- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Damla canım merak edeceğini biliyordum hemen kısa bir özet yapayım uyku beye gittik ilk etapta gayet iyiydi sıcak kanlı ilgili sonra ultrasona girdim ultrasonu düşündüğüm gibi degildi yani çok net değil 4boyutlu gibi normal ultrasonda detaylı inceleme yapıyor yanmızda neyse başladı bebeğimi incelemeye ve saymaya beyinde genişleme kalpte leke böbrekte açıklık gibi tabi dünya basımıza yıkıldı bir an diğer hersey normal dedi sagolsun amniyosentez dedi ama bişeyde olmaya bilirmiş falan filan
Kızlar çok zor birsey insan bebeği ile ilgili kötü birsey duymaya tahammül edemiyor ona kötü birsey konduramiyor
Ben ve esim aksamdan beri birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz ve hep dik durmaya çalışıyoruz
Damla canım merak edeceğini biliyordum hemen kısa bir özet yapayım uyku beye gittik ilk etapta gayet iyiydi sıcak kanlı ilgili sonra ultrasona girdim ultrasonu düşündüğüm gibi degildi yani çok net değil 4boyutlu gibi normal ultrasonda detaylı inceleme yapıyor yanmızda neyse başladı bebeğimi incelemeye ve saymaya beyinde genişleme kalpte leke böbrekte açıklık gibi tabi dünya basımıza yıkıldı bir an diğer hersey normal dedi sagolsun amniyosentez dedi ama bişeyde olmaya bilirmiş falan filan
canım ben düşünüyorumda eşim düşünmüyor.aslında bizim için park yatak daha iyi olacak tayin meselemiz var ama insanın içinde kalıyor benim bebeğimde böyle yataklarda yatsın istiyor insanewet ne yazıkkkı oyleeeeeeeeeeeeesen oda dusunuynmu ben hıc dusunmuyodumda esım ıstıyoo
sağol cnm uğraşıyorum kendi çapımda
canım ben düşünüyorumda eşim düşünmüyor.aslında bizim için park yatak daha iyi olacak tayin meselemiz var ama insanın içinde kalıyor benim bebeğimde böyle yataklarda yatsın istiyor insan
mütevazilik yapma canım çok güzel maşallah
Allah allaahh ya senin ikili sonucun iyi çıkmıştı dur bakalım sakın üzülme hemen..elma bence başka yerde de baktır amiyosentezden önce..evet kesin baktır ihmal etme..Sinirim bozuldu şimdi benim de..Olmayacak tabi bişey Allahın izniyledüzgün beye de bi baktırsan?
Allah allaahh ya senin ikili sonucun iyi çıkmıştı dur bakalım sakın üzülme hemen..elma bence başka yerde de baktır amiyosentezden önce..evet kesin baktır ihmal etme..Sinirim bozuldu şimdi benim de..Olmayacak tabi bişey Allahın izniyledüzgün beye de bi baktırsan?
canımm odayı ılerde almak daha mantıklı bebek ne anlar odadan yaa hem ılerde daha zewkle alınır gıbı bakalım bende net degılım henuz ama esım heweslı oglusu ıcın...tayın neden ttalım
Evet esimde aynı şeyi söylüyor yarın düzgün beye gidip birde ona baktiralim diyor
Açıkcası uyku bey söylede bir ifade kullandı bunların hepsi bir varsayım olabilir aslında bir arpaboyu yol yapmaz amniyosentez yanmızda iç rahatlatmak için yapılacakmış yani sanki biz deneme tahtasiyiz
ayhançocuk.com dan alışveriş yapan var mı güvenilir midir sorun çıkar mı?
Evet esimde aynı şeyi söylüyor yarın düzgün beye gidip birde ona baktiralim diyor
Açıkcası uyku bey söylede bir ifade kullandı bunların hepsi bir varsayım olabilir aslında bir arpaboyu yol yapmaz amniyosentez yanmızda iç rahatlatmak için yapılacakmış yani sanki biz deneme tahtasiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?