How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Kızlar kayısıyı denediniz mi?Çok faydası oluyor sabahları aç karnına 4-5 tane yiyince..
Birde sinameki çayı var..Ama onu dikkatli içmelisiniz, sürekli içerseniz midedeki enzimleri bile söküp atıyor halsiz bırakıyor insanı. Haftada 2 ya da en fazla 3 kez sinameki çayını deneyin bakalım, umarım faydası olur..Su içmek de çok fayda ediyor ayrıca arkadaşlar..

Phenomen canım, aslında şu diyeti beyinde bitirmek önemli sende bitirmişsin anlaşılanki vermişsin kiloları, bende bide bağırsak sorunu var, görenler bu kadar yemeyle nasıl kilo alıyorsun diyolar, oysaki metabolizma yavaş çalışıyor benim...
Benim aşkım şuan asker :(( haftaya burada olacak çok heyecanlıyım...

çok güzel zaman geçirinn. çok güzellll.. :nazar: :teytey:

aşkımla tanışıklığımız lisede başladı. o yıllardır aşıktı ama ben her nedense yaklaşmak istemiyordum. okullar işler derken o da şehir dışındaydı arada arardı.geçtiğimiz yaz tekrar buluştuk ve ben ona acayip bi şekilde aşık oldum. o zaten aşıktı ve benim için çok şey yapmıştı. tabi tartışmalar oldu ama ertasi gün hemen buluşup harika bir gün geçiriyoruz. hep şanssızım derdim, şimdiyse çok şanslıyım diyorum onun gibi birini Allah karşıma çıkardığı içinn

Ne güzelll opuyorumnanaktan Allah mutluluğunuzu ve aşkınızı kat kat arttırarak sizi bir ömür yanyana eylesin inş canım yerimseniben :nazar:

aşkımla tanışıklığımız lisede başladı. o yıllardır aşıktı ama ben her nedense yaklaşmak istemiyordum. okullar işler derken o da şehir dışındaydı arada arardı.geçtiğimiz yaz tekrar buluştuk ve ben ona acayip bi şekilde aşık oldum. o zaten aşıktı ve benim için çok şey yapmıştı. tabi tartışmalar oldu ama ertasi gün hemen buluşup harika bir gün geçiriyoruz. hep şanssızım derdim, şimdiyse çok şanslıyım diyorum onun gibi birini Allah karşıma çıkardığı içinn

Senin adına çok sevindimmm Rabbim yüzünden gülücükleri kalbinde ki o güzel heyecanlarını daim etsin canım..

Kızlar kayısıyı denediniz mi?Çok faydası oluyor sabahları aç karnına 4-5 tane yiyince..
Birde sinameki çayı var..Ama onu dikkatli içmelisiniz, sürekli içerseniz midedeki enzimleri bile söküp atıyor halsiz bırakıyor insanı. Haftada 2 ya da en fazla 3 kez sinameki çayını deneyin bakalım, umarım faydası olur..Su içmek de çok fayda ediyor ayrıca arkadaşlar..

bende 4 kayısı ve hemen üstüne önce sıcağa yakın ılık, sonra normal su içiyorum fayda görüyorum.
sinamekinin kokusuna dayanamıyorum ben. çok denedim ama bağırsaklardan önce midem çalışıyor :çok üzgünüm:

Evet evet kafada bitirmek çok önemli arkadaşlar.. Ben ağustostan beri diyet yapcam diyordum bir türlü yapamıyordum, bugün başlıyor yarın bırakıyordum filan ama bu sefer çok kararlıyım, bu fazlalıklardan kurtulacağım Allahın izniyle..

bende 4 kayısı ve hemen üstüne önce sıcağa yakın ılık, sonra normal su içiyorum fayda görüyorum.
sinamekinin kokusuna dayanamıyorum ben. çok denedim ama bağırsaklardan önce midem çalışıyor :çok üzgünüm:

Canım sen formülü bulmuşsun süper, o zaman devam kaydirigubbakcemile5

ınş. inş. bende diyorum yapacağım edeceğim yapıyorum ama bişey oluyor 2 3 yapamıyorum dikkat edemiyorum sonra zaten kaçıyor ipin ucu ama ama bu defa düğünüm var yapmam lazım kaçış yok :D

sabahları aç karnına ilıktan biraz sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal karıştırıp için üzerine de kayısı yiyin sonrasında içeceğiniz su ılık olsun işe yarıyor =))) hoş bende 2 gün yarıyor sonra bişey olmuyor ama annem yapıyor ve ona iyi geliyor ayrıca vücut direncini de arttırıyor kolay kolay grip nezle olmuyorsunuz uzun vadede yaparsanız

Kızlar ben çıkıyorum etrafı toparlayıp yürüyüşe gideceğim. Bu gün geciktim ama olsun hiç yapmamaktan iyidir. Hepinizi öptüm sonra görüşürüz..

sabahları aç karnına ilıktan biraz sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal karıştırıp için üzerine de kayısı yiyin sonrasında içeceğiniz su ılık olsun işe yarıyor =))) hoş bende 2 gün yarıyor sonra bişey olmuyor ama annem yapıyor ve ona iyi geliyor ayrıca vücut direncini de arttırıyor kolay kolay grip nezle olmuyorsunuz uzun vadede yaparsanız

olsun biz devam edelim. yılmak yok. birde yemek sonrası sıcak su(ve ya sıcak su içeren çay vs)içmek hem kiloları atmaya yardımcıymışş.hemde karaciğer ve kalp rahatsızlıklarını önlüyormuşşş

Kızlar bende doğadan'ın kayısı çayı var onu içiyorum iyi geliyor, ama sıklıkta içmiyorum çünkü içinde sinameki otu var, fazlası zararlı oluyor.
Phenomen yürü anacım, at yağlarını gel :))
ıstanbul'da da acayip bozuk bir hava var, heryer karanlık oldu...

ayy ayy valla aşkım depreşti
Rabbim hiç mutluluğunuzu bozmasınn şimdide
evlendiğinizde de inşş...
evlenince herşey daha bi güzel oluyoo ayy kocamı çok seviyorum yaa

kızlar anlatmışımdır ya da diğer topic te okumuşsunuzdur ben yinede yazayım gerçi nasıl tanıştığımızı falan şimdi anlatmayayım çünkü şu an ona çok kırgınım ve doğru cümlelerle bu aşkı ifade edememekten çekiniyorum.Ben size problemi kısaca anlatayım da siz birşeyler söyleyin bana :(
öyle mutsuzum ki şimdi anlatamam yani salı günü akşamından beri böyleyiz :( salı günü bu işten çıktı, direk arkadaşlarının yanına gitti onlarla görüştü,birbirimize çok yakınız aramızda 20 dk. falan var işyerimizin ve bende 19:00 da çıkıyorum.bende trip yaptım görüşmedik diye neyse 21:30 da ben aradım düşün yani adam arkadaşlarını görüyor beni unutuyor.10 dk sonra arayacağım dedi aramadı ayyy nasıl sinirlendim.Kendine ben yapsam kıyameti koparır.1 saat sonra yine aradım senin 10 dk. 1 saat mi diye arayamadım ya falan dedi ne demek dedim ya çok sinirlendim zaten 6 yıldır bu arkadaşlarından bıktım ben yeter yaaaaaaaaa.Aaaa sonra baktım ben bağırırken buna bu tlf.u tamamen kapattı ta ki gece01:45 e kadar o saate kadar o geberik arkadaşlarıyla içti mıçtı işte.Açtığı gibi tlf.u mesaj geliyor ya pıt aradım hemen o san. meşgule verdi aradım yine açtı.Ayyy yalanını yiyim uyuyom demez mi ahhh bu erkekler o saatte uykudan uyanacak tlf. u açacak ben tanımıyor muyum malımı.Nasıl sinirlerimi laçka etti gece gece.Sonra hadi uyuyom dedi belli biraz da içmişler kafa hafif iyi.Bu yine kapattı tlf.u ben hızımı alamadım o saate kadar ona ulaşamadan sinirle beklemişim bir daha aradım meşgule düşürdü,uyuyor ya beyefendi neyse bir daha aradım aaaaa kapatmış yine of ne kafayı yedim gecenin 2 sinde anlatamam bebeğim.Ben yapsam kıyamet kopar bildiğin kıyamet yani.Neyse öle sızmışım,sonra sabah 08:00 de mesaj geldi tlf.uma yine tlf.u açtığına dair şebekeden.neyse çarşamba günü öyle geçti akşam 20:00 gibi öyle bir aradı baktı ben alttan almadım bu sefer o da hemen yan çizip konuyu uzattı yine özür falan dilemedi beni kırdığını bile anlamamış yani oderece neyse kapattık.Dün yani perşembe sabahı da mesaj çekmiş.önceleri bana güveniyordun ve benimle bir ömür geçirmeyi benden daha çok istiyordun şimdi ne oldu sana da sürekli problem çıkarıyorsun. diye yazmış. ben de cevap yazmadım o da hala aramadı :( ve cuma oldu bugün....... ayyyy üzülüyor,üzülüyorum.Bu adamı ben 6 yıldır çekiyorum bir de üzerine nişanlı olunca bu hepten koy mu verdi yoksa ben mi çok dırdırcıyım???

ayy ayy valla aşkım depreşti
Rabbim hiç mutluluğunuzu bozmasınn şimdide
evlendiğinizde de inşş...
evlenince herşey daha bi güzel oluyoo ayy kocamı çok seviyorum yaa

bize pozitif enerji veriyorsun çok teşekkür ederim. Allah aşkınızı kocaman kocamann yapsınn.

Back