2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok zor birsey insan bebeği ile ilgili kötü birsey duymaya tahammül edemiyor ona kötü birsey konduramiyor
Ben ve esim aksamdan beri birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz ve hep dik durmaya çalışıyoruz

çok geçmiş olsun inş bişey çıkmaz

boyle olun zaten canım benım dua edecgız hepımız emın ol sen wee tabıkı sende ıhmal etme duayıı cnmmm

Allah allaahh ya senin ikili sonucun iyi çıkmıştı dur bakalım sakın üzülme hemen..elma bence başka yerde de baktır amiyosentezden önce..evet kesin baktır ihmal etme..Sinirim bozuldu şimdi benim de..Olmayacak tabi bişey Allahın izniyle düzgün beye de bi baktırsan?

ben cıkıyrm kızlar kocısın uykusu geldı hemde yarın 23 nısan ya kardesımın gosterısı warda oraya gtcem optummmmm:80::80::80::80:

ewet ne yazıkkkı oyleeeeeeeeeeeeesen oda dusunuynmu ben hıc dusunmuyodumda esım ıstıyoo
canım ben düşünüyorumda eşim düşünmüyor.aslında bizim için park yatak daha iyi olacak tayin meselemiz var ama insanın içinde kalıyor benim bebeğimde böyle yataklarda yatsın istiyor insan
sağol cnm uğraşıyorum kendi çapımda

mütevazilik yapma canım çok güzel maşallah

Son düzenleme:

canımm odayı ılerde almak daha mantıklı bebek ne anlar odadan yaa hem ılerde daha zewkle alınır gıbı bakalım bende net degılım henuz ama esım heweslı oglusu ıcın...tayın neden ttalım

bence de elmakurdumsun eğer imkanın olursa başka bir dr daha gidin

Evet esimde aynı şeyi söylüyor yarın düzgün beye gidip birde ona baktiralim diyor
Açıkcası uyku bey söylede bir ifade kullandı bunların hepsi bir varsayım olabilir aslında bir arpaboyu yol yapmaz amniyosentez yanmızda iç rahatlatmak için yapılacakmış yani sanki biz deneme tahtasiyiz

canımm odayı ılerde almak daha mantıklı bebek ne anlar odadan yaa hem ılerde daha zewkle alınır gıbı bakalım bende net degılım henuz ama esım heweslı oglusu ıcın...tayın neden ttalım

hayırlısı canım bakalım... eşinin hevesini kırma yazık.eşim polis şark görevimiz var.buarada iyi geceler canım

ay canım ya içim tuhaf oldu dualarımız seninle.canım inşallah amniyosenteze bile gerek kalmayacak. iyi haberlerini bekliyoruz

kimsenin anneye de babaya da hatta o minicik bebeğe de bir varsayım üzerine bu stresi yaşatma hakkı yok. Ben artık hiçbir doktora güvenemiyorum..Para için de öyle şeyler yapıyorlar ki..Sen lütfen Düzgün bey e bi görün yarın tatil ama çalışıyo mudur? En kötü pazartesi günü izin falan alın gidin düzgün beye..Çok canım sıkıldı,bişey olacağından değil bu strese girmen beni sinir etti. Pazar eşim geliyor foruma giremem pek fazla ama Melisten alıcam haberlerini..Lütfen üzülme yüreğini ferah tut..Sapasağlam senin oğlun ben başka ihtimal düşünmüyorum sende düşünme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…