Pembecim nice mutlu yıllar canım..Oğluşun ve tüm sevdiklerinle beraber inşallah nice uzunn,sağlıklı, mutlu yıllarınız olsun..
bayıldım çoook güzeller Esracım..Ağustos annelerinde yakalamışsın beniaklım çok karışmıştı sağolsunlar öneride bulundular rahatladım şimdi..
kızlar babamızın gelmesine saatler kaldı vakit geçmiyo bi türlü çook heyecanlıyıs
sağol canım benim...en mutlu en keyifli doğum günüm sanırım, çekirdek ailemle...
esracım çok beğendim içim gitti valla ben de bir an önce yapmalıyım
doğumgünüsün kutlu olsun pempişşşşşş.mutlu ol senelerce
Pembecim nice mutlu yıllar canım..Oğluşun ve tüm sevdiklerinle beraber inşallah nice uzunn,sağlıklı, mutlu yıllarınız olsun..
bayıldım çoook güzeller Esracım..Ağustos annelerinde yakalamışsın beniaklım çok karışmıştı sağolsunlar öneride bulundular rahatladım şimdi..
kızlar babamızın gelmesine saatler kaldı vakit geçmiyo bi türlü çook heyecanlıyıs
:
Evet yakaladık seni ama yetişemedik
Ayy gerçekten çok heyecanlı,saat kaçta geliyor canım Onur?
saat 16.55 te inicek inşallah uçağı..17.30 gibi ancak kavuşuruz valiz bekliycek ya ayyy çok az kaldı oğlumda kıpır kıpır hissediyo sanırım
canım hepside çok güzel yaptığında bizimlede paylaş fikir olsunKızım için yapacağım bebek şekerlerinin malzemelerine karar verdim şimdi kızlar.
Yarın siparişini vereceğim.
Bakın bakalım beğenecek misiniz:
Bu kurdelamız:
Eki Görüntüle 183471
Bu şeker üzerine yapıştıracağımız süsümüz:
Eki Görüntüle 183472
Bunlar da renkli nazar boncuklarımız:
Eki Görüntüle 183473
En alttaki resim de tülümüz.
Bunların dışında bir de arkalarına tapıştırılacak olan küçük mıknatısları var.
Ben 50 tane yapacağım.
Hepsinin bana toplam maliyeti: 35 tl falan oluyor
doğum günün kutlu olsun canımmmgünaydın yawrular......
izmir güneşli hava çok güzel...hem bugün oğlumla geçirdiğim ilk doğumgünüm benim!!!!
babamız uyansında hemen çıkalım dışarı!!!!
saat 16.55 te inicek inşallah uçağı..17.30 gibi ancak kavuşuruz valiz bekliycek ya ayyy çok az kaldı oğlumda kıpır kıpır hissediyo sanırım
günaydın yawrular......
izmir güneşli hava çok güzel...hem bugün oğlumla geçirdiğim ilk doğumgünüm benim!!!!
babamız uyansında hemen çıkalım dışarı!!!!
teşekkür ederiz canımcımmm
yok yok biz artık programlanıyoruz şekerim...bundan sonra zor uyku bize...
benim en sewdiğim şeydir uyku, eşim hayretler içinde. heleki sabah uykusu!
gece telefonda kocamla 2.30a kadar konuştuk. 7de uyandım geri yattım 9da yine uyandım. güya pazar ve ben 12ye kadar uyucaktım ama nerdeeeee
bende basta odayı dusunmuyordum ama benım begndım bebek odası gıbı degıl cok sık kullanıslı en azından 13 yasına kadr kesın yatr ayyy bakalım hayırlısı zaten yatakodama mecbur kucuk besık alcamvalla canım bebek odaları genelde o fiyat. tabi maddi durumunuzu bilemem ama ben 1-2 yıl oyun parkıyla idare edip direk genç odası alıcam. o fiyata daha geniş gardolap şifonyer ve yatağı olur bızdığımın.
eewt cnm cok seker gule gule gıyykızlarr az önce tişört aldım kendimize neler aldık kısmına koydum bi bakın yaa çok tatlııııı
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...ri-kendimize-neler-aldik-10.html#post18851260
ayyy ozgem dusmuyorlar bakalım gıdıp bı bakacagız cok begendım ben onu yaaaaaaaaaaaacanım belki pazarlıkla indirebilirsiniz fiyatı :44:
gozun aydın canımmmmmmmson iki gündür kızımın hareketlerini hissediyorum çokkkkkk tuhaf çooooook güzel bir duyguymuşşş Allah herkese bu duyguyu yaşatır inşallah
Kızım için yapacağım bebek şekerlerinin malzemelerine karar verdim şimdi kızlar.
Yarın siparişini vereceğim.
Bakın bakalım beğenecek misiniz:
Bu kurdelamız:
Eki Görüntüle 183471
Bu şeker üzerine yapıştıracağımız süsümüz:
Eki Görüntüle 183472
Bunlar da renkli nazar boncuklarımız:
Eki Görüntüle 183473
En alttaki resim de tülümüz.
Bunların dışında bir de arkalarına tapıştırılacak olan küçük mıknatısları var.
Ben 50 tane yapacağım.
Hepsinin bana toplam maliyeti: 35 tl falan oluyor
esraaa bayıldım ya nasıl yapması kolaymı canım bende ıstıyommmmm
ben de bunları görümcemin bebeği için yapmıştık oğluma da inşallah mavilerini yapacağız
ayyy neguzel yapmısısnz kolaymı
Eki Görüntüle 183480
canımmmmmmmmmmmmmmmm gozun aydınnnnnsaat 16.55 te inicek inşallah uçağı..17.30 gibi ancak kavuşuruz valiz bekliycek ya ayyy çok az kaldı oğlumda kıpır kıpır hissediyo sanırım
hayal oldu artık şekerim öyle uyumalar zaten içimizdeki yaramazlar da uyutmıcak ki bizi bu sabah 6.30 da başladı kıpırdamaya kalk anne babamı kaldıralım işe gtidicek der gibi benden önce uyandı doğunca kızımı salıcam kocişin başına uyandırsın diye tepesinde hoplasın zıplasın
bız geldıkkkkk nasılsınz keyıfler nsılll
hoşgeldin canım iyiyiz biz anneannedeyis siz nasılsınız
canım hepside çok güzel yaptığında bizimlede paylaş fikir olsun
doğum günün kutlu olsun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?