2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Detaylı sonuçları gelmeye başlamış,maaşallah kuzulara

Ay acıktık biz ama babişko uyuyor yaaaa....

Canım çok aç durma,bir şeyler atıştır..

Harika,kesinlikle araştırmalıyım bunu tam bir normal doğum delisi,epizyo korkağı olarak

Diğer doktora inat mı bir daha istedi kimbilir:44:
Maaşallah oğluna canımm

günaydın güzeller güzeli annişler ve bebişleri nasılsınız?? güzel hafta sonu geçirmeniz dileğiyleee

Bayıldımm

kızlar bişey sorcam ya,detaylıya girenler hep cd falan almışlar,ben haftaya gircemde bugün sordum,cd vermiyolarmış,en fazla bir iki fotoğraf alabilirsiniz dediler,niye yaa,nası heveslenmiştim...:2:

Bize de cd vermediler canım.
Ama 8-9 tane fotosunu aldık kızımın

eylul anneleri ve onların büyüyen bebişleri iyi hafta sonları.. yarın pazaarrr şimdiden evde yapacağım kahvaltının hayalini kuruyorum.

Günaydın canım,nasılsınnnnn,bebişş nasılll

iyiyiz canım bugün midem kazınarak uyandım resmen.teyzesi hiç sorma bebişimi bir özledim anlatamam günlerde geçmiyor ki ayın 27 si gelsin bi göreyim minik oğluşumu.acaba nasıl olmuş merak içindeyimmm

orkan,nazlı esila,duru(esrant),eylül,beliz,rüzgar,çağın toprak,aren,sahil,çınar,duru naz(öslemim),poyraz,ece duru(gueen_bee35),leyla,rüzgar(exporter),aslan efe,emir harun,ecrin,muhammet ilker,mehmet göktuğ,kerem,dilber hale,demir alp,egemen(ces) daha ismi belli olmayan küçük minoşlar (benim bebeğimde dahil)hepinizin 23 nisan çocuk bayramınız kutlu olsun..inşallah bu vatan ve biz anne babalar için hayırlı evlatlar olursunuz.ne mutlu türküm diyene

Biz detaylıya girerken telefonları falan kapattırdılar.
Kameraya ne derler bilemedim:26:

Elmacım hiç sıkma canını.
Hiçbir şey çıkmayacak kuzunda..
Sen mutlaka başka bir doktora daha görün.

Ben şimdi baktım bu siteye de ne kadar ucuz ya

Canım çok incsin. Senin yavrunun da 23 nisan bayramı kutlu olsun. Gunaydın ve iyi haftasonlarıdilerim sana.

teşekkür ederiz teyzesi, müzik dinliyo dans ediyo oğlum şimdi çok meşgul

eylul anneleri ve onların büyüyen bebişleri iyi hafta sonları.. yarın pazaarrr şimdiden evde yapacağım kahvaltının hayalini kuruyorum.

Günaydınnn..
Ohh bir an önce yarın olsun öyleyse

iyiyiz canım bugün midem kazınarak uyandım resmen.teyzesi hiç sorma bebişimi bir özledim anlatamam günlerde geçmiyor ki ayın 27 si gelsin bi göreyim minik oğluşumu.acaba nasıl olmuş merak içindeyimmm

Ayy çok az kalmışşşş
Çokk güzel olacak bu kez,resmen aşık olacaksın oğluşuna annesiii

Ayyy tüm bebiklerimizinn bayramı kutlu olsunnnnn

gülay bebeğinin ismi şeyma olacak mı?kesin olmadığı için yazmadım oraya...eğer şeymaysa
şeymacım tatlı bebeğim 23 nisanın kutlu olsun

Rica ederim canım,bulabildin mi:44:

buldum buldum.baktım gerçekten yalnız değilmişim göbek konusunda
hepiniz çok tatlı çıkmışsınız arkadaşlar. resimlerde bayıldım.
ben şimdiye kadar hiç bişi eklemedim.
bebeğimede henüz bişi almadım zaten

ama çok hoş resimler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…