2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar sabah beri idrar yolu sızısı gibi hafif ağrım var heran wc hissi önemli birşey değildir değil mi? yardımmmm

kontrole gittiginde doktoruna mutlaka soyle. idrar yollari enfeksiyonu olabilir. c.teis yaptirdigim testlerde bende cikti enfeksiyon, bol kuşburnu çayı, su ve tek kullaniimilk 1 ilacla tedavi ettik, geçti, ama ihmal edilmemesi gereken bi konu, hamileler idrar yollari enfeksiyonuna cok yatkın oluyor cunku.

yok canım günah değilde olurmu bu işin günahı doğmamış çocuğa don biçmek lafı vardır adet olarak büyümemiş bebeğe birşey almak tuhaf kaçar allah korusun kayıp olursa daha çok üzülünür diye ona bakarsan hiç bir şeyin garantisi yok yarın için bende 5 ayda başladım bişeyler almaya cinsiyetini göstermiodu hep ara renk almak zorunda kalmıştım 7 . ayda pembeye dönüş yapmıştım cinsiyeti öğrenince bişeyler alıcamm ben mutlu oluyorum niye mahrum edeyimki mu motivasyondan kendimi bence sizde öyle yapın çünkü alınacaklar hiç bitmiyor allahta bitirmesin inş.
mevzey sende bebek çizelgesi yapsana ...

canımcım yarın doktora gidip göreyim bebişi ondan sonra yapıcam inş.bu arada bana zeynep deyin adım bu bir sakıncası yok vermemde

ok çook teşekkürler

esrant canım sana 2 dir mesaj attım galiba gelmedi benide eklermisin 29 yaşındayım 21 aralık muhtemel doğum 27 eylül 64 kilo van da oturuyorum dr ziyareti yarın ona göre bilgi veririm

merhaba bende eşimin gorevi dolayısıyla muş malazgirtteyim.ve pazartesi van medical park a gidicem.hastane hakkında fikrin varmı.veya sen nereye gidiosun.hayırlısı olsun bu arada canım.

esrant canım sana 2 dir mesaj attım galiba gelmedi benide eklermisin 29 yaşındayım 21 aralık muhtemel doğum 27 eylül 64 kilo van da oturuyorum dr ziyareti yarın ona göre bilgi veririm

mrb gamze hnm sizinle günlerimiz aynı sizde belirtiler nasıl benim lekelenme bulantı vs yok ama çok kötü derecede göğüslerimde ağrı var sanki patlıyacakmış gibi

kızlar ukalık saymazsanız alınması şart olan şeyleri yazayım eviniz müsaitse ilk önce bebek odası şöyle içinize sinen bebek için üretilmiş şartlara sahip sağlıklı ben taşınıyom diye alamadım malesef ama bu sefer alıcam ikisi için inş. eşyalar çoğalıp duruyor koymakta sıkıntı yaşıyosun sallanan beşik olmasın sallamaya alıştırmayın uytucaz diye canımız çıkıo asansörlü olsun büyüdükçe yatağı indirirsiniz ben birde park yatak aldım bu yüzden kalkıp atlamaya çalışıo çünkü.. neyse emzirme yastığı,bebek telsizi şart arkadaşımız hediye getirmişti sağolsunlar ama bizde alıcaktık zaten,ana kucağı oyalamak için sallanan yumuşak çıngıraklar ,oyun minderi yatırıp sallanan oyuncaklara bakıo iletişmi başlatıyo 9 aylık olana kadar kullandık çoğu zaman hayatımı kurtardı ,mama sandalyesi yemekten kaçmasını engellio,cam biberonlar emziğe mutlaka alıştırın yoksa sizin memenizi amzik niyetine kullanır,kulaktn ateş ölçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…