hayırlı gunler kızlar nasılsınz..ben şifayı kaptım galıba yaa aksam kaynım bızdeydı gırıptı de bana gectı sanırım her yerım dokuluyoooo
kızım olur mu bi hapşırsa mikrobik 40 km gidiyor ahahahah
aynı havayı solumuşsunuz yetmez mi güzelim yaaaaa
ayyy aslında hıcte aynı ortamda durmadım ama gectııı..sagol cnm
tamm canım sagolasın nasılsınn
haklıısn yaa oldu bıkere artık umarım ılerlemz yaa
meryemcim geçmiş olsun canım umarım tez zamanda geçer.daha da ilerlemez bu grip olayın
bende grip olunca çok kötü atlatıyorum iğnesiz atlatamam hiç.bu sene hiç grip olmadım şükür.bana gelen gidende yokbana gripliler gelmiyor maalesef ben hamile kaldığımda söyledim herkese...allah razı olsun gelmiyorlar...
ben grip oluca çok fena oluyorum...
yok cok sukur ben normalde fena olmamda sımdı nasıl olur bılemem inş olmaz yaaa dua edınnbana gripliler gelmiyor maalesef ben hamile kaldığımda söyledim herkese...allah razı olsun gelmiyorlar...
ben grip oluca çok fena oluyorum...
ben iyiyimde sana canım sıkıldı oyy kıyamam ben sana
bende grip olunca çok kötü atlatıyorum iğnesiz atlatamam hiç.bu sene hiç grip olmadım şükür.bana gelen gidende yok
sagol tatlım uygulayacagım..ya elmacıgım cok sewdındım ya bak bılıyordu herkes cagının bırseyı olmadıgını dun gıremedım melısle ılettım dıleklerımı gozun ayıdn canımmmmmCanım geçmiş olsun ıhlamur kaynat ve bol limonla iç canım ve çokça dinlen :94:
yok cok sukur ben normalde fena olmamda sımdı nasıl olur bılemem inş olmaz yaaa dua edınn
oyy canım benm gececek inş ya sıkma canını we messı yı
geç kaldın kuzuuuu dikkat kesilceksinn pc başından ayrılmıcaksın:82:ben neden göröemiyorum yaaaaa
bebem ne duydu ne gördü zaten temizim minnoşum benim.....
bende grip olunca çok kötü atlatıyorum iğnesiz atlatamam hiç.bu sene hiç grip olmadım şükür.bana gelen gidende yok
ben de öyle acillik olurum iğnesiz atlatamam....benim hafif başladı mı yılmaz hemen acile götürür erkenden önlemini alırız........
ahahah glay ve meloşun yorumuna koptum ahahah buarada bu baya erkek göbeği cidden yaa hticededemi böleydi göbüşünn yoksa bizim yedirdiğimiz pipiler seninkindemi çıktıı
geç kaldın kuzuuuu dikkat kesilceksinn pc başından ayrılmıcaksın:82:
ahhh ahhhhh evrakcanım yaaa dayısınaa güvenim sonsuzz yaa sizin elinizdee olmazz bu çocukkk yok yok kesinlikle olmaz
hemen başla c vitaminine yat uzan yorma kendini geçer
yok cok sukur ben normalde fena olmamda sımdı nasıl olur bılemem inş olmaz yaaa dua edınn
oyy canım benm gececek inş ya sıkma canını we messı yı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?