NAsıl günah olabilir ki böyle birşey. ben hemen almaya başlıcam özellikle büyük parçaları ki bebegmiz dogdugunda ödemelerimiz kolaylasmis olsun. bence bebege bisey alinmamasinin sebebi, Allah korusun kötu bisi olrsa o esyalara bakip da karalar baglamayalim diye kesinlikle.
yok canım günah değilde olurmu bu işin günahı doğmamış çocuğa don biçmek lafı vardır adet olarak büyümemiş bebeğe birşey almak tuhaf kaçar allah korusun kayıp olursa daha çok üzülünür diye ona bakarsan hiç bir şeyin garantisi yok yarın için bende 5 ayda başladım bişeyler almaya cinsiyetini göstermiodu hep ara renk almak zorunda kalmıştım 7 . ayda pembeye dönüş yapmıştım cinsiyeti öğrenince bişeyler alıcamm ben mutlu oluyorum niye mahrum edeyimki mu motivasyondan kendimi bence sizde öyle yapın çünkü alınacaklar hiç bitmiyor allahta bitirmesin inş.
canımcım yarın doktora gidip göreyim bebişi ondan sonra yapıcam inş.bu arada bana zeynep deyin adım bu bir sakıncası yok vermemde
Slm kızlar ?
nasıl gıdıyor minik kuslar nasıl?
ben hergun daha ii uyanırım diye hayal ediyorum ama her sabah aynı halsızlık bıtkınlık bulantı iştahsızlık.canım hiçbirsey ıstemıyor.
nacizane fikrim almayın. Bu benim ikinci bebişim. ilki için hemen almaya başlamıştım. Bazı şeyler yolunda gitmedi ve bebeği kaybettik. sonrasında o eşyaları eşim evin içinde saklayacak yer bulamaz oldu. Umarım hepimiz için her şey yolunda gider. Ama ben ne olur ne olmaz diye ikili tarama sonucunu alana kadar bir şey almayı düşünmüyorum.
selam. Biz iyiyiz. Bende öyle belirtiler hiç olmadı ama şu anda çok şiddetli viral bir enfeksiyon geçiriyorum. kendize dikkat edin. bol bol meyve meyve suyu (taze sıkılmış) alın. ben mesleğim icabı çok fazla hasta insanlar arasında bulundum bu yuzden koruyamadım kendimi. siz mutlaka koruyun çok zor çünkü...
Slm kızlar ?
nasıl gıdıyor minik kuslar nasıl?
ben hergun daha ii uyanırım diye hayal ediyorum ama her sabah aynı halsızlık bıtkınlık bulantı iştahsızlık.canım hiçbirsey ıstemıyor.
slmm kızlar bugunn çok mutluyum drdan geldim az önce yaşadığım şehirdeki drlar hiç bişi bilmiyomuş onu öğrendim.nasıl korkuttular beni düşük riskin var falan diye halbuki yokmuş bişeyimiz herşey yolundaymış.psikolojım düzeldi valla ne halsizlik ne agrı ne bulantı kaldııhepiniz harika haberler alırsınız inş.bu arada dun kafama tuz serpmişler ben burnumu tutmuşum bide oturcam koltugun altının bi tarafına makas bi tarafına bıçak koydular ben bıçaga oturdum 2 si de erkek demekmiş tabi bunlar batıl şeyler ama zevkli oluyoo yapması
slmm kızlar bugunn çok mutluyum drdan geldim az önce yaşadığım şehirdeki drlar hiç bişi bilmiyomuş onu öğrendim.nasıl korkuttular beni düşük riskin var falan diye halbuki yokmuş bişeyimiz herşey yolundaymış.psikolojım düzeldi valla ne halsizlik ne agrı ne bulantı kaldııhepiniz harika haberler alırsınız inş.bu arada dun kafama tuz serpmişler ben burnumu tutmuşum bide oturcam koltugun altının bi tarafına makas bi tarafına bıçak koydular ben bıçaga oturdum 2 si de erkek demekmiş tabi bunlar batıl şeyler ama zevkli oluyoo yapması
burnundan başka nereni tutma olasiligin vardi caim? ben bu yontemi bilmiyorum da anlatir misin biraz?
Mutlaka dogrudur, bende sebebini boyle aciklamistim zaten, kotu birsey olursa esyalara bakip uzulmemek diye. Ama inşallah herşey yolunda gidecek. ne zaman almaa başlarım bilmiyorum zaten ama pek hevesliyim.
Günaydın canım,ben de minik kuş da iyi
Ayy iştahsızlık geçmiyor da diğerleri umarım çabucak geçer
bende öyle gördüğüm herşeyi almak istiyorum :)
cok sukur canım.inşallah gecer
ya kızlar bu çin takvimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz. :)) hesapladıgım 5 kişinin hepsinde doğru sonuç verdi. :) gerçi cinsiyeti baba belirler kabul ama ne bilim, insanın inanası geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?