2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nacizane fikrim almayın. Bu benim ikinci bebişim. ilki için hemen almaya başlamıştım. Bazı şeyler yolunda gitmedi ve bebeği kaybettik. sonrasında o eşyaları eşim evin içinde saklayacak yer bulamaz oldu. Umarım hepimiz için her şey yolunda gider. Ama ben ne olur ne olmaz diye ikili tarama sonucunu alana kadar bir şey almayı düşünmüyorum.

Slm kızlar ?
nasıl gıdıyor minik kuslar nasıl?
ben hergun daha ii uyanırım diye hayal ediyorum ama her sabah aynı halsızlık bıtkınlık bulantı iştahsızlık.canım hiçbirsey ıstemıyor.

bende bebek çizelgesi yapmak istiyorum ama beceremedim bir türlü. banada nasıl yapılacağını anlatırmısınız.

Slm kızlar ?
ben hergun daha ii uyanırım diye hayal ediyorum ama her sabah aynı halsızlık bıtkınlık bulantı iştahsızlık.canım hiçbirsey ıstemıyor.

selam. Biz iyiyiz. Bende öyle belirtiler hiç olmadı ama şu anda çok şiddetli viral bir enfeksiyon geçiriyorum. kendize dikkat edin. bol bol meyve meyve suyu (taze sıkılmış) alın. ben mesleğim icabı çok fazla hasta insanlar arasında bulundum bu yuzden koruyamadım kendimi. siz mutlaka koruyun çok zor çünkü...

Mutlaka dogrudur, bende sebebini boyle aciklamistim zaten, kotu birsey olursa esyalara bakip uzulmemek diye. Ama inşallah herşey yolunda gidecek. ne zaman almaa başlarım bilmiyorum zaten ama pek hevesliyim.

canım benım cok gecmıs olsun.dıkkat edın kendınıze.sıvı alamıyorum yeterınce cunkı yedıgım hıcbırsey mıdemde durmuyor.

slmm kızlar bugunn çok mutluyum drdan geldim az önce yaşadığım şehirdeki drlar hiç bişi bilmiyomuş onu öğrendim.nasıl korkuttular beni düşük riskin var falan diye halbuki yokmuş bişeyimiz herşey yolundaymış.psikolojım düzeldi valla ne halsizlik ne agrı ne bulantı kaldııhepiniz harika haberler alırsınız inş.bu arada dun kafama tuz serpmişler ben burnumu tutmuşum bide oturcam koltugun altının bi tarafına makas bi tarafına bıçak koydular ben bıçaga oturdum 2 si de erkek demekmiş tabi bunlar batıl şeyler ama zevkli oluyoo yapması

Slm kızlar ?

Günaydın canım,ben de minik kuş da iyi
Ayy iştahsızlık geçmiyor da diğerleri umarım çabucak geçer

burnundan başka nereni tutma olasiligin vardi caim? ben bu yontemi bilmiyorum da anlatir misin biraz?

Rabbim mutlulugunu daim etsın insallah.tamamına erdırsın.gozun aydın.cok sukur hersey yolunda.

burnundan başka nereni tutma olasiligin vardi caim? ben bu yontemi bilmiyorum da anlatir misin biraz?

Mutlaka dogrudur, bende sebebini boyle aciklamistim zaten, kotu birsey olursa esyalara bakip uzulmemek diye. Ama inşallah herşey yolunda gidecek. ne zaman almaa başlarım bilmiyorum zaten ama pek hevesliyim.

bende öyle gördüğüm herşeyi almak istiyorum :)

çok sevidim. Gözün aydın bakalım...

Çok güzel bir haber bu
Gözün aydın canım.
Umarım hep böyle sorunsuz geçer hamileliğin

ya kızlar bu çin takvimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz. :)) hesapladıgım 5 kişinin hepsinde doğru sonuç verdi. :) gerçi cinsiyeti baba belirler kabul ama ne bilim, insanın inanası geliyor :)

ya kızlar bu çin takvimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz. :)) hesapladıgım 5 kişinin hepsinde doğru sonuç verdi. :) gerçi cinsiyeti baba belirler kabul ama ne bilim, insanın inanası geliyor :)

cook yuksek ihtimalle tutuyomus, bana erkek diyo :) çin takvimi de erkek diyo.

Çin takvimi erkek diyor ama ben hiçbir hissetmiyorum:44:
Ne garip yahu,içimde hiçbir şey yok..
Sadece bebek olarak düşünüyorum,kız veya erkek değil..

benim içimde şiddetli bir kız bebek inancı var. ama bu iç sesimmi kız bebek istiyoruz o yüzden mi bilmiyorum. çin takvimi bana kız diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…