım da tecrübesi olan varsa sormak istediğim şeyler var

sistit (idrar yolu enfeksiyonu) tanısıyla antibiyortik tedavisi alan var mı aramızda, nem bugün ilaca başlayacağım da tecrübesi olan varsa sormak istediğim şeyler var

var canım aramızda bir sürü, çoğumuz geçirdik idrar yolları enfeksiyonu, ben de geçirdim ama Monurol içtim antibiyotik degil. sen sor sorularını bir bilen çıkar merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…