- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.121
söyle bakalım canm ama cümle bitmeden formatı ben hallederim de de :)))
evt bak bunda cok haklısın hemen ben yaptırırım derım
ee notların sonucu nasıldı
kesinlikle halletceni söyle kuzum papaz olmayın :))
ayy masa hazırlayıp notları okuyarak odaya gelmesi planını yapmştm ama olması :))
çok yakın arkadaşı ameliyat olmştu oraya gidelim akşam dedi evde hazırlık yapıodm bende :)
neyse yemeğe kaynanamlara geçtik evden çıkmadan tüm notları yapıştırdım 15tane falan :)) kapıdan başladı her yerde vardı oda yatak odası salon banyo :)))
neyse gece 10u geçerken geldik eve aşkım açtı kapıyı anaa bu ne diye tepki verdi :)) ben gülme krizine girdim okuya okuya oturma odasına gtti daha bitmedi dedim hepsini bulana kadar aradı çok güzeldii...
en son notu çekmecesine koymuştum üstünü değiştirmek için açınca gördü ya uf çok mu seviosun diye bi şaşkınlık geçirdi :)) ama çoook mutlu olduu canm aşkm benmm
gecmıs olsun yenıden.bıde sımarmıstır dımı erkekler öle :)) sende deseydın aynı performansı sendende beklıyrum felan deseydın ben örnek teskıletmek ıcın yapyrum falan de:)
kızlar yaa nerdesinizzz
m.m.m.m.
you_know
adaa
taçsız prensess
mervee
depresyonn
esraaa
unutmamıssın beniopuyorumnanaktan
depresyon kazene mesaj at nıckını değiştirmek için yardımcı olurlar
unutmamıssın beniopuyorumnanaktan
depresyon kazene mesaj at nıckını değiştirmek için yardımcı olurlar
:))) çok güzell
kızlarrrr lütfen ben yemeyeceğim bana benimkinden farklı tiramisu tarifi ne olur ya lütfennnnnn
unutmuyorum canım burdayım bak
sakardeniz hiç gelmiyor asıl o nerelerde acaba
kesinlikle halletceni söyle kuzum papaz olmayın :))
ayy masa hazırlayıp notları okuyarak odaya gelmesi planını yapmştm ama olması :))
çok yakın arkadaşı ameliyat olmştu oraya gidelim akşam dedi evde hazırlık yapıodm bende :)
neyse yemeğe kaynanamlara geçtik evden çıkmadan tüm notları yapıştırdım 15tane falan :)) kapıdan başladı her yerde vardı oda yatak odası salon banyo :)))
neyse gece 10u geçerken geldik eve aşkım açtı kapıyı anaa bu ne diye tepki verdi :)) ben gülme krizine girdim okuya okuya oturma odasına gtti daha bitmedi dedim hepsini bulana kadar aradı çok güzeldii...
en son notu çekmecesine koymuştum üstünü değiştirmek için açınca gördü ya uf çok mu seviosun diye bi şaşkınlık geçirdi :)) ama çoook mutlu olduu canm aşkm benmm
bilmiyorum ki sakardeniz yok
m.m.m.m. yok
taçsız prenses yok
ayy çok romantik olmuş yaa...
Akşam aşkım bana msj atmış, "valizini hazırladın İzmir yerine buraya gel" diye :))
Ah elimde olsa gitmezmiyim hiççç...:kedi:
Hakkaten nerde bu kaçaklar yaa...
kızlarrrr lütfen ben yemeyeceğim bana benimkinden farklı tiramisu tarifi ne olur ya lütfennnnnn
inş canm yaaevt ya kızlar fıre verıyoruz ınsallah kötu bısı olmamıstırda sadece ıhmalkarlık yapıolardır:)
Bugünden itibaren haftasonuna kadar bende yalnız bırakıcam sizi...
Akşam kayınvalidem aradı, hazırlık yapıyormuş :))
Şimdiden ne hazırlığı yapıyoki acep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?