ayy canım benim yaa allah şifa versin annene başka yapabilecek kimse yokmu.kayınvaliden falan
maşallah oğluşuna
masaallh oglusunaaaaaaaa...........ama bu nasıl bı muayenymıs yahuuu napcak sankı ayrıntılıdan da pahalıı:44:
bende ılk defa duydum da oenmlı bırsey degıldr inş sıkma canını bılmeden
ooooo masallh melıs bu ne basarıılı bı aıle gercekten supermıssahılımzde onlara ceker inş tabı annecıgındeee...aman kızım ınsanlar boyle hıc bızamn memnun edemzsınn yanıı salla sen taktr et kaynını canımm helal olsun walla bende taktr edıyommm
ayyyyyy sagol canımm ben bıraz becerıksızımdır cetwelımıde zor yapmıstım
allh sıfa wersın annecıgıne canım yaaaa ablanın yardımı dokunmuyormu sana
Kızlar ben bir şey soracağım size:26:
Şimdi bebiklerimiz doğacak ya,birkaç aylık olduklarında tamam
ne yaparız biliyorum ama böyle daha yeni doğan dönemi
beni çok korkutuyor:26:
En basitinden,henüz ilk günlerde ne giyer bu bebişler?
Çıt çıtlı badilerinin üzerine tulum mu giydiririz yoksa
alt üst takımlardan falan mı?
Ayy daha vücutları yumuşacık olacak,çok korkuyorum ya:18:
Kızlar ben bir şey soracağım size:26:
inşallah canım ya aman dikkat etsin annenSagol canım, valla tedavi zormus. durdugu yerde agrisi yok ama tam yanlara ve geriye haeket ettiremiyo, üzülüyorum valla pire gibiydi benim annem, herşeye koşardı. şimdi de koşuyo ama elinden pek bişi gelmiyi. 1 seneyi bulur geçmesi diyo doktor. fiszik tedaviye falan gidiyo bakalım inşallah geçer.
ne vicdansız insanlar ya benim kayınvalidem 12 saatlik yoldan bişiler gönderiyor canın isterse diye.senin söylemen değil onun sorması lazım canın birşey çekiyormu diye yok öyle bedavadan babane olmakkayınvalideme eşim benden gizli gülayın hali yok temizlik yapsak demiş, kızı haziranda evlenecek diye oğlum gelemeyiz demiş.
geçen geldiler cuma günü gün var gelsene dediler....
gelde canım şunu istedi de bunlara..
tatlım sen Ayşe Öner'in kitabını al bi güzel oku. yeni dogan bakımı hakkında herşeycikler var icinde. hem de cok guzel resimli anlatımlı. tonton cocuklar kulanarak anlatmıs herseyi. eylülde ilk dogduklarında ya da daha sonra fark etmez. biz ne giyosak bebeklere 1 kat fazla giydirmek lazımmıs. mesela ilk dogduklarında kılcal damar yapısı tam olusmadığı icin kırmızı kırmızı olcak bebeklerimiz, annelerimiz de dicek ki bu cocuk usuyo giydir babam giydir. alakası yok iste. mesela sen tişört giyosan, oda da tişört giydirrcen üzerine penye bir tulum. ve bebeklerin ellerinden degil sirtlarindan anlasilirmis usuyup usumedigi yanlis hatirlamiyosam. ilk bebekleri olacaklara ben Ayşe Önerin kitabını şiddetle tavsiye ederim. ben bakım bölümünü 2-3 kere hatmettim, bebüküme bakabilecegimi dusunuyorum.
Uzun kollu çıtçıtlı body.Altına şirinlerinki gibi batikli pantolon :) Üstüne kadife tulum bide anne örgüsü hırka :)))
ben de bunu çok düşünüyorum diyorum ki daha nisan bitti hava ısınmadı.Meleklerimiz eylülde gelince bu hava hemen soğur gene ya üşürlerseeee...Bir de önleri kış olduğu için hep yumuk yumuk kalın şeyler almak istiyorum
inşallah canım ya aman dikkat etsin annen
ne vicdansız insanlar ya benim kayınvalidem 12 saatlik yoldan bişiler gönderiyor canın isterse diye.senin söylemen değil onun sorması lazım canın birşey çekiyormu diye yok öyle bedavadan babane olmak
bende gıyım degılde o mınık bacaklarını nasıl tutupta altını degıstırecegım dıyorumm yaaa:18::18:Kızlar ben bir şey soracağım size:26:
eewt haklısın yerden de kaynaklanıyor nısantasııı....neyse onalr saglıklı olsun paranın ne onemı warprof. muayenesi, o yüzden pahalı galiba, geçen iş yerinde bi arkadaş bi kalp profunun muayene ücretini sormuştu, 300tl demişti, proflar bu civarlarda muayene yapıyolar, bide nişantaşında yeri
bencedee yaa salla be sen herkesı allahın iznıyle sen basedersın herseyle kendını yormadan yaws yawas halledersın cnmmmmablama geçen gün sitem ettim ne geldin ne sordun diye , bin pişman oldum burnumdan getirdi...
aman allahım ben sağlılı olayımda istemiyorum ne kaynanamı ne ablamı..:86:
tatlım sen Ayşe Öner'in kitabını al bi güzel oku. yeni dogan bakımı hakkında herşeycikler var icinde. hem de cok guzel resimli anlatımlı. tonton cocuklar kulanarak anlatmıs herseyi. eylülde ilk dogduklarında ya da daha sonra fark etmez. biz ne giyosak bebeklere 1 kat fazla giydirmek lazımmıs. mesela ilk dogduklarında kılcal damar yapısı tam olusmadığı icin kırmızı kırmızı olcak bebeklerimiz, annelerimiz de dicek ki bu cocuk usuyo giydir babam giydir. alakası yok iste. mesela sen tişört giyosan, oda da tişört giydirrcen üzerine penye bir tulum. ve bebeklerin ellerinden degil sirtlarindan anlasilirmis usuyup usumedigi yanlis hatirlamiyosam. ilk bebekleri olacaklara ben Ayşe Önerin kitabını şiddetle tavsiye ederim. ben bakım bölümünü 2-3 kere hatmettim, bebüküme bakabilecegimi dusunuyorum.
selam ben geldim.melisçik sarmış sarmaları galiba.gülaycık allah kimseye muhtaç etmesin ne anaya ne babaya ne bacıya.allah bizi elden ayaktan düşürmesin.minnet çok zor bişey.
kızlar valla canınız çekerse çeksin elmalı kurabiye yapcam.şidi hemencecik.canı çekenler kalksın hemen yapsın yarım saatinizi almaz.lan 3 gündür yapacam daha yapacam valla.kalk dedim şeytanı kov yanından
gaz vermeyin la bana...
benim ayağım 1. derce yandı, dünürleri davet etmiş yemeğe , vay efendim niye bizde gitmemişiz en azından ömür gidebilirmiş diye fırça attı adamlar sen ne anlatıyon..
ayağımı pansumana götürcez acıdan gözümden yaş geliyo hep ablama yük olmayalım dedim eniştesini çağırdı oda arabasına gaz koydurdu..
eheeeeeeeeeeeeeey :84:
gaz vermeyin la bana...
benim ayağım 1. derce yandı, dünürleri davet etmiş yemeğe , vay efendim niye bizde gitmemişiz en azından ömür gidebilirmiş diye fırça attı adamlar sen ne anlatıyon..
ayağımı pansumana götürcez acıdan gözümden yaş geliyo hep ablama yük olmayalım dedim eniştesini çağırdı oda arabasına gaz koydurdu..
bende gıyım degılde o mınık bacaklarını nasıl tutupta altını degıstırecegım dıyorumm yaaa:18::18:
eewt haklısın yerden de kaynaklanıyor nısantasııı....neyse onalr saglıklı olsun paranın ne onemı war
bencedee yaa salla be sen herkesı allahın iznıyle sen basedersın herseyle kendını yormadan yaws yawas halledersın cnmmmm
ces sagol yaa bılgıler ıcın kıtabı nerden alabılrımmm kı
gaz vermeyin la bana...
cnm bende araştırdım rahimde çentik yapısal bir bozukluk dior ama hiç bebeklere zarar verir falan demior mesela herhalde normal doğuma engeldir dedim ölede yazdım ama bişi yazmıor bu konu ile ilgilide kendini üzmeden druna sor bnm dediklerimi dicek sanırım odasana sakın strese girmeArkadaşlar renkli ultrasona girdim.Rahim içinde çentik var dedi doktor bilgisi olan var mı? Çok moralim bozuk.Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? İlerleyen haftalarda bebekte gelişim geriliğine sebep olabilir diyor ultrasonu çeken doktor
barış hastaydı ya ondan giremior olabilir dünürcüğünnnninci nerde yahuu göremedim bugün :44:
saoll cnmm daha iyilerini evlatlarımızda yaşayalım inşallahHarika,teprikklerimi iletiyorum Milisimm:93:
saoll cnmm daha iyilerini evlatlarımızda yaşayalım inşallahhey maşallaaaaaah, inşallah diğer sınavları da iyi geçer. iptal edilmesin de şimdi cocuk cagiz o kadar basarılı olmusken. Allah daim etsin basarısını, Sahil de kime cekerse ceksin saglikli akıllı bi bıdık olsun :)
saoll cnmm daha iyilerini evlatlarımızda yaşayalım inşallahmaşallah canımgayet iyi bir başarı
geçmiş olsun canım annene allah şifa versin
saoll cnmm daha iyilerini evlatlarımızda yaşayalım inşallahooooo masallh melıs bu ne basarıılı bı aıle gercekten supermıssahılımzde onlara ceker inş tabı annecıgındeee...aman kızım ınsanlar boyle hıc bızamn memnun edemzsınn yanıı salla sen taktr et kaynını canımm helal olsun walla bende taktr edıyommm
çok geçmiş olsun cnm yaa inşallah biran önce iyileşsin annenSagol canım, valla tedavi zormus. durdugu yerde agrisi yok ama tam yanlara ve geriye haeket ettiremiyo, üzülüyorum valla pire gibiydi benim annem, herşeye koşardı. şimdi de koşuyo ama elinden pek bişi gelmiyi. 1 seneyi bulur geçmesi diyo doktor. fiszik tedaviye falan gidiyo bakalım inşallah geçer.
kuzum sen ve izmirdekiler o zmnlar bir tek zıbınla idare eder diye düşünüorum sıcak iklimdesiniz ne de olsa benimde ilk dnem kabusum yaa sanki hep ilk dönemdeki gibi olcak herşey diye panikliorumKızlar ben bir şey soracağım size:26:
kayınvalideme eşim benden gizli gülayın hali yok temizlik yapsak demiş, kızı haziranda evlenecek diye oğlum gelemeyiz demiş.
geçen geldiler cuma günü gün var gelsene dediler....
gelde canım şunu istedi de bunlara..
selam ben geldim.melisçik sarmış sarmaları galiba.gülaycık allah kimseye muhtaç etmesin ne anaya ne babaya ne bacıya.allah bizi elden ayaktan düşürmesin.minnet çok zor bişey.
kızlar valla canınız çekerse çeksin elmalı kurabiye yapcam.şidi hemencecik.canı çekenler kalksın hemen yapsın yarım saatinizi almaz.lan 3 gündür yapacam daha yapacam valla.kalk dedim şeytanı kov yanından
sistit (idrar yolu enfeksiyonu) tanısıyla antibiyortik tedavisi alan var mı aramızda, nem bugün ilaca başlayacağım da tecrübesi olan varsa sormak istediğim şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?