2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Canım, ilk başlarda ben ona düşkündüm yani ilk adımlar benden geldi şimdi ise o daha düşkün.
Ben seni seviyorum desem, o daha iisini yapıyor, sürprizler falan...
Önceden ben telaşlanırdım şimdi sıra onda :jeyyar:
Ama evlenince bu kadar olmaz diye düşünüyorum, çünkü zaten beni almış olacak böyle korkular kalmaz...
Phenomen ne güzel yaa, nasıl başardın seni tebrik ediyorum...
m.m.m benimkide çok açık sözlü düşündüğünü hemen söyleyiveriyo, geçen o yüzden tartıştık, aslında bi yönden iyi ama bazen sert çıkıyo sinir oluyorum

Tamam teşekkür Ederimmm..Takmamak mümkün değil şuan 67 68 kiloyum ve bunları 9 ay içinde aldım çikolata kistinden ötürü sağolsun doktorlarmız ancak fark edbildikötükedihüso
bunun öncesinde 59 60 kilo gidip geliyordum hayatım boyunca hiç bu kadar kilolu olmamıştım :bbo::bbo:

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Eğer imkanın varsa bir diyetisyene de gidebilirsin. Bir tanıdığım gitti diyetisyene ve sadece neler yiyeceğini düzenleyerek 2 ayda 8 kilo verdirmişti valla :teselli: Tabi arkadaşın dediği gibi kalori listeni vs kendin de düzenlersen eminim başarılı olacaksındır. Bide yürüyüş bile yapamıyor musun şu anda?Her gün yarım saat yürüsen bile sana çok faydası olurdu eminim..kaydirigubbakcemile5

Teşekkür Ederimmm..Yürüyüş yapıyorum daha öncesinde kickboks ve teakwando yaptığım için spor yapamıyorum dedim canım..Gideceğim inş. sanırım en mantıklısı bu

Kızlar,

Bizim çok sancılı bir ilişkimiz oldu. Önceleri o çok cooldu şakkıdı Bana sevgsini göstermez, fazla arayıp sormaz, özel günleri hatırlamaz filan..Bense deli divane etrafında pervaneydim resmen :kedi: O günleri hatırladıkça kızıyorum kendime lmaz: Sonra ben çabalamaktan yoruldum ve bıraktım onu, o ayrılık eşek (çok özür) tepmişe döndürdü onu kaydirigubbakcemile3 Meğer kaybetme korkusu vs hiçbirşey yokmuş beyefendide, dersini aldı. Sonra roller tamamen değişti, ben kaçtım o kovaladı zemuszemus Daha sonra olgunlaşmaya başladıkça birbirimizin kıvamını tutturduk, herşey dengelendi Şimdi ikimizde sevgimizi rahatça belli ediyor, içimizden geldiği gibi hareket ediyoruz.Yalnız kızlar en önemli sorunlar yüzünden tartışırken bile asla saygımızı kaybetmedik, sesimizi yükseltmedik birbirimize.Bu çok önemli bence bir ilişkide!

Bide o hep der ki füsun sen 6 yılda 1 gr bile değişmedin bense çok değiştim. Önceleri hayatı hiç ciddiye almayan, anlık yaşayan, sorumluluk nedir bilmeyen, başkalarına önem vermeyen şımarık bir çocuktum ama sen beni yoğurdun,buhale getirdin.Ben senin eserinim :) Sayende çok güzel bir işim ve eşim var :))

Birdeeeeee erkekler asla dırdır etmeye dayanamıyorlar kızlar.Siz siz olun isteklerinizi ya da şikayetlerinizi sürekli başına kakarak dırdır ederek dile getirmeyin. Ben bunu öğrendim, önceden herşeye mızmızlanır, beni rahatsız eden bişey olursa dırdır eder hatalarını kafasına kakardım.Artık asla öyle birşey yapmıyorum, kırıldığımda kızdığımda sessizleşiyorum.O zaman ortada bir sorun olduğunu anlayıp konuyu irdeliyo aşkım ve sakin bir şekilde hallediyo :)

Teşekkür Ederimmm..Yürüyüş yapıyorum daha öncesinde kickboks ve teakwando yaptığım için spor yapamıyorum dedim canım..Gideceğim inş. sanırım en mantıklısı bu

Canım o zaman sen vakit kaybetmeden bir diyetisyene git ve yürüyüşe başla, eminim düğününde manken gibi olacaksın kaydirigubbakcemile5

oh ne güzel. azmın elinden hiçbişey kurtulmaz.

bgn aşk topici olduk kaydirigubbakcemile3 :asigim: peki hangi eniştemiz siz çıtırlarımıza sevdiğini hissettirio bnm ki bana hiç hissettirmyo şikayet edincede ben belli edemiyorum sevgimi napim diyo
ewet ya aşk doluyuz bugün,herzamanki gibi.

geçmiş olsun öncelikle. stres yapmamaya özen göster canım..

Allah mutluluğunuzu arttırsın inşallah. çok güzel anlatmışsın a.s. :asigim: :asigim:

ay canım ne güzel yaa...
Bizim ilişkimiz o kada uzun süreli değil, ama şimdi ailelerde biliyor, herkes tanıştı iş sadece yüzüklere kaldı. ılk başlarda biz çok resmiydik, daha doğrusu çok sert geliyordu bana, şimdi ise o benden daha çok sevgi gösterisinde bulunuyor.
"aşkım" kelimesini ilk msn'de yazmıştı, o kadar heyecanlandımki görüşürüz yazıcam gö yazıyorum yanlışlıkla entera basıyorum falan, artık telefonda duysaydım nolurdu bilmiyorum, ilkler çok güzel oluyor yaa :))

Kızlarrr,

bu arada nasıl 1 haftada 1.3 kilo verdiğimi anlatayım..
Ben rejime başlamadan önce günde 1 ekmeği farkında olmadan mideye indiriyordum (Kan şurupları iştahımı çok açtı) Ayrıca bizim evden tatlı eksik olmaz, her akşam ekler pastaları çikolataları da eksik etmiyordum. Birde kahvaltıda bal-kaymak yemeden doymuyordum sanki. E hareket yok, kış diye fazla su da içmiyordum.
1 haftadır beyaz ekmeği kestim, sabahları ve öğlen kepekli ekmek yiyorum 1-2 dilim..
Akşam hiç ekmek yemiyorum, bol salata..
Ayrıca sabah uyandığımda yarım limonu ılık suyun içine sıkıp içiyorum daha sonra yürüyüşe gidiyorum.
40 dk tempolu yürüyüp 20 dk parktaki aletlerle çalışıyorum.
Pastayı çikolatayı da bıraktım, çok krize girersem bi tane bitter çikolata atıyorum ağzıma (Hani şu misafire ikram edilenlerden)
Birde bol su içiyorum, 2,5-3 lt filan..
ışte bu şekilde 1 haftada 61.7 den 60.4 e düştüm arkadaşlar..

depresyon, sakardeniz çok sağolun arkadaşlar..Eminim sizin ilişkileriniz benimkinden daha güzeldir de dile getirmiyorsunuzdur canlarım :)

Benim bişeyi başarmam için gerçekten hırslanmam lazım ve elimde somut bir delil olması lazım arkadaşlar.. Şimdi zayıflayabildiğimi gördüm ya Allahın izniyle 2 ay sonunda 55 e düşerim diye umuyorum..

Ya kızlar ben çok mu konuşuyorum ne En ilgimi çeken -aşk ve diyet- konulardan konuşuyorsunuz ya benim de çenem düştü kusura bakmayın nolur..

Phenomen canım, aslında şu diyeti beyinde bitirmek önemli sende bitirmişsin anlaşılanki vermişsin kiloları, bende bide bağırsak sorunu var, görenler bu kadar yemeyle nasıl kilo alıyorsun diyolar, oysaki metabolizma yavaş çalışıyor benim...
Benim aşkım şuan asker ( haftaya burada olacak çok heyecanlıyım...

puf puf bende öyleyim içiyorum bitkileri ama çok fayda göremiyorum ilaç bile kullandım kabızlık için yok fayda etmiyor (

Ohhh ne güzel heyacan doruktatır şimdi çok sevindimm canımm :)))

aşkımla tanışıklığımız lisede başladı. o yıllardır aşıktı ama ben her nedense yaklaşmak istemiyordum. okullar işler derken o da şehir dışındaydı arada arardı.geçtiğimiz yaz tekrar buluştuk ve ben ona acayip bi şekilde aşık oldum. o zaten aşıktı ve benim için çok şey yapmıştı. tabi tartışmalar oldu ama ertasi gün hemen buluşup harika bir gün geçiriyoruz. hep şanssızım derdim, şimdiyse çok şanslıyım diyorum onun gibi birini Allah karşıma çıkardığı içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…