2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım benim...en mutlu en keyifli doğum günüm sanırım, çekirdek ailemle...

esracım çok beğendim içim gitti valla ben de bir an önce yapmalıyım

doğumgünüsün kutlu olsun pempişşşşşş.mutlu ol senelerce

Ben de bir an önce yapmak için sabırsızlanıyorum Meloşum.
Yarın vereyim siparişimi de gelir gelmez yapıcam,bekleyemem ben

Evet yakaladık seni ama yetişemedik
Ayy gerçekten çok heyecanlı,saat kaçta geliyor canım Onur?

:
Evet yakaladık seni ama yetişemedik
Ayy gerçekten çok heyecanlı,saat kaçta geliyor canım Onur?

saat 16.55 te inicek inşallah uçağı..17.30 gibi ancak kavuşuruz valiz bekliycek ya ayyy çok az kaldı oğlumda kıpır kıpır hissediyo sanırım

saat 16.55 te inicek inşallah uçağı..17.30 gibi ancak kavuşuruz valiz bekliycek ya ayyy çok az kaldı oğlumda kıpır kıpır hissediyo sanırım

Ayy gerçekten de çok az kalmışşşş
Hissetmez mi hiç annesi,şimdi senin heyecanın ona nasıl yansıyordur nasılll

canım hepside çok güzel yaptığında bizimlede paylaş fikir olsun
günaydın yawrular......
izmir güneşli hava çok güzel...hem bugün oğlumla geçirdiğim ilk doğumgünüm benim!!!!
babamız uyansında hemen çıkalım dışarı!!!!
doğum günün kutlu olsun canımmm

Son düzenleme:
günaydın yawrular......
izmir güneşli hava çok güzel...hem bugün oğlumla geçirdiğim ilk doğumgünüm benim!!!!
babamız uyansında hemen çıkalım dışarı!!!!

[/B][/QUOTE]

ooo ne mutlu bir pazar pembecim daha nice birlikte geçireceğiniz doğumgünlerine damlacım gözün aydın seninde bende dünden beri sanırım bebeğimi hissediyorum(hala emin olamıyorum) içimde bişey arada pıt pıt yapıyor ben dinleyince kayboluyor oyun oynuyor galiba oğluşum içerde artık bende tekmelenmek istiyorummmmm

ayy ne güzel ne güzel çok seviyorum bu kavuşmaları yaa annesinin heyecanı oğluşunada yansımıştır tabi ee aylar sonra babayı görcek oda sizi görünce baya bi şaşırır artık

yok yok biz artık programlanıyoruz şekerim...bundan sonra zor uyku bize...
benim en sewdiğim şeydir uyku, eşim hayretler içinde. heleki sabah uykusu!

hayal oldu artık şekerim öyle uyumalar zaten içimizdeki yaramazlar da uyutmıcak ki bizi bu sabah 6.30 da başladı kıpırdamaya kalk anne babamı kaldıralım işe gtidicek der gibi benden önce uyandı doğunca kızımı salıcam kocişin başına uyandırsın diye tepesinde hoplasın zıplasın

pembecimmmmm doğum günün kutlu olsun ccanım nice mutlu yıllara çekirdek ailenle beraber

damalacımmmm şuan az kaldı kocişine kavuşmanaa.çok mutlıuyum bendeee Allaah bozmasın güzelliğinizi çokk iyi vakit geçirmeniz dileğiyleee

bende basta odayı dusunmuyordum ama benım begndım bebek odası gıbı degıl cok sık kullanıslı en azından 13 yasına kadr kesın yatr ayyy bakalım hayırlısı zaten yatakodama mecbur kucuk besık alcam
kızlarr az önce tişört aldım kendimize neler aldık kısmına koydum bi bakın yaa çok tatlııııı
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...ri-kendimize-neler-aldik-10.html#post18851260
eewt cnm cok seker gule gule gıyy
canım belki pazarlıkla indirebilirsiniz fiyatı :44:
ayyy ozgem dusmuyorlar bakalım gıdıp bı bakacagız cok begendım ben onu yaaaaaaaaaaaa
son iki gündür kızımın hareketlerini hissediyorum çokkkkkk tuhaf çooooook güzel bir duyguymuşşş Allah herkese bu duyguyu yaşatır inşallah
gozun aydın canımmmmmmm

ben de bunları görümcemin bebeği için yapmıştık oğluma da inşallah mavilerini yapacağız
ayyy neguzel yapmısısnz kolaymı
Eki Görüntüle 183480

canımmmmmmmmmmmmmmmm gozun aydınnnnn

masallh yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…