• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bana gripliler gelmiyor maalesef ben hamile kaldığımda söyledim herkese...allah razı olsun gelmiyorlar...
ben grip oluca çok fena oluyorum...
bende grip olunca çok kötü atlatıyorum iğnesiz atlatamam hiç.bu sene hiç grip olmadım şükür.bana gelen gidende yok :59:

bana gripliler gelmiyor maalesef ben hamile kaldığımda söyledim herkese...allah razı olsun gelmiyorlar...
ben grip oluca çok fena oluyorum...
yok cok sukur ben normalde fena olmamda sımdı nasıl olur bılemem inş olmaz yaaa dua edınn
ben iyiyimde sana canım sıkıldı oyy kıyamam ben sana:70::70:

oyy canım benm gececek inş ya sıkma canını we messı yı:1:

Ben de birkaç foto koyup silicimm,hiç eksik kalmamalıyım dedim,hemen çektim:1:
Alıntı yapmazsanız sevinirim kızlar:70:

bende grip olunca çok kötü atlatıyorum iğnesiz atlatamam hiç.bu sene hiç grip olmadım şükür.bana gelen gidende yok :59:

ben de öyle acillik olurum iğnesiz atlatamam....benim hafif başladı mı yılmaz hemen acile götürür erkenden önlemini alırız........

ahahah glay ve meloşun yorumuna koptum ahahah buarada bu baya erkek göbeği cidden yaa hticededemi böleydi göbüşünn yoksa bizim yedirdiğimiz pipiler seninkindemi çıktıı:52:
ben neden göröemiyorum yaaaaa:52::52:
geç kaldın kuzuuuu dikkat kesilceksinn pc başından ayrılmıcaksın:82:
bebem ne duydu ne gördü zaten temizim minnoşum benim.....:1::1:

ahhh ahhhhh evrakcanım yaaa dayısınaa güvenim sonsuzz yaa sizin elinizdee olmazz bu çocukkk yok yok kesinlikle olmaz

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de öyle acillik olurum iğnesiz atlatamam....benim hafif başladı mı yılmaz hemen acile götürür erkenden önlemini alırız........

hassas bunyelı anneler sızı:1::1:eee boyle oluyorsanz zaten dkkt edın canlarr

ahahah glay ve meloşun yorumuna koptum ahahah buarada bu baya erkek göbeği cidden yaa hticededemi böleydi göbüşünn yoksa bizim yedirdiğimiz pipiler seninkindemi çıktıı:52:

geç kaldın kuzuuuu dikkat kesilceksinn pc başından ayrılmıcaksın:82:

ahhh ahhhhh evrakcanım yaaa dayısınaa güvenim sonsuzz yaa sizin elinizdee olmazz bu çocukkk yok yok kesinlikle olmaz

ama aynı popo değil mi kuzum ya...noluya lan dedim birden:53::53:
dayımızda göreve başlarsa yandı benim kuzum.....artık maça kız tavlamaya götürür getiririm artık...

Back