• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

suan 19 dayım.6 mayıs tarihine randavu aldım.22.haftaya falan denk geliyo sanırım:44: dogrudur canım ben ücreti, bile ögrenmedim unuttum sormayı:1:bakalım ne ödicez:) sen hngi hastaneye gidiyosun

ben istanbuldayım canım özel hayat hastanesine gidiyorum telefondan bilgi al istersen sonra sürpriz yapmasınlar sana

dogru damlaydı o:) evet uzaktaymısız baya guya istanbuldayız hepimiz ama:1: yakın olsak ne iyi olurdu bende gurbette yalnız kalanlardanım:43:

ahh ahh yarama basma ben ankaralıyım ailem ankarada eşim sinoplu ailesi sinopta kimse yok daha evlenelide 9,5 ay oldu komşularımda öyle çok gelip gitmez :2::2::2:

Son düzenleme:
ahh ahh yarama basma ben ankaralıyım ailem ankarada eşim sinoplu ailesi sinopta kimse yok daha evlenelide 9,5 ay oldu komşularımda öyle çok gelip gitmez :2::2::2:

valla aynı kaderden gidiyoruz canım yaa:59: benimde ailem kayseride es,iminki malatyada.ne komsu var ne gelen giden:14::14::14: amma dertliyiz bea:61:

bebisler dogunca arkadas olcaklar bize kuzucuklarım ya:9::9:

oluuurrr nasıl yapıcam?( ne kadar yüzsüzüm di mi)
aslında 2011 eylül anneleri diye sayfa açsak ya güzel olurdu

aa öle deme canım benim bizde birbirimizi öyle ekledik öyle bir sayfa açılırsa buraya kimse girmez diye istemedik.ben sana özel mesaj atıyorum bilgilerimi :34:

Son düzenleme:
Kızlar kilo aldıkça aldıkça ellerimiz de şişecek, alyanslarımız noolcak? Bi sıkıntı olmaz di mi hızlı kilo alınca? Çıkarmak mı gerekir acaba?

elvin apla ben dikkat ettimde baya ilerlemiş olan hamilelerde hiç alyans görmüyorum sıkınca çıkarılıyor galiba :44:

Aplam işte ben de onu diyorum. Benimki de zor çıkar oldu, şiştim iyice ama çıkarmak istemiyorummm, yüzüğümü çok seviyorum ve onsuz kalmak istemiyorummmm. Kimisi de çıkarıp zincirle boynuna takıyo ama ben takı takamam sadece alyansıma tahammülüm var. Naapcam ben ya:43:

Back